Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Merginos, kas nesiojate perukus (natur pkauku), turiu toki gal kvaila, bet aktualu klausima, kaip jie laikosi, ar neslysta nuo plikos galvos stipriau papurcius galva, uzkabinus su ranka ar stipriau puciant vejui? Tokia vejuota diena kaip si, bijociau eit su peruku, kad vejas nenunestu...
Atsakyti

Aš nešiojau, nebuvo tokių baimių. Be to, maunasi ant galvos tokia kaip kojinaitė/kepuraitė ir perukas už jos kabinasi šukutėmis. Bent pas mane taip buvo (tačiau kol plaukai nepradėjo atauginėti, tos kepuraitės nesidėdavau. Svarbu kad perukas būtų tinkamo dydžio.

Audry, jei buvai pas Janavičių, tau turbūt daro visus genus, ne tik BRCA, bet ir PTEN, TP53 ir kt. Ar ne? Janavičius viską aiškiai ir išsamiai pasakoja, turėjo viską tau pasakyti. Iš to ką parašei neįmanoma suprasti. NVI daro tik BRCA geno glaustą arba išplėstinį tyrimą. Kiekvienas iš paminėtų genų turi savo genų grupes.

Atsakyti

Ir man reikia del peruko jau spresti...as vis svarstau, ar tikru plauku rinktis - ji dar reiktu man prikirpti-pakarpyti..ar nenaturaliu imti is Plauku Magija... ten radau toki, kur nieko daryt nereikia kaip ir... ydomu, ar lb skiriasi ju devejimas.. kasdienai man nereik, nes dirbu is namu.. bet ar tarkim surisant i kasa ar segant sagute dirbtiniu plauku peruke nelieka linkiai..

Atsakyti
Dar dėl peruku: gal galite rekomenduoti meistra, kuris galetu kazkiek kokybiskai sumazinti, jei kartais parsisiustas netiktu (ketinu siustis naturalu is amazon uk)
Atsakyti
Padovanosiu dirbtinu pl peruka- spalva rusva,kastonine,ilgis-zemiau peciu,galima suformuoti grifkute.
Rasykite per a.z.
Atsakyti

Dar dėl peruku: gal galite rekomenduoti meistra, kuris galetu kazkiek kokybiskai sumazinti, jei kartais parsisiustas netiktu (ketinu siustis naturalu is amazon uk)

Dėl peruko pritaikymo (dažymo, kirpimo, kepurėlės mažinimo) vilniuje kreiptis į Elona Blažytė <elonasala@gmail.com>, Aguonų 5, salonas Ba Va, tel čia https://www.facebook...f=page_internal.

Aš tai pati su siūlu susisiuvau :) 

Atsakyti

Ar jums po chemijos nebudavo bedu su skrandziu? Man atrodo lyg skrandis sustojes, lyg koks gumulas krutinej. Pykinimo kaip ir nera. Geriu kefyro, geruju bakteriju, daug vandens, bet nepramusa niekaip. 

Kvapams jautri tapau, maistas erzina:( kazkoks liudesys ir piktumas apemes:(

Atsakyti

Man buvo truputi tas pirmas dienas.. tuoj turetu pagereti. Nepamenu tiksliai, nes netik zinia, bet ir chemija gavau ta pacia savaite, bet po savaiteles po chemijos tikrai lyg nieko nebuta.. gal kiek anksciau..

Atsakyti

Audry,gal kokia citrina padetu..

Man po antros pykino,bet nevemiau.Gal pabandyk vaistu?O maistas  neerzino,tik pykino nuo cezario salotu😕

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 07 19, 19:38)
<p>Ar jums po chemijos nebudavo bedu su skrandziu? Man atrodo lyg skrandis sustojes, lyg koks gumulas krutinej. Pykinimo kaip ir nera. Geriu kefyro, geruju bakteriju, daug vandens, bet nepramusa niekaip. </p><p>Kvapams jautri tapau, maistas erzina:( kazkoks liudesys ir piktumas apemes:(</p>

Aš po chemijos sekančią dieną per visą dieną pusę kivio tesugebejau suvalgyti. Taip bloga buvo taip nieko nesinorejo. O tau gal virškinimo fermentai padėtų? Būna juk vaistinėse
Atsakyti

Aš po chemijos sekančią dieną per visą dieną pusę kivio tesugebejau suvalgyti. Taip bloga buvo taip nieko nesinorejo. O tau gal virškinimo fermentai padėtų? Būna juk vaistinėse

Man jau penkta diena po pirmos chemijos. Visas dienas skrandis kaip sustojes... Reiks paieskot virskinimo fermentu. Aciu uz gera minti!

Atsakyti

Audry,ryt jau turi but gerai.Bent jau man 6d kaip ranka nueme.Laikykis!!!

Atsakyti