Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Jo NVI. O kas man gali išrašyti tą siuntimą? Mano šeimos gydytoja? Ar NVI genetikė?
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2018 07 16, 14:02)
Gal galit kuri paaiškinti:
gavau molekulinio genetinio tyrimo protokolą. Ten parašyta, kad dažniausių BRCA1/2 genų mutacijų nenustatyta. Įvertinus ligos, šeimos anamnezę, tikslingas pilnos sekos BRCA1/2 genų tyrimas. Užklausiau chemoterapiautės ką toliau reikia daryti - sako dabar pati turite rūpintis, eiti pas genetikę.  O ji mane priims be jokio siuntimo? Jei ne - kas gali išrašyti siuntimą?
Ir dar. Kur gauti prisijungimą prie elektroninės paciento kortelės?

O jums ne pati genetike atidave ta protokola? Mane jinai isarto atiduodant protokola ir irase i eile tam tyrimui. Manau galyt tiesiog uzeiti ir paklausti jos. Ar paskambinti i kabineta. Bet tyrimas bus negreitai, geriausiu atveju po puses metu...
Atsakyti
QUOTE(belulino @ 2018 07 16, 17:08)
O jums ne pati genetike atidave ta protokola? Mane jinai isarto atiduodant protokola ir irase i eile tam tyrimui. Manau  galyt tiesiog uzeiti ir paklausti jos. Ar paskambinti i kabineta. Bet tyrimas bus negreitai, geriausiu atveju po puses metu...

Aš jį radau kortelėje. Įklijuotas kovo mėnesį ir man niekas nieko apie jį nesakė. Jau šį tyrimą pusę metų darė. Kraujas paimtas rugsėjį o atsakymas kovą. Kaip supratau dabar kita genetikė NVI dirba
Atsakyti
Aš birželio mėn. buvau pas genetikę NVI . Pirminį tyrimą padarė per dvi savaites , pasiskambinau , sakė darys tą išsamų. Tai sakė užtruks . Bet aš jau po viso gydymo , tad palauksiu
Atsakyti

Gal galit kuri paaiškinti:
gavau molekulinio genetinio tyrimo protokolą. Ten parašyta, kad dažniausių BRCA1/2 genų mutacijų nenustatyta. Įvertinus ligos, šeimos anamnezę, tikslingas pilnos sekos BRCA1/2 genų tyrimas. Užklausiau chemoterapiautės ką toliau reikia daryti - sako dabar pati turite rūpintis, eiti pas genetikę. O ji mane priims be jokio siuntimo? Jei ne - kas gali išrašyti siuntimą?
Ir dar. Kur gauti prisijungimą prie elektroninės paciento kortelės?

Laba,

man siuntimą pas genetiką, dėl išplėstinio ištyrimo davė mano onkologė. Ėjau pas Janavičių į Santarą - atsakymas buvo po poros mėn ( parašiau jam el.laišką, tai tą pačią dieną atsiuntė rezultatus). santaroj dariausi genetinius 2kartus (brca 1/2 ir vėliau išplėstinį) - jokių problemų .

Atsakyti
Sveikos,

Gal iš mūsų kas lankėsi pas Imunologa Strioga ? Kaip pas ji patekt ?
Atsakyti

Marius Strioga, priima GK klinikoje Gedimino prospekte Vilniuje, jo telefonas 860169551. Arba skambinkite į GK kliniką http://www.gkklinika.com/lt/contacts

Susitiksite - viską paaiškins. Pirmas susitikimas nekainuoja (bent anksčiau nekainavo). Kaina 7000 eur (buvo prieš metus).

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 07 17, 21:56)
<p>Marius Strioga, priima GK klinikoje Gedimino prospekte Vilniuje, jo telefonas <span>860169551. Arba skambinkite į GK kliniką </span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gkklinika.com/lt/contacts'>http://www.gkklinika.com/lt/contacts</a></p><p>Susitiksite - viską paaiškