Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

:))) kad man kol leido as atsijungus buvau. su pertrauka gavosi. tai iki gydytojos dar nubegti reikejo. tai klipsams eit laika pasiskirt :) man raudona leido ir du dkaidrius. nzn pavad. mano trigubai neigiamas. 2b lyg. laukiu db klipsu. nuskausminamu po ju neprireike? o Kaune dar raudonos chemijos cia negave. baisu. gerai, kad is vilniaus atsiveziau. kolkas pasaliniu pkveikiu po vakar nejauciu. tai paciu metu klipsai. susidesiu ir bus ramu

Tavo limfmazgiai svarus? 

Man leidzia raudona, balta ir taxanus, jeigu neklystu. As raudona vakar pirkau be kompensacijos vaistinej kmuk prie fontano. Mano irgi trigubai neigiamas... 

Merginos, gal yra sukurta kokia grupe Messengeryje Krutu onkologijos?

Atsakyti

O kas tie klipsai? Kam jie reikalingi?

Atsakyti

O kas tie klipsai? Kam jie reikalingi?

Klipsa deda i navika, kad po chemoterapijos kurso, jeigu visiskai isnyktu augliukas, zinotu, kurioje vietoje buvo pikcius ir butu aiskiau, kur operuoti. 

Atsakyti

O nuo ko priklauso deda /nededa klipsa? Ir po keliu chemiju ji deda?

Atsakyti
QUOTE(Rabar @ 2018 07 27, 16:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jolita102" data-cid="72163711" data-time="1532690940"><div><p> smile.gif)) kad man kol leido as atsijungus buvau. su pertrauka gavosi. tai iki gydytojos dar nubegti reikejo. tai klipsams eit laika pasiskirt smile.gif man raudona leido ir du dkaidrius. nzn pavad. mano trigubai neigiamas. 2b lyg. laukiu db klipsu. nuskausminamu po ju neprireike? o Kaune dar raudonos chemijos cia negave. baisu. gerai, kad is vilniaus atsiveziau. kolkas pasaliniu pkveikiu po vakar nejauciu. tai paciu metu klipsai. susidesiu ir bus ramu</p></div></blockquote><p>Tavo limfmazgiai svarus? </p><p>Man leidzia raudona, balta ir taxanus, jeigu neklystu. As raudona vakar pirkau be kompensacijos vaistinej kmuk prie fontano. Mano irgi trigubai neigiamas... </p><p>Merginos, gal yra sukurta kokia grupe Messengeryje Krutu onkologijos?</p>

NesuPratau blink.gif ar tu už raudoną chemoterapija mokejai? blink.gif
Atsakyti

As tai tik primokejau apie 9 eur,bet svarbu,kad gavau,liko 1 doze,tik,kad ja gaut

Atsakyti
QUOTE(Rabar @ 2018 07 27, 16:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jolita102" data-cid="72163711" data-time="1532690940"><div><p> smile.gif)) kad man kol leido as atsijungus buvau. su pertrauka gavosi. tai iki gydytojos dar nubegti reikejo. tai klipsams eit laika pasiskirt smile.gif man raudona leido ir du dkaidrius. nzn pavad. mano trigubai neigiamas. 2b lyg. laukiu db klipsu. nuskausminamu po ju neprireike? o Kaune dar raudonos chemijos cia negave. baisu. gerai, kad is vilniaus atsiveziau. kolkas pasaliniu pkveikiu po vakar nejauciu. tai paciu metu klipsai. susidesiu ir bus ramu</p></div></blockquote><p>Tavo limfmazgiai svarus? </p><p>Man leidzia raudona, balta ir taxanus, jeigu neklystu. As raudona vakar pirkau be kompensacijos vaistinej kmuk prie fontano. Mano irgi trigubai neigiamas... </p><p>Merginos, gal yra sukurta kokia grupe Messengeryje Krutu onkologijos?</p>

Kazkaip keistai tau lasina. Kiek zinau, taksanus vienu metu su raudona nelasina. Gal ciklofosfamida lasina? Ir kodel reikejo moketi uz raudona? Gal kokia kitokia schema tau?
Mano irgi buvo trigubai neigiamas, tai pirmi 4 kursai buvo raudona su ciklofosfamidu, o 4 paskutiniai - taksanai - docetakselis. Na i plius per visas prie ju nuo vemimo ir nuo alergijos. Ir dar per taksanus reikejo isgerti 96 tabletes nuo alergijos. Po 16 tableciu ryte ir vakare diena pries, lasinimo diena, ir diena po lasinimo.
Atsakyti

Kazkaip keistai tau lasina. Kiek zinau, taksanus vienu metu su raudona nelasina. Gal ciklofosfamida lasina? Ir kodel reikejo moketi uz raudona? Gal kokia kitokia schema tau?
Mano irgi buvo trigubai neigiamas, tai pirmi 4 kursai buvo raudona su ciklofosfamidu, o 4 paskutiniai - taksanai - docetakselis. Na i plius per visas prie ju nuo vemimo ir nuo alergijos. Ir dar per taksanus reikejo isgerti 96 tabletes nuo alergijos. Po 16 tableciu ryte ir vakare diena pries, lasinimo diena, ir diena po lasinimo.

