Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

O tokių kepuryčių po peruku niekas nenaudojate? https://www.amazon.c...9...=UTF8&psc=1

Aš nenaudodavau jokių kepuryciu. O kam jos dar po peruku reikalingos?

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 08 09, 20:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nińa_del_viento" data-cid="72174120" data-time="1533790979"><div><p>O tokių kepuryčių po peruku niekas nenaudojate? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0721K7229/ref=sspa_mw_detail_0?ie=UTF8&psc=1'>https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B0721K7229...=UTF8&psc=1</a></p></div></blockquote><p>Aš nenaudodavau jokių kepuryciu. O kam jos dar po peruku reikalingos?</p>

Nežinau, kad laikytųsi tvirčiau, turiu fobiją, kas nesilaikys, vėjas nupus ir pan. smile.gif

Ar kam nors taikė švytinimą ir chemiją vienu metu? Ar tai daroma paeiliui?
Atsakyti

Paprastai tai būna paeiliui

Atsakyti

Merginos gal kam buvo, man ant operuotuos kruties spenelio atsirado kazkoks juodas taskas, neskauda. Pas gyd tik menesio gale, bet taip neramu. Gal čia dar svitinimo padariniai 1,5 men praejo? Ar čia vel zaraza lenda

Atsakyti

Merginos gal kam buvo, man ant operuotuos kruties spenelio atsirado kazkoks juodas taskas, neskauda. Pas gyd tik menesio gale, bet taip neramu. Gal čia dar svitinimo padariniai 1,5 men praejo? Ar čia vel zaraza lenda

O pasiskambint gyd negalima?gal anksciau priimtu?

Atsakyti

Laba diena "Brazil", cia esu naujoke,siuometuman yra nustatyta diagnoze trigubai neigiamas (T2N1M0, 2 st.). Is jusupasakojimo suprantau, jog jusu stadijabuvo kiek dydesne? bukite gera, galite su manim pasidalinti kokia svarbia informacija del gydymo, i ka as tureciau atkreipt demesio ir t.t.Jus raset kad Jusu vezysisbiopsijos buvomatyt nepasiduoda chemeterapijos gydymui, is ko tas yra matoma? Gydymas man dar nepradetas, tik 23 diena eisiu pas daktare Drobniene...Buciau labai dekinga uz informacija (mano el.pastas: jurgita.meldiuk@gmail.com). Aciu

Atsakyti

Po dvieju raudonu chemiju pasidariau echoskopija (savo iniciatyva), navikas nesumazejes. Ar kam taip buvo? Gydyma keite gyd ir paliko ta pati ir toliau stebejo?

Atsakyti
Echoskopiją darė tik po 4 raudonų ir 6 baltų. Iš 52 mm buvo likę 23 mm.
Atsakyti

AUDRY bijau sumeluot bet berods BRAZIL taip buvo kad dėl to kad nemažėjo augliukas nutraukė raudoną chemo

Atsakyti

Jurgita, atrašiau asmeniškai, tikrinkite žinutes.

Audry, taip, man po dviejų kursų (leido kas tris savaites) raudonos nustatė, kad chemija neveikia - auglys beveik nesumažėjo. Dar po vieno kurso nutraukė - pakeitė į paklitakselį. Galėjo iškart po dviejų kursų pakeisti - tiek užtruko, kol susirinko konsiliumas ir priėmė sprendimą. Šiaip jei chemija veikia - turi auglys mažėti.

Tačiau tiksliai nustato tik MRT arba KT, nesu tikra, koks echoskopijos patikimumas. Nes gali būti juk iš dalies sumažėjęs. Prašykite MRT.

Atsakyti

Mergaites,ka jautet per balta chemo?Lygtais bus taksanai.4 raudonas jau praejau,liko baltos.Sake leis kas 3 sav.As galvoju gal lb didele doze bus,nes seip kas sav lasina.

Atsakyti

pupy, man buvo po pirmo lašinimo skausmas rankų ir kojų pirštuose, bet po kitų lašinimų skausmas sumažėjo. Kraujas labai krito, silpnumas (didesnis, nei po raudonos). Bet pripratau, daryti kasdienių darbų, keliauti netrukdė. Nepykino. 

Atsakyti