Aš nešiojau, nebuvo tokių baimių. Be to, maunasi ant galvos tokia kaip kojinaitė/kepuraitė ir perukas už jos kabinasi šukutėmis. Bent pas mane taip buvo (tačiau kol plaukai nepradėjo atauginėti, tos kepuraitės nesidėdavau. Svarbu kad perukas būtų tinkamo dydžio.
Audry, jei buvai pas Janavičių, tau turbūt daro visus genus, ne tik BRCA, bet ir PTEN, TP53 ir kt. Ar ne? Janavičius viską aiškiai ir išsamiai pasakoja, turėjo viską tau pasakyti. Iš to ką parašei neįmanoma suprasti. NVI daro tik BRCA geno glaustą arba išplėstinį tyrimą. Kiekvienas iš paminėtų genų turi savo genų grupes.
Ir man reikia del peruko jau spresti...as vis svarstau, ar tikru plauku rinktis - ji dar reiktu man prikirpti-pakarpyti..ar nenaturaliu imti is Plauku Magija... ten radau toki, kur nieko daryt nereikia kaip ir... ydomu, ar lb skiriasi ju devejimas.. kasdienai man nereik, nes dirbu is namu.. bet ar tarkim surisant i kasa ar segant sagute dirbtiniu plauku peruke nelieka linkiai..
Dar dėl peruku: gal galite rekomenduoti meistra, kuris galetu kazkiek kokybiskai sumazinti, jei kartais parsisiustas netiktu (ketinu siustis naturalu is amazon uk)
Dėl peruko pritaikymo (dažymo, kirpimo, kepurėlės mažinimo) vilniuje kreiptis į Elona Blažytė <elonasala@gmail.com>, Aguonų 5, salonas Ba Va, tel čia https://www.facebook...f=page_internal.
Aš tai pati su siūlu susisiuvau
Ar jums po chemijos nebudavo bedu su skrandziu? Man atrodo lyg skrandis sustojes, lyg koks gumulas krutinej. Pykinimo kaip ir nera. Geriu kefyro, geruju bakteriju, daug vandens, bet nepramusa niekaip.
Kvapams jautri tapau, maistas erzina:( kazkoks liudesys ir piktumas apemes:(
Audry,gal kokia citrina padetu..
Man po antros pykino,bet nevemiau.Gal pabandyk vaistu?O maistas neerzino,tik pykino nuo cezario salotu😕
Aš po chemijos sekančią dieną per visą dieną pusę kivio tesugebejau suvalgyti. Taip bloga buvo taip nieko nesinorejo. O tau gal virškinimo fermentai padėtų? Būna juk vaistinėse
Aš po chemijos sekančią dieną per visą dieną pusę kivio tesugebejau suvalgyti. Taip bloga buvo taip nieko nesinorejo. O tau gal virškinimo fermentai padėtų? Būna juk vaistinėse
Man jau penkta diena po pirmos chemijos. Visas dienas skrandis kaip sustojes... Reiks paieskot virskinimo fermentu. Aciu uz gera minti!
Audry,ryt jau turi but gerai.Bent jau man 6d kaip ranka nueme.Laikykis!!!