Sveika Rabar, gerai kad prisijungei prie diskusiju -tikiu, kad bendraujant lengviau bus iveikti liga:)
Man irgi su skoniu beda, plius liezuvis tirpsta. Dar neatradau, kas galetu padeti suvaldyt si salutini poveiki...
Labas, mergaites 😊 skaitau skaitau jus, bet noreciau isitraukti i jusu pokalbius 😊 mano istorija tokia: kovo pradzioj uzciuopiau guzeli krutyje, po savaites padidejo limfmazgiai pazasty. Prasidejo maratonas pas daktarus, biopsijos kruties ir pazasties, tyrimai ir geguzes pabaigoj suleido pirma chemija. Rytoj jau vaziuosiu leistis ketvirta chemoterapijos kursa. Siandien jau sirdis dreba... mano nedraugas trigubai neigiamas, su patologiniais limfmazgiais. Gydausi kmuk.
Turim 4,5 metuku dukryte 😊
tikiuosi greit iveikti si nemalonu etapa ir toliau dziaugsiuos gyvenimu 😊 labai tikiu, kad taip ir bus 💪🏻😁 kitokiu minciu neprisileidziu 😊
po chemijos kokia net savaite nejauciu skonio, man tai baisus jausmas, gal turit patarimu, kaip pagreitint skonio atsistatyma? 😊
sveikateles ir optimizmo visoms!!! 🎈
Sveikatėlės Jums
Del tyrimo atsakymo,nesuprantami tie terminai:-) penktadieni gavau siuntima komp.tomografijai,kompensuoja lig.kasos,i Grybo g. Sekancia diena ,sestadieni,padare,atsakymas po 2val...nemokejau nieko,net uz diska.atseit visad ten reikia siek tiek primoketi,o dabar akcija. Sveikatos ir istvermes jums:-)
Brazil, aciu uz ziauriai issamu bloga! 😊🙌😊 labai daug naudingos informacijos 😊 nepamenu, ar pirkote kanapiu alieju? Ar naudojat? Nuo kada?
Kaip toms, kurios po chemoterapijos visu kursu, su plaukais? Ar greitai ataugineja? Ojezus, kaip jau noreciau mest ta peruka lauk 😁
Nupirko man mama šią žiemą kanapių aliejaus du tokius kaip ir švirkštus, reikėjo po lašą lašinti po liežuviu vakare prieš miegą - pradėjau, porą savaičių lašinau, bet nejaučiau jokio skirtumo, tai užmečiau, guli šaldytuve. Gerai, kad priminei. Nežinau net iš kokios kompanijos ji gavo, kiek klausiau, nesugebėjo paaiškinti. Na, čia mano mama
Plaukai atauga vidutiniškai po vieną cm per mėnesį. Aš ilgokai su peruku vaikščiojau, bene pusę metų, kol galėjau normaliai apsikirpti. Beje, man augti pradėjo tik mėnesiui praėjus po paskutinės chemijos (nes ji dar mėnesį veikia). Tepiau visokiais aliejais (ricinos, varnalėšų), nežinau ar tai turėjo kokio įtakos. Beje, plaukai ataugo tikrai gražūs, vešlūs, dėl to tai jokių problemų. Linksmiausia, kad žmonės, kurie nežino kad sergu, giria už drąsą, kad taip nusprendžiau atsinaujinti ("nusikirpau" ilgus plaukus)