Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Jurgita, atrašiau asmeniškai, tikrinkite žinutes.

Audry, taip, man po dviejų kursų (leido kas tris savaites) raudonos nustatė, kad chemija neveikia - auglys beveik nesumažėjo. Dar po vieno kurso nutraukė - pakeitė į paklitakselį. Galėjo iškart po dviejų kursų pakeisti - tiek užtruko, kol susirinko konsiliumas ir priėmė sprendimą. Šiaip jei chemija veikia - turi auglys mažėti.

Tačiau tiksliai nustato tik MRT arba KT, nesu tikra, koks echoskopijos patikimumas. Nes gali būti juk iš dalies sumažėjęs. Prašykite MRT.

Echoskopas tas pats abu kartus naudotas, ta pati gyd echoskopavo. Tai galvoju, kad palyginami dalykai. 

Sunerimau, kad visiskai jokio sumazejimo. O tipo her3+ labai pasiduoda chemijai.

Kalbeti reiks su gydytoja del MRT (nors ji minejo, kad tik po 4 kartu darys). 

Atsakyti

Labas, Audry, bet antra chemo neseniai gavai..tai dar tik mazejimas po vienos chemo butu..gal blogai galvoju.bet dvieju chemo rezultata gal pries trecia chemija reiktu ziureti..o ne tik gavus antra..nu gal supr, ka turiu omeny, bet as tik savo pamastymais dalinuosi :)

Atsakyti

Labas, Audry, bet antra chemo neseniai gavai..tai dar tik mazejimas po vienos chemo butu..gal blogai galvoju.bet dvieju chemo rezultata gal pries trecia chemija reiktu ziureti..o ne tik gavus antra..nu gal supr, ka turiu omeny, bet as tik savo pamastymais dalinuosi :)

10 d po antros chemo dariausi echoskopija. Kita sav vel turetu buti chemija

Atsakyti

Mergaites,ka jautet per balta chemo?Lygtais bus taksanai.4 raudonas jau praejau,liko baltos.Sake leis kas 3 sav.As galvoju gal lb didele doze bus,nes seip kas sav lasina.

Man balta pakankamai lengvai praėjo. Daug lengviau nei raudona. Dešinėje pusėje po šonkauliais tik skaudedavo, čia nuo Nivestimo man rodos.  Na ir bendras nuovargis kažkiek buvo

Atsakyti

Man balta pakankamai lengvai praėjo. Daug lengviau nei raudona. Dešinėje pusėje po šonkauliais tik skaudedavo, čia nuo Nivestimo man rodos.  Na ir bendras nuovargis kažkiek buvo

O kas kiek lasino?

Atsakyti

O kas kiek lasino?

Kas 3 savaites

Atsakyti

As jau prisigasdinau,kad kas 3sav bus sunku.Na gal ir man lengvai praeis

Atsakyti

Sveikos merginos, aš iš kitos forumo grupės. Čia su lūdna žinia. Undzinkai reikia mūsų maldų, nes jai labai blogai. Dideli skausmai ir jau tik laiko klausimas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 22 rugpjūčio 2018 - 16:25

Sveikos merginos, aš iš kitos forumo grupės. Čia su lūdna žinia. Undzinkai reikia mūsų maldų, nes jai labai blogai. Dideli skausmai ir jau tik laiko klausimas...

Dieve, kaip greitai, kaip liūdna ...  :(  :(  :(​ 

Atsakyti
Dieve,kaip liūdna,kaip gaila,kad taip viskas pakrypo verysad.gif Jinai buvo šviesulėlis šioje temoje,visų palaikymas,tokia stipri moteris,iš kurios daug ko buvo galima pasimokyti sad.gif Ir kodėl viskas taip...Siunčiu jai maldas,Dieve padėk jai angel_sadangel.gif Mano mama šiandien buvo patikroj,ryt atsakymai,o jos beveik kartu susirgo,mama kiek vėliau,gal pusmečiu kokiu...Bijau ir dėl mamos...
Atsakyti
Perskaiciau ir negalėjau iškart sureaguoti.. labai skaudu skaityt .. tiek energijos tiek optimizmo ... tiek daug gydymo seansų ir visada geros nuotaikos ir pakelta galva. Kai prieš mėnesį parašė nemaniau , kad taip rimtai. Labai liūdna, be galo liudna , pasimeldžiau
Atsakyti

Dažnai apie ją pagalvoju... Visa širdimi palaikau. Ji labai stipri moteris ir reikia tikėti stebuklais. 

Atsakyti