Dievo palaimos,Undzinkai.
Ji tokia stipri buvo,mane palaike,tiek optimizmo teike😕o dabar as jai linkiu stiprybes,begalines sveikatos,istvermes.Undzinka,tu turi but stipri!!!Dievo palaimos!
Skaitydama forumą vis laukdavau jos žinutės...Kiek drąsos ji įkvėpė kovai su mamos liga kai tik atėjau į šį forumą...Undzinka, stiprybės. Palaikau maldoje...
Undzinkai stiprybes...
Undzinka, ne ne ne ne ne! Negali taip buti, ji pati geriausia, pati silciausia, tiek daug visiems padejusi, ne ne nepatikėsiu nė už ką, turi būt gerai, turi būt stebuklas, privalo! Visad prisimenu Undzinkos istoriją, pirma stadija, operacija labai greitai ir visa bėda, kad neskyrė švitinimo! Užsiliko kokia tai ląstelė ir šitiek bėdos pridarė, bet visad su optimizmu, ir save ir kitas palaikydama sakė "mes juk super moterys"

Aš tūrbūt net neparašiau į šia temą nei žinutės, bet skaičiau daug ir ilgai. Undzinka šio forumo žvaigždė, patarėja, paguodėja, paprotintoja. Aš senai nesimeldžiu, po visų neišklaisytų maldų... Bet tikiuos, kad Undzinkos kelias, kad ir kaip viskas būtų, bus lengvas. Ačiū, Undzinka, už patirtį ir motinišką rūpestį.
Sveikos, man kilo naujas klausimas..kaip jums su menesinemis? lyg sake nuo chemijos dazniausiai isnyksta..mano visada budavo reguliarios ir viskas ok..po pirmos chemo dingo..po antros chemo nelaiku, bet sirgau..lyg baigesi ir gavau trecia chemo..po jos dabar nors neseniai sirgau vel vos teplioja.. ar buvo kuriai taip?aciu
Sveikos, man kilo naujas klausimas..kaip jums su menesinemis? lyg sake nuo chemijos dazniausiai isnyksta..mano visada budavo reguliarios ir viskas ok..po pirmos chemo dingo..po antros chemo nelaiku, bet sirgau..lyg baigesi ir gavau trecia chemo..po jos dabar nors neseniai sirgau vel vos teplioja.. ar buvo kuriai taip?aciu
Man per chemoterapija maždaug kas antros mėnesinės būdavo. Prieš tai visada reguliarios būdavo