Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Dievo palaimos,Undzinkai.

Atsakyti

Ji tokia stipri buvo,mane palaike,tiek optimizmo teike😕o dabar as jai linkiu stiprybes,begalines sveikatos,istvermes.Undzinka,tu turi but stipri!!!Dievo palaimos!

Atsakyti

Skaitydama forumą vis laukdavau jos žinutės...Kiek drąsos ji įkvėpė kovai su mamos liga kai tik atėjau į šį forumą...Undzinka, stiprybės. Palaikau maldoje...

Atsakyti

:cray: Undzinkai stiprybes...

Atsakyti
Oh tu, Dieve! Undzinka, ne... Net nežinau ka ir pasakyti...
Atsakyti

Undzinka, ne ne ne ne ne! Negali taip buti, ji pati geriausia, pati silciausia, tiek daug visiems padejusi, ne ne nepatikėsiu nė už ką, turi būt gerai, turi būt stebuklas, privalo! Visad prisimenu Undzinkos istoriją, pirma stadija, operacija labai greitai ir visa bėda, kad neskyrė švitinimo! Užsiliko kokia tai ląstelė ir šitiek bėdos pridarė, bet visad su optimizmu, ir save ir kitas palaikydama sakė "mes juk super moterys"  :cry2: 

Atsakyti
Mano mamai kolkas viskas gerai,bet Undzinka žinokit nuo to momento kai perskaičiau neišeina man iš galvos,taip paveikė ir tiesiog sukrėtė mane ši žinia
Atsakyti
Stiprybės Undzinkai. Ji mūsų šviesulys, įkvėpėja verysad.gif
Atsakyti

Aš tūrbūt net neparašiau į šia temą nei žinutės, bet skaičiau daug ir ilgai. Undzinka šio forumo žvaigždė, patarėja, paguodėja, paprotintoja. Aš senai nesimeldžiu, po visų neišklaisytų maldų... Bet tikiuos, kad Undzinkos kelias, kad ir kaip viskas būtų, bus lengvas. Ačiū, Undzinka, už patirtį ir motinišką rūpestį.

Atsakyti

Sveikos merginos, aš iš kitos forumo grupės. Čia su lūdna žinia. Undzinkai reikia mūsų maldų, nes jai labai blogai. Dideli skausmai ir jau tik laiko klausimas...

Jezus, kaip baisu... tikrai tiek optimizmo visada skleisdavo... kad tik dar ivyktu stebuklas... pasimeldziau 🙏🏻

Atsakyti

Sveikos, man kilo naujas klausimas..kaip jums su menesinemis? lyg sake nuo chemijos dazniausiai isnyksta..mano visada budavo reguliarios ir viskas ok..po pirmos chemo dingo..po antros chemo nelaiku, bet sirgau..lyg baigesi ir gavau trecia chemo..po jos dabar nors neseniai sirgau vel vos teplioja.. ar buvo kuriai taip?aciu

Atsakyti

Sveikos, man kilo naujas klausimas..kaip jums su menesinemis? lyg sake nuo chemijos dazniausiai isnyksta..mano visada budavo reguliarios ir viskas ok..po pirmos chemo dingo..po antros chemo nelaiku, bet sirgau..lyg baigesi ir gavau trecia chemo..po jos dabar nors neseniai sirgau vel vos teplioja.. ar buvo kuriai taip?aciu

Man per chemoterapija maždaug kas antros mėnesinės būdavo. Prieš tai visada reguliarios būdavo 

Atsakyti