Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

O kurioj vaistinej?

Gintatinej prie Santariskiu. Baublio g. 2

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 08 03, 11:41)
<p>Buvo zadeje uzsakyt mokamo dexorubicino, kad pirmad butu. Dabar skambinu -sako, vaistine atsives treciadieni. Blin:((</p>

Man iš vakaro buvo 1.3 o ryte pasidarius NVI jau 1.5.
Atsakyti
Brazil, koks Jūsų peruko dydis, M ar mažesnis? Nes rašėt, kad per didelė kepurytė, aš irgi ketinu sakytis to paties tiekėjo, tai kaip suprantu, galima pasirinkti dydį...
Atsakyti

Labutis visoms, gavau MRT atsakymą. Rašo, kad yra daugiau darinių, vienas pagrindinis 3,5 cm, o kiti 6-12 mm. Po biopsijos ir echo gydytojas sakė, kad bus tausojanti operacija. Kaip dabar bus? Atsakymas toks: daugiacentrinis dešinės krūties navikas su išplitimu ı sritinius limfmazgius. Gal kam taip buvo? Operacija paskirta rugpj 22. 

Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 08 04, 15:37)
Brazil, koks Jūsų peruko dydis, M ar mažesnis? Nes rašėt, kad per didelė kepurytė, aš irgi ketinu sakytis to paties tiekėjo, tai kaip suprantu, galima pasirinkti dydį...

Ir dar, jei parašyta, kad for black women, tai tokių geriau ne rinktis (kaip suprantu, tai gal tada sietelis būna tamsesnis ar pan.)
Papildyta:
QUOTE(Lince Lince_213919 @ 2018 08 05, 01:08)
<p>Labutis visoms, gavau MRT atsakymą. Rašo, kad yra daugiau darinių, vienas pagrindinis 3,5 cm, o kiti 6-12 mm. Po biopsijos ir echo gydytojas sakė, kad bus tausojanti operacija. Kaip dabar bus? Atsakymas toks: daugiacentrinis dešinės krūties navikas su išplitimu ı sritinius limfmazgius. Gal kam taip buvo? Operacija paskirta rugpj 22. </p>

Manau, kad reikia su operuosiančiu chirurgu aptarti. Pas mane operacijos metu išpjovė šalią pagr auglio būvusį įtartiną plotelį ir ten rado dar 1,2mm ir 3mm židinukus, tai sakė, kad nieko tokio, tokius sunaikintų vėliau švitinimas. MRT man nedarė dėl kitų priežasčių, tikiuosi didelių židinukų neliko...
Bet šiaip 12mm darinys tai tikrai nemažas. Pas mane vos didesnis auglys buvo, dėl kurio pašalino ketvirtadalį krūties...
Atsakyti

Labutis visoms, gavau MRT atsakymą. Rašo, kad yra daugiau darinių, vienas pagrindinis 3,5 cm, o kiti 6-12 mm. Po biopsijos ir echo gydytojas sakė, kad bus tausojanti operacija. Kaip dabar bus? Atsakymas toks: daugiacentrinis dešinės krūties navikas su išplitimu ı sritinius limfmazgius. Gal kam taip buvo? Operacija paskirta rugpj 22. 
Ar gerai pamenu, kad jus pas Boguseviciu lankotes? Nes as irgi pas ji. Man jis sake, kad jei navikas virs 2 cm -pirma chemija, tik po to operacija. Mano atveju, MRT parode navika 2.5 cm su salia esanciu 7 mm nedraugu. Bogusevicius pirma nusiunte chemoterapijai. Tik po jos operuos.  Bet gal skiriant eiliskuma atsizvelgia ne tik i dydi, bet ir i histologija? Nezinau. As del gydymo klausiau keliu gyd nuomones -mano atveju, visi ta pati gydyma nurode. Jei neramu, pasikonsultuokit dar su kuo nors. Arba pas Boguseviciu apsilankykit su MRT atsakymu dar pries operacija. Laiko iki operacijos dar turit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 05 rugpjūčio 2018 - 09:06
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 08 04, 15:37)

Aš vis dėl peruko smile.gif ar tos garbanos laikosi, ar reikia pačiam garbanoti? Ar išplovus tampa tiesūs? Ir ar galima ta plaukų skyrimą padaryti kiek šone, kad nebūtų per vidurį, ar sunkiai?
Atsakyti

Taip, pas Boguševičių. Jis atostogauja dabar, man paskyrė gerti tamoxifeną ir paskyrė laiką operacijai. Jokio prieš tai gydymo nedavė.Mes susitarėme anksčiau prieš operaciją susitikti ir viską dar aprarti, nes dar nežinojome MRT atsakymo, pagal echo buvo rašyta, kad ir limfmazgiai pakitimų neturi. Kažkaip buvau rami, po to atsakymo nebegaliu naktį užmigti.