O po raudonos kas 3 sav lasino?Man sake,kad kas 3sav.Kokie pasaliniai buvo?Nes kaip suprantu didesne doze bus nei kas sav.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 07 28, 10:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="belulino" data-cid="72164204" data-time="1532760874"><div><p>Kazkaip keistai tau lasina. Kiek zinau, taksanus vienu metu su raudona nelasina. Gal ciklofosfamida lasina? Ir kodel reikejo moketi uz raudona? Gal kokia kitokia schema tau?
Mano irgi buvo trigubai neigiamas, tai pirmi 4 kursai buvo raudona su ciklofosfamidu, o 4 paskutiniai - taksanai - docetakselis. Na i plius per visas prie ju nuo vemimo ir nuo alergijos. Ir dar per taksanus reikejo isgerti 96 tabletes nuo alergijos. Po 16 tableciu ryte ir vakare diena pries, lasinimo diena, ir diena po lasinimo.</p></div></blockquote><p>O po raudonos kas 3 sav lasino?Man sake,kad kas 3sav.Kokie pasaliniai buvo?Nes kaip suprantu didesne doze bus nei kas sav.</p>

Taip, kas 3 savaites. Daktare sake ziures, kaip toleruosiu, tada gal lasins kas savaite, jei labai netoleruosiu. Pagrindiniai pasaliniai buvo labai stiprus leukocitu kritimas, del to reikejo leistis po 5 ampules leukociams atstatyti. Labai skaudejo kaulai ir raumenys, ir deformavosi nagai. Liezuvis apsinesdavo tokiu baltu apnasu, kad nejausdavau skonio. Labai nebudavo apetito. Pirmomis dienomis tegaledavau suvalgyti tik keleta saukstu vaikiskos garzoviu tyreles, kur buna vaikams nuo 8 men. Dar mama virdavo versiena, tai pora kasniu ikisdavau I save per prievarta. Bet siaip sunkiausias tai buvo pirmas kartas. Kiekvienas sekantis budavo lengvesnis uz pereita. Tai paskutine chemija visai jau nieko buvo. Gal pripratau. Tiesa po vieno is taksanu lasinimo buvo uzkilusi temperatura iki 38,8. Tai greriau antbiotikus, ir lasinima atidejo vienai savaitej. Nuo skausmo galima vartoti analgetikus. Vartojau ibumetina po 400 mg. Dar daktare israse tramadoli, bet isgeriau tik viena karta. Po jo jauciaus "durna" , ir nelabai padejo nuo skausmo. Labiau padedavo ibumetinas. Dar izkildavo remuo - ranitidina geriau. Ir veliau isigudrinau leukocitu stimuliatoriu leistis vakarais, pries miega. Nes nuo jo irgi kazkiek skauda kaulai ir bluznis. Tai susiliaisdavau vakare, ikaldavau ibumetina ir liuliuko :-). Liezuvi nuo apnaso galima tepti su daktarin geliu. Na ir I pirmos savaites pabaiga viskas praeidavo...
Atsakyti

Man ir dbr po raudonos liezuvis su baltom apnasom,nejauciu skonio,o ir tarsi aptirpes.Taip vandeni megstu,o skonis tarsi soda gerciau.Traukia ant rugsties.O pykinimas buvo?

Atsakyti

Man tik pirma kursa lasino balta su raudona. Nuo antros pridejo taxanus. Gal ir as cia kazko nesuprantu. Va man ka lasina: Docetaxeli, Doxorubicinas ir Ciklofosfamidas, na ir + nuo vemimo ir nuo alergijos. Pasak onkologes, emem pati agresyviausia gydyma...

premidikacija (96 tabl.) as irgi geriu, bet geriu tik po 2 tabletes, nes geriu 4 mg Dexamethason, tu turbut gerei po 0,5mg.

raudona chemo pirkau, nes nebebuvo likusios su kompensavimu, mokejau apie 30€, mat ji pikis... noriu greiciau uzbaigt chemoterapijos kursa... uz kitus vaistus taip pat turejau primoketi gal 6€, kaip suprantu cia del pasikeitusiu vaistu kainu nuo liepos pradzios...

Atsakyti

Man ir dbr po raudonos liezuvis su baltom apnasom,nejauciu skonio,o ir tarsi aptirpes.Taip vandeni megstu,o skonis tarsi soda gerciau.Traukia ant rugsties.O pykinimas buvo?

Man irgi tas pats -liezuvis su baltom apnasom, tarsi aptirpes. Ypac pirma savaite blogai buvo. Skrandis lyg sustojes, nevirskino. Dabar (antra sav i pabaiga) jau geriau. Bet liezuvis vis tiek aptirpes

Atsakyti