Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2018 08 05, 18:38)

Ačiū smile.gif
O jetau, aš nepasiruošus perukui skirti daugiau laiko, nei kad skiriu savo plaukams smile.gif))
Gal imti kitokį, tiesų variantą https://www.amazon.c...F...S6Z46&psc=1, o gal į Gariunus pavaziuot, lyg ten irgi yra neblogas pasirinkimas, nes kelių simtu tikrai nemokesiu, iki 150€ maximum
Atsakyti

man tai visai linksmas buvo dėmesio nukreipimas nuo ligų :) vyras žvengė iš manęs, kad aš kaip undinėlė su tais plaukais :)

tai aišku, nuvaryk į Gariūnus ir pasimatuok, gal kas tiks. Aš jau turėjau sintetinių plaukų peruką daug gtrumpesnįnusipirkus su mintimi, kad "koks skirtumas kokie plaukai", bet tik mėnesį  sugebėjau atvaikščioti su juo ir neištvėriau:) toks jau charakteris - perfekcionistė :) jei tu normalus žmogus, nežiūrėk į tai labai rimtai - tikrai yra paprastesnių variantų. 

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 08 05, 19:20)
<p>man tai visai linksmas buvo dėmesio nukreipimas nuo ligų smile.gif vyras žvengė iš manęs, kad aš kaip undinėlė su tais plaukais smile.gif
</p><p>tai aišku, nuvaryk į Gariūnus ir pasimatuok, gal kas tiks. Aš jau turėjau sintetinių plaukų peruką daug gtrumpesnįnusipirkus su mintimi, kad "koks skirtumas kokie plaukai", bet tik mėnesį  sugebėjau atvaikščioti su juo ir neištvėriau:) toks jau charakteris - perfekcionistė smile.gif jei tu normalus žmogus, nežiūrėk į tai labai rimtai - tikrai yra paprastesnių variantų. </p>

Man išpuls ruduo-žiema, tai daug kur galėsiu eit su kepure, bet ketinu jį nešioti namie, bent vakarais, kad vaikų per daug nešokiruoti, tai norisi natūralių, man atrodo ir pačiai maloniau nei sintetika
Atsakyti

man tai visai linksmas buvo dėmesio nukreipimas nuo ligų :) vyras žvengė iš manęs, kad aš kaip undinėlė su tais plaukais :)

tai aišku, nuvaryk į Gariūnus ir pasimatuok, gal kas tiks. Aš jau turėjau sintetinių plaukų peruką daug gtrumpesnįnusipirkus su mintimi, kad "koks skirtumas kokie plaukai", bet tik mėnesį  sugebėjau atvaikščioti su juo ir neištvėriau:) toks jau charakteris - perfekcionistė :) jei tu normalus žmogus, nežiūrėk į tai labai rimtai - tikrai yra paprastesnių variantų. 

Brazil, o tu irgi klijuodavais, kaip tos juodaodes? 😊 eina sau kiek ten reikalu 😁 mano, tai kaip kepure - paukst ir jau ant galvos 😁 pirkau Kauno bazej, a la naturaliu plauku. Beje, buvo siek tiek didokas, tai pati susisiuvau tas vietas, kur buvo pasipute 😊💪🏻

Atsakyti

Lince Lince pas mane aparatai rodė viena darinį ir daug kalcinatu issibarsciusiu aplink. Po operacijos aprase buvo parašyta kad yra vienas židinukas infiltruojancios karcinomos ir 3 neinfiltruojancios, na žodžiu tokie kurie neturėtų dar bandyti plėstis metastazemis į organizmą. 

Žodžiu po operacijos gyd sakė kad labai džiaugiasi kad nedarė tausojančios. 

Atsakyti

Lince Lince pas mane aparatai rodė viena darinį ir daug kalcinatu issibarsciusiu aplink. Po operacijos aprase buvo parašyta kad yra vienas židinukas infiltruojancios karcinomos ir 3 neinfiltruojancios, na žodžiu tokie kurie neturėtų dar bandyti plėstis metastazemis į organizmą. 

Žodžiu po operacijos gyd sakė kad labai džiaugiasi kad nedarė tausojančios. Tai Jums visą krūtį pašalino, ar tik dalį krūties?

Atsakyti

Brazil, o tu irgi klijuodavais, kaip tos juodaodes? 😊 eina sau kiek ten reikalu 😁 mano, tai kaip kepure - paukst ir jau ant galvos 😁 pirkau Kauno bazej, a la naturaliu plauku. Beje, buvo siek tiek didokas, tai pati susisiuvau tas vietas, kur buvo pasipute 😊💪🏻

Nieko as neklijavau, ka ten klijuosi prie plikos galvos :) susisiuvau irgi pati tas vietas kur buvo pasipute. Bet galvos linija, sklastyma, tuos a la mazus plaukelius ant kaktos - su tuo reikejo pazaisti. Nebuvo daug vargo.

Atsakyti
QUOTE(Lince Lince_213919 @ 2018 08 06, 18:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaidosius" data-cid="72171023" data-time="1533527563"><div><p>Lince Lince pas mane aparatai rodė viena darinį ir daug kalcinatu issibarsciusiu aplink. Po operacijos aprase buvo parašyta kad yra vienas židinukas infiltruojancios karcinomos ir 3 neinfiltruojancios, na žodžiu tokie kurie neturėtų dar bandyti plėstis metastazemis į organizmą. </p><p>Žodžiu po operacijos gyd sakė kad labai džiaugiasi kad nedarė tausojančios. Tai Jums visą krūtį pašalino, ar tik dalį krūties?</p></div></blockquote><p></p>

Tausojanti, kai išsaugo krūtinę, jai nedarė tausojančios, o šalino visą krūtį.
Jūs mažiau apie svetimas patirtis skaitykite, įsivarysite sau nežinia kiek baimės, imkite popierius ir eikite pas savo gydytoją konkretaus savo atvejo nagrinėti, nes nebuna vienodų variantų, net su tokiom pat diagnozėm, skirtingi gydytojai skirtingai gydo.
Atsakyti

Žodžiu po operacijos gyd sakė kad labai džiaugiasi kad nedarė tausojančios. Tai Jums visą krūtį pašalino, ar tik dalį krūties?

Visą

Atsakyti

Tausojanti, kai išsaugo krūtinę, jai nedarė tausojančios, o šalino visą krūtį.
Jūs mažiau apie svetimas patirtis skaitykite, įsivarysite sau nežinia kiek baimės, imkite popierius ir eikite pas savo gydytoją konkretaus savo atvejo nagrinėti, nes nebuna vienodų variantų, net su tokiom pat diagnozėm, skirtingi gydytojai skirtingai gydo.

Gydytojas atostogauja mano... Dėl nerimo ir baimės tai jūs teisi, kuo daugiau gilinuosi, tuo sunkiau man susitvarkyti su savo neigiamom emocijom. Labai ačiū už atsakymus.

Atsakyti

Lince, kantriai laukit savo gydytojo nuomones..ir vykit blogas mintis, nes padeties nepakeis, bukit pozityvi :* as jau ismokau dziaugtis tuo, kad gerai jauciuosi ir galiu kolkas viska daryt kaip ir pries zinia..  o patirtys tikrai visu skirtingos... sekmes Jums

Atsakyti
O tokių kepuryčių po peruku niekas nenaudojate? https://www.amazon.c...9...=UTF8&psc=1
Atsakyti