Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(RaViltis @ 2017 02 28, 16:22)
Kaip atlaikai chemiją? Kokia tau paskirta ir kiek?

man buvo 4 raudonos paskirtos ir 4 baltos (nezinau tiksliau tu raiduciu ir stirpumu ju ir pan. ) jau 6 atlaikiau smile.gif raudona sunkiau atlaikiau o dabar ta skaidria tai daug lengviau ax.gif

QUOTE(ViTiMe @ 2017 03 01, 16:49)
Oi aciu mergytes,as vakar isoperuota,nors leukocitai normos nesiekia2,8. Ryt jau namo soksiu.viskas praejo gerai.tik pilva paskauda. Iseme viska,nes tepliojau 2 savaites. Kita savaite i darbeli begsiu:):)planai ivykdyti,liko tik rekontrukcija.Bet cia Kalėdoms pasilieku:)

sveikinu atlaikius operacija 4u.gif saunuole, greitai atsigavai smile.gif

QUOTE(Natūrali @ 2017 03 02, 22:56)
Neturiu dar atsakymo! Pranešiu kai žinosiu 4u.gif

Klausimas toms, kurios vartoja hormonus. Man kadangi menesines buvo dingusios tik per raudona chemija ir tada jos atsinaujino, po viso gydymo paskyre tamoksifena. geriu nuo sausio 25 dienos. tada buvo nuspresta kad dar 2 metus leis i pilva goserelina/Zoladex. Man jau lyg buvo užvėlavusios menesines ir antradienį suleido pirma Zoladexa. Vakare žiūriu - sergu. Taip dar nera buve.. Pilvas antroj dienoj pasidare kaip arbuzas. +2 kg, nesupratau kas darosi - lyg sprogciau... Siandien jau geriau, bet ar gali cia buti nuo vaistu? Toks vaizdas visa pilva skauda iskaitant kepenis, inkstus ir panasiai.... Kaip buvo Jums?

man kadangi neisnyko menesines sake po chemoterapijos kai pradesiu Tamoksifena gerti israsys ir Zoladexa ax.gif
o tau jau buvo laikas menesinem? siaip manau jei ovuliacija ivyko pries kelias savaites tai menesines ir turejo ateit net ir Zoladeksa suleidus. sekancios jau gal nebepasirodys.
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 03 02, 23:56)
Neturiu dar atsakymo! Pranešiu kai žinosiu 4u.gif

Klausimas toms, kurios vartoja hormonus. Man kadangi menesines buvo dingusios tik per raudona chemija ir tada jos atsinaujino, po viso gydymo paskyre tamoksifena. geriu nuo sausio 25 dienos. tada buvo nuspresta kad dar 2 metus leis i pilva goserelina/Zoladex. Man jau lyg buvo užvėlavusios menesines ir antradienį suleido pirma Zoladexa. Vakare žiūriu - sergu. Taip dar nera buve.. Pilvas antroj dienoj pasidare kaip arbuzas. +2 kg, nesupratau kas darosi - lyg sprogciau... Siandien jau geriau, bet ar gali cia buti nuo vaistu? Toks vaizdas visa pilva skauda iskaitant kepenis, inkstus ir panasiai.... Kaip buvo Jums?

Labas,

Man mėnesinės nebuvo dingusios nei per chemiją nei geriant tamoksifeną(geriu 8mėn., ) jos būdavo, bet trumpesnės. Priprašiau gyd, kad skirtų zoladex .Dabar ne per seniausiai susileidau antrą dozę. Po pirmos dozės po kelių dienų man prasidėjo mėnesinės ir truko 7d. kažkokių blogumų nebuvo - kaip visada - išsipūtęs pilvas, skauda visus galus, bet taip man visada buvo. dabar jau dienos vėluoja-žiūrėsim ar besulauksiu. O kokia savijauta jūsų būdavo prieš tai per mėnesines ?

Atsakyti

Laba diena 4u.gif .
Šiąnakt prasidėjo mmm.Po 9 beveik mėn.pertraukos.Jau nesitikėjau.O ir daktarai išrašuose įvardija kad klimaksas.Tik aš visąlaik sakiau-NEJAUČIU.
Tai nžn džiaugtis čia ar liūdėt......
Kovo 15 einu konsultacijos pas trečio lygio ginekologą.Dėl histeroskopijos(kiauš.šalinimo) matysim ką jie sakys.Chemoterapiautė tai liepia neskubėt....geriau Tamoxifeną pakeist.....daug čia visokių nuomonių prisiklausiau.
O gal viskas į gera? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2017 03 03, 09:20)
Labas,

Man mėnesinės nebuvo dingusios nei per chemiją nei  geriant tamoksifeną(geriu 8mėn., ) jos būdavo, bet trumpesnės. Priprašiau gyd, kad skirtų zoladex .Dabar ne per seniausiai susileidau antrą dozę. Po pirmos dozės po kelių dienų man prasidėjo mėnesinės ir truko 7d. kažkokių blogumų nebuvo - kaip visada - išsipūtęs pilvas, skauda visus galus, bet taip man visada buvo. dabar jau dienos vėluoja-žiūrėsim ar besulauksiu. O kokia savijauta jūsų  būdavo prieš tai per mėnesines ?

Na labai retai skausmai man būdavo, tai pasipūsdavo ilvas, tai vėl ne... Dabar jau pusę velnio jaučiuosi. Gerai, kad rytoj kulniuosiu pas ginekologę, tai išsiklausinėsiu visko. Pačios mmm buvo ne tokios gausios, kaip visada. Nors aš tik 1 mėnesį vartoju Tamoksifeną ir gavau pirmą dozę Zoladex ir tą pačią dieną susirgau....

QUOTE(selika @ 2017 03 05, 08:21)
Laba diena  4u.gif .
Šiąnakt prasidėjo mmm.Po 9 beveik mėn.pertraukos.Jau nesitikėjau.O ir daktarai išrašuose įvardija kad klimaksas.Tik aš visąlaik sakiau-NEJAUČIU.
Tai nžn džiaugtis čia ar liūdėt......
Kovo 15 einu konsultacijos pas trečio lygio ginekologą.Dėl histeroskopijos(kiauš.šalinimo) matysim ką jie sakys.Chemoterapiautė tai liepia neskubėt....geriau Tamoxifeną pakeist.....daug čia visokių nuomonių prisiklausiau.
O gal viskas į gera?  rolleyes.gif

O kokio Jūs amžiaus, jei ne paslaptis? Klimaksą įvardija dėl vaistų?
Atsakyti
GAl kam bus idomu ir naudinga. Radau kelias temas, kurios man idomios, reikes nueiti, paklausyti.
http://www.nvi.lt/?p...id=3526&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Natūrali @ 2017 03 05, 22:10)

O kokio Jūs amžiaus, jei ne paslaptis? Klimaksą įvardija dėl vaistų?

Labas.
Ne paslaptis,- šį trečiadienį bus 46 biggrin.gif
O nežinau dėl ko įvardija.Tiesiog taip rašo.
Labai man rūpi,ką po mmmm matys ginekologai.Ar išsivaikščiojo cista,dar ten koks darinys ar ne.....
Bet tikrai jau besitikėjau kad prasidės.Jau apsipratau su esama būsena......patogu iš tikrųjų rolleyes.gif

Atsakyti
Vaziuoju siandien I onkologini lasintis ir leistis vaistu...Ir suzinosiu del markerio...Ar sumazejo ar toliau auga...neramu kazkaip....
Atsakyti
Undzinka, laikom kumščius, viskas bus gerai 4u.gif Lauksim iš tavęs žinių.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 03 06, 11:47)
Undzinka, laikom kumščius, viskas bus gerai 4u.gif  Lauksim iš tavęs žinių.

ACIU!!!!! Ufffff....markeris nukrites CEA is 32 I 20. Manau neblogai, ane smile.gif Vistiek dar gerokai virsija norma, bet juk krenta. Ir gydytoja sake, kad dinamika gera:)
Susilasinau Zometa, taip juokinga man kai lasina buteliuka 250ml:) Ir lasina 20-25 minutes. Palygnus su 5 valandom anksciau, tai paciai juokinga, tik viens ir viskas smile.gif
Dabar kitas nerimas, kovo 14 KT laukia. Neramu....
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 03 06, 18:41)
ACIU!!!!! Ufffff....markeris nukrites CEA is 32 I 20. Manau neblogai, ane smile.gif Vistiek dar gerokai virsija norma, bet juk krenta. Ir gydytoja sake, kad dinamika gera:)
Susilasinau Zometa, taip juokinga man kai lasina buteliuka 250ml:) Ir lasina 20-25 minutes. Palygnus su 5 valandom anksciau, tai paciai juokinga, tik viens ir viskas smile.gif
Dabar kitas nerimas, kovo 14 KT laukia. Neramu....

thumbup.gif markeris krenta, tai gerai. Mano atveju visi markeriai yra ir visada buvo normos ribose. Lauksim Tavo gerų KT rezultatų.

Buvau šiandien pas ginę. Tai sakė normalu, kad man taip skausminga buvo praėjusį kartą. Kol viskas adaptuosis, dar praeis laiko su tuo Tamoksifenu ir su Zoladex.

Turiu pagaliau MRT atsakymą. Rezultatas kaip rašo: "ženkli teigiama dinamika". Viena MTS sumažėjusi nuo 2,6x2,1cm iki 1,2x0,8cm, kita MTS beveik išnykusi, minimaliai kaupia kontrastą, dydis net neįvardintas 4u.gif Naujų židinių nėra.. rolleyes.gif ax.gif

Sekantis žingsnis pilvo organų ekoskopija 04.03... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 06 kovo 2017 - 21:29
QUOTE(Natūrali @ 2017 03 06, 21:29)
thumbup.gif  markeris krenta, tai gerai. Mano atveju visi markeriai yra ir visada buvo normos ribose. Lauksim Tavo gerų KT rezultatų.

Buvau šiandien pas ginę. Tai sakė normalu, kad man taip skausminga buvo praėjusį kartą. Kol viskas adaptuosis, dar praeis laiko su tuo Tamoksifenu ir su Zoladex.

Turiu pagaliau MRT atsakymą. Rezultatas kaip rašo: "ženkli teigiama dinamika". Viena MTS sumažėjusi nuo 2,6x2,1cm iki 1,2x0,8cm, kita MTS beveik išnykusi, minimaliai kaupia kontrastą, dydis net neįvardintas 4u.gif  Naujų židinių nėra.. rolleyes.gif  ax.gif

Sekantis žingsnis pilvo organų ekoskopija 04.03... 4u.gif

Aciu Naturali!!! Labai aciu smile.gif
Nu kaip dziaugiuosi uz Tave!!! Zinok, net sviesiau akyse pasidre. Nu rimtai. Labai labai gerai, taip ir toliau, kad visiskai isnyktu tie brudai is smegenu ir leistu ramiai gyvent. Apkabinu stipriai stipriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 03 06, 21:40)
Aciu Naturali!!! Labai aciu smile.gif
Nu kaip dziaugiuosi uz Tave!!! Zinok, net sviesiau akyse pasidre. Nu rimtai. Labai labai gerai, taip ir toliau, kad visiskai isnyktu tie brudai is smegenu ir leistu ramiai gyvent. Apkabinu stipriai stipriai smile.gif

friends.gif
Atsakyti