Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(selika @ 2017 02 22, 00:39)
Labas.
Kaip chematerapeutė išsireiškė-gal ir protinga būtų šalint kiaušides.Ligos abi glaudžiai susijusios.Išvengtume rizikos.Vaikų vistiek nebegimdysiu( man 45) ......
Parašysiu kaip sekės.Nes onkologai leidžia išvešėjimą iki 20,ginekologai-iki 17. Pas mane lubos-16,7 Tiesa,nebesergu nuo birželio ir jie tai įvardija klimaksu.Tai jeigu iš tikrųjų,-jokių pašalinių reiškinių nejaučiu.Lakstau kaip ...niolikinė ☺☺☺

Ginekologė sakė, kad jei man būtų 60 metų, tai viską siūlytų šalint nesvarstydama. Man 42 m. Parašykite, kas bus nuspręsta.

Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2017 02 22, 13:34)
Laba. Man teko patirti si malonuma du kartus. Operavo dienos stacionare, operacija truko apie 20-30 min. Su narkoze. Nesudetinga.

Po kiek laiko panašiai galima grįžti į darbą, jei darbas sėdimas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuVyTa: 23 vasario 2017 - 19:32
QUOTE(JuVyTa @ 2017 02 23, 18:41)
Po kiek laiko panašiai galima grįžti į darbą, jei darbas sėdimas?  ax.gif

Priklauso nuo savijautos, viskas kiekvienam skirtingai vyksta. Bet, man rodos, tikrai po kokiu 2 dienu ramiai jau galesit dirbti.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif. As noreciau paklausti ar onkoloniniams ligoniams kraujo tyrimai yra mokami? Kaip po hemoterapijos daraisi bendra krauja, kali, natri ir crb, savo poliklininkoje. Kiek zinau, tai viena kart i metus tie tyrimai nemokami visiems, bet jei nori daryt antra karta, tai jau moki, bent uz kali ir natri. Aciu atsakiusiom ir visoms dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Chemoterapijos metu mama kas savaitę kraują tikrinosi. Nemokamai. Dabar po operacijos nesitikrino, bet šeimos gydytoja davė lapelį, kad pasitikrinti nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2017 02 26, 18:17)
Labas vakaras smile.gif. As noreciau paklausti ar onkoloniniams ligoniams kraujo tyrimai yra mokami?  Kaip po hemoterapijos daraisi bendra krauja, kali, natri ir crb, savo poliklininkoje. Kiek zinau, tai viena kart i metus tie tyrimai nemokami visiems, bet jei nori daryt antra karta, tai jau moki, bent uz kali ir natri. Aciu atsakiusiom ir visoms dideliausios sekmes  4u.gif

Pagal poreikį šeimos gydytojas gali skirti tiek tyrimu kiek reikia. Tiek bendra krauja, tiek K, Na, Mg. Mokamai poliklinikoj yra kepenu fermentai, kuriuos dažnokai darydavausi. Dabar krauja pasitikrinu karta į mėnesį smile.gif
Atsakyti
VITIME siandien operacija? sekmes tau 4u.gif

QUOTE(RaViltis @ 2017 02 20, 14:42)
O kokias shitaki grybų kapsules vartoji?

LENTINAN vadinasi
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 02 28, 11:32)
VITIME siandien operacija? sekmes tau  4u.gif
LENTINAN vadinasi

Ačiū! O kaip vartojat - 21 dieną ir 7 d. pertrauka ar tiesiog nuolat?
Papildyta:
ViTiMe, laikom kumščius už tave! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 02 28, 12:13)
Papildyta:

vartojau nuolat kasdien iki operacijos ir po jos kol neprasidejo chemoterapija ax.gif dabar ju negeriu ax.gif po chemoterapijos vel gersiu smile.gif
`
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 02 28, 13:20)
vartojau nuolat kasdien iki operacijos ir po jos kol neprasidejo chemoterapija  ax.gif  dabar ju negeriu  ax.gif po chemoterapijos vel gersiu  smile.gif
`

Kaip atlaikai chemiją? Kokia tau paskirta ir kiek?
Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2017 02 28, 12:13)
Papildyta:

Oi aciu mergytes,as vakar isoperuota,nors leukocitai normos nesiekia2,8. Ryt jau namo soksiu.viskas praejo gerai.tik pilva paskauda. Iseme viska,nes tepliojau 2 savaites. Kita savaite i darbeli begsiu:):)planai ivykdyti,liko tik rekontrukcija.Bet cia Kalėdoms pasilieku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 01 kovo 2017 - 16:51
QUOTE(ViTiMe @ 2017 03 01, 16:49)
Oi aciu mergytes,as vakar isoperuota,nors leukocitai normos nesiekia2,8. Ryt jau namo soksiu.viskas praejo gerai.tik pilva paskauda. Iseme viska,nes tepliojau 2 savaites. Kita savaite i darbeli begsiu:):)planai ivykdyti,liko tik rekontrukcija.Bet cia Kalėdoms pasilieku:)

Dziaugiuosi, kad viskas gerai!!! Ale ir nenurimsti, enerdzaize Tu musu smile.gif Sveik, kaupk jegas!!! Tikiuosi nemalonus procesas su diedu jau baigesi....

Papildyta:
Naturali!!! Kaip KT rezultatai????? Nu parasyk...labai zinok pergyvenu...rimtai....
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 03 02, 18:55)
Dziaugiuosi, kad viskas gerai!!! Ale ir nenurimsti, enerdzaize Tu musu smile.gif Sveik, kaupk jegas!!! Tikiuosi nemalonus procesas su diedu jau baigesi....

Papildyta:
Naturali!!! Kaip KT rezultatai????? Nu parasyk...labai zinok pergyvenu...rimtai....

Neturiu dar atsakymo! Pranešiu kai žinosiu 4u.gif

Klausimas toms, kurios vartoja hormonus. Man kadangi menesines buvo dingusios tik per raudona chemija ir tada jos atsinaujino, po viso gydymo paskyre tamoksifena. geriu nuo sausio 25 dienos. tada buvo nuspresta kad dar 2 metus leis i pilva goserelina/Zoladex. Man jau lyg buvo užvėlavusios menesines ir antradienį suleido pirma Zoladexa. Vakare žiūriu - sergu. Taip dar nera buve.. Pilvas antroj dienoj pasidare kaip arbuzas. +2 kg, nesupratau kas darosi - lyg sprogciau... Siandien jau geriau, bet ar gali cia buti nuo vaistu? Toks vaizdas visa pilva skauda iskaitant kepenis, inkstus ir panasiai.... Kaip buvo Jums?
Atsakyti