Ar gerai pamenu, kad jus pas Boguseviciu lankotes? Nes as irgi pas ji. Man jis sake, kad jei navikas virs 2 cm -pirma chemija, tik po to operacija. Mano atveju, MRT parode navika 2.5 cm su salia esanciu 7 mm nedraugu. Bogusevicius pirma nusiunte chemoterapijai. Tik po jos operuos.  Bet gal skiriant eiliskuma atsizvelgia ne tik i dydi, bet ir i histologija? Nezinau. As del gydymo klausiau keliu gyd nuomones -mano atveju, visi ta pati gydyma nurode. Jei neramu, pasikonsultuokit dar su kuo nors. Arba pas Boguseviciu apsilankykit su MRT atsakymu dar pries operacija. Laiko iki operacijos dar turit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince Lince_213919: 05 rugpjūčio 2018 - 10:11

Ir dar, jei parašyta, kad for black women, tai tokių geriau ne rinktis (kaip suprantu, tai gal tada sietelis būna tamsesnis ar pan.)
Papildyta:

Manau, kad reikia su operuosiančiu chirurgu aptarti. Pas mane operacijos metu išpjovė šalią pagr auglio būvusį įtartiną plotelį ir ten rado dar 1,2mm ir 3mm židinukus, tai sakė, kad nieko tokio, tokius sunaikintų vėliau švitinimas. MRT man nedarė dėl kitų priežasčių, tikiuosi didelių židinukų neliko...
Bet šiaip 12mm darinys tai tikrai nemažas. Pas mane vos didesnis auglys buvo, dėl kurio pašalino ketvirtadalį krūties...

Tame atsakyme rašo, kad tų židinukų yra ne vienas. Kaip supratau, kad vieni šalia auglio, kiti pavieniui... Ačiū, kad sureagavote į mano žinutę, neturiu ko daugiau pasiklausti, pas mus giminėje niekas nebuvo sirgęs krūties vėžiu.. 

Atsakyti

Tame atsakyme rašo, kad tų židinukų yra ne vienas. Kaip supratau, kad vieni šalia auglio, kiti pavieniui... Ačiū, kad sureagavote į mano žinutę, neturiu ko daugiau pasiklausti, pas mus giminėje niekas nebuvo sirgęs krūties vėžiu.. 

Kazkur skaiciau kad tik 10 -15 proc buna genetiskai paveldimi. Labai daug susirgusiu moteru neturi tokiu susirgimu seimose. Kap as sakau, padidintos rizikos susirgt neturejau. Kaip tik -nerukau, sveikai maitinuosi, nemazai judu, du vaikus iki metuku maitinau. Deja, liga manes neaplenke...

Atsakyti
QUOTE(Lince Lince_213919 @ 2018 08 05, 11:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nińa_del_viento" data-cid="72170260" data-time="1533444324"><div><p>Ir dar, jei parašyta, kad for black women, tai tokių geriau ne rinktis (kaip suprantu, tai gal tada sietelis būna tamsesnis ar pan.)
Papildyta:

Bet šiaip 12mm darinys tai tikrai nemažas. Pas mane vos didesnis auglys buvo, dėl kurio pašalino ketvirtadalį krūties...</p></div></blockquote><p>Tame atsakyme rašo, kad tų židinukų yra ne vienas. Kaip supratau, kad vieni šalia auglio, kiti pavieniui... Ačiū, kad sureagavote į mano žinutę, neturiu ko daugiau pasiklausti, pas mus giminėje niekas nebuvo sirgęs krūties vėžiu.. </p>

Manau, kad imkite atsakymą ir nueikite pas gydytoją pasitarti. Gal verta šalinti visą krūtį, jei židinių daug, o gal prieš tai susileisti chemiją, juos susimažinti, tada operuotis išsaugant krūtį ir švytintis.
Aš tegaliu savo atvejį pakomentuoti, bet jis pas mane baisiai nestandartinis, net visų reikiamų tyrimų nepadarė... Bet gausiu visko, ir hormonus, ir švytinimą ir chemijos, tai tikiuosi, kad viskas kas likę (jei yra) bus galutinai sunaikinta
Atsakyti

mano dydis buvo vidutinis, o kepureles spalva medium brown. Visi amazono perukai yra tokie, kiek bandziau uzsisakyti custom made, t.y. uzsisakyti, kad butu dydis mazas, o kepureles spalva sviesi - jokiu sansu, niekas neatsake. Juos gamina Kinijoje visus vienodus, transportuoja i Europa ir ten Amazonas isplatina. Kiekvienam asmeniskai negamina, nes kaina butu dviguba. Gal jums labiau pasiseks.

Plaukai grazus, bet paskui prisitaikyti prie savo galvos reikia siek tiek ismones. Bet pilnas youtube filmuku, kaip tai juodaodes daro :) jos savu plauku nenesioja isvis, tik perukai. Pasižiūrėkite, kad paskui nebūtų šoko, nes šie perukai visai kitokie nei dirbtinių plaukų. pvz https://www.youtube....h?v=w53XV2teGA0

Dėl garbanų - laikosi jos kelis mėnesius, po truputį skysta. Išplovus pasidaro mama africa - plaukai nelietuviški, išsipučia, pasidaro nevaldomi :) plovimas atskira kalba. norint plauti, reikia stipraus tiesinamojo kondicionieriaus, juo ištepus laikyti valandą, paskui džiovinti visą naktį, ir kitą dieną jau reikia tiesinamųjų žnyplių. Po to kai išploviau, teko nuolat lyginti (galima ir susukti). Žodžiu, nuolatinis žaidimas.

Pažiūrėsiu, jei yra foto, persiųsiu asmeniškai kaip atrodė ką tik gavus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 05 rugpjūčio 2018 - 17:43