QUOTE(RaViltis @ 2017 02 28, 16:22)
Kaip atlaikai chemiją? Kokia tau paskirta ir kiek?
man buvo 4 raudonos paskirtos ir 4 baltos (nezinau tiksliau tu raiduciu ir stirpumu ju ir pan. ) jau 6 atlaikiau raudona sunkiau atlaikiau o dabar ta skaidria tai daug lengviau
QUOTE(ViTiMe @ 2017 03 01, 16:49)
Oi aciu mergytes,as vakar isoperuota,nors leukocitai normos nesiekia2,8. Ryt jau namo soksiu.viskas praejo gerai.tik pilva paskauda. Iseme viska,nes tepliojau 2 savaites. Kita savaite i darbeli begsiu:):)planai ivykdyti,liko tik rekontrukcija.Bet cia Kalėdoms pasilieku:)
sveikinu atlaikius operacija saunuole, greitai atsigavai
QUOTE(Natūrali @ 2017 03 02, 22:56)
Neturiu dar atsakymo! Pranešiu kai žinosiu
Klausimas toms, kurios vartoja hormonus. Man kadangi menesines buvo dingusios tik per raudona chemija ir tada jos atsinaujino, po viso gydymo paskyre tamoksifena. geriu nuo sausio 25 dienos. tada buvo nuspresta kad dar 2 metus leis i pilva goserelina/Zoladex. Man jau lyg buvo užvėlavusios menesines ir antradienį suleido pirma Zoladexa. Vakare žiūriu - sergu. Taip dar nera buve.. Pilvas antroj dienoj pasidare kaip arbuzas. +2 kg, nesupratau kas darosi - lyg sprogciau... Siandien jau geriau, bet ar gali cia buti nuo vaistu? Toks vaizdas visa pilva skauda iskaitant kepenis, inkstus ir panasiai.... Kaip buvo Jums?
Klausimas toms, kurios vartoja hormonus. Man kadangi menesines buvo dingusios tik per raudona chemija ir tada jos atsinaujino, po viso gydymo paskyre tamoksifena. geriu nuo sausio 25 dienos. tada buvo nuspresta kad dar 2 metus leis i pilva goserelina/Zoladex. Man jau lyg buvo užvėlavusios menesines ir antradienį suleido pirma Zoladexa. Vakare žiūriu - sergu. Taip dar nera buve.. Pilvas antroj dienoj pasidare kaip arbuzas. +2 kg, nesupratau kas darosi - lyg sprogciau... Siandien jau geriau, bet ar gali cia buti nuo vaistu? Toks vaizdas visa pilva skauda iskaitant kepenis, inkstus ir panasiai.... Kaip buvo Jums?
man kadangi neisnyko menesines sake po chemoterapijos kai pradesiu Tamoksifena gerti israsys ir Zoladexa
o tau jau buvo laikas menesinem? siaip manau jei ovuliacija ivyko pries kelias savaites tai menesines ir turejo ateit net ir Zoladeksa suleidus. sekancios jau gal nebepasirodys.