Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(jolita102 @ 2018 08 27, 10:38)
<p>Sveikos, man kilo naujas klausimas..kaip jums su menesinemis? lyg sake nuo chemijos dazniausiai isnyksta..mano visada budavo reguliarios ir viskas ok..po pirmos chemo dingo..po antros chemo nelaiku, bet sirgau..lyg baigesi ir gavau trecia chemo..po jos dabar nors neseniai sirgau vel vos teplioja.. ar buvo kuriai taip?aciu</p>

Man chemoterapija nesustabde menesiniu. Sustabde tik Zoladex injekcijos laikinai.
Atsakyti

Man chemoterapija nesustabde menesiniu. Sustabde tik Zoladex injekcijos laikinai.

O kodel jums leido zolodex? Kada po chemoterapijos leido?

Man po gydymo buvo labai uzkyles estradiolis, nei chemike nei mane prižiūrinti gydytoja man normaliai nepaaiškino kodel man neskyre zolodexo. Menesines grižo po paskutines chemijos praejus 3 men

Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2018 08 27, 11:38)
<p>Sveikos, man kilo naujas klausimas..kaip jums su menesinemis? lyg sake nuo chemijos dazniausiai isnyksta..mano visada budavo reguliarios ir viskas ok..po pirmos chemo dingo..po antros chemo nelaiku, bet sirgau..lyg baigesi ir gavau trecia chemo..po jos dabar nors neseniai sirgau vel vos teplioja.. ar buvo kuriai taip?aciu</p>

Man dingo po antros chemijos. Atsirado po 11 men po paskutines chemijos, bet labai nereguliarios. Tai po 3 savaiciu, tai po pusantro menesio ir labai gausios. Nors del reguliarumo, tai ir anksciau nebuvo reguliarios.
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 08 27, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ikulia" data-cid="72189216" data-time="1535391370"><div><p>Man chemoterapija nesustabde menesiniu. Sustabde tik Zoladex injekcijos laikinai.</p></div></blockquote><p>O kodel jums leido zolodex? Kada po chemoterapijos leido?</p><p>Man po gydymo buvo labai uzkyles estradiolis, nei chemike nei mane prižiūrinti gydytoja man normaliai nepaaiškino kodel man neskyre zolodexo. Menesines grižo po paskutines chemijos praejus 3 men</p>

Zoladex leido, nes paskyre chemoterapeute. O paskyre, nes menesines nedingo chemoterapijos metu. Na taip aiskino. Leido Zoladex 2 metus. Tuo metu menesiniu nebuvo. Bet atsirado vel baigus gydyma Zoladex'u.
Atsakyti
Merginos, kam gal nesenai dare krūtų MRT ? Kiek laiko užtrunka ? Turiu 20 dienai , bet šiandien sujaukė visus planus darbas, bijau , kad nespėsiu , persikraustė taip paprastai neperrašysi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 08 28, 11:27)
Merginos, kam gal nesenai dare krūtų MRT ? Kiek laiko užtrunka ? Turiu 20 dienai , bet šiandien sujaukė visus planus darbas, bijau , kad nespėsiu , persikraustė taip paprastai neperrašysi verysad.gif

Asmeniskai man uztruko 40 minuciu.
Atsakyti

Zoladex leido, nes paskyre chemoterapeute. O paskyre, nes menesines nedingo chemoterapijos metu. Na taip aiskino. Leido Zoladex 2 metus. Tuo metu menesiniu nebuvo. Bet atsirado vel baigus gydyma Zoladex'u.

Ir man taip pat paskyrė Zoladexa 2 metams nes nedingo mmm per chemoterapija. 

Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2018 08 28, 12:42)
Asmeniskai man uztruko 40 minuciu.

Čia NVI ? tai tikiuosi jei nevėluos ir atliks laiku spesiu
Atsakyti
Gal kam reikia naujo peruko, natur plaukas, ruda spalva, priekyje kiek ilgesnis, ilgis 12 inčų, man per ilgas, ketinu grąžinti ir sakytis trumpesnį, 100€
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Musu maldos daro stebuklus. Undzinka vėl bendrauja. Kita savaite gaus naujausia chemija. Valioooo.

Atsakyti

Labas rytas, Gituks, ačiū už žinias!  :4u: Undzinka, palaikom tave iš visos širdies!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 30 rugpjūčio 2018 - 07:40
Valiooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū už geras žinias 4u.gif Undzinka 4u.gif laikykis !!! Šaunuolė !!! Mes su tavim 4u.gif
Atsakyti