QUOTE(selika @ 2017 02 22, 00:39)
Labas.
Kaip chematerapeutė išsireiškė-gal ir protinga būtų šalint kiaušides.Ligos abi glaudžiai susijusios.Išvengtume rizikos.Vaikų vistiek nebegimdysiu( man 45) ......
Parašysiu kaip sekės.Nes onkologai leidžia išvešėjimą iki 20,ginekologai-iki 17. Pas mane lubos-16,7 Tiesa,nebesergu nuo birželio ir jie tai įvardija klimaksu.Tai jeigu iš tikrųjų,-jokių pašalinių reiškinių nejaučiu.Lakstau kaip ...niolikinė ☺☺☺
Kaip chematerapeutė išsireiškė-gal ir protinga būtų šalint kiaušides.Ligos abi glaudžiai susijusios.Išvengtume rizikos.Vaikų vistiek nebegimdysiu( man 45) ......
Parašysiu kaip sekės.Nes onkologai leidžia išvešėjimą iki 20,ginekologai-iki 17. Pas mane lubos-16,7 Tiesa,nebesergu nuo birželio ir jie tai įvardija klimaksu.Tai jeigu iš tikrųjų,-jokių pašalinių reiškinių nejaučiu.Lakstau kaip ...niolikinė ☺☺☺
Ginekologė sakė, kad jei man būtų 60 metų, tai viską siūlytų šalint nesvarstydama. Man 42 m. Parašykite, kas bus nuspręsta.
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2017 02 22, 13:34)
Laba. Man teko patirti si malonuma du kartus. Operavo dienos stacionare, operacija truko apie 20-30 min. Su narkoze. Nesudetinga.
Po kiek laiko panašiai galima grįžti į darbą, jei darbas sėdimas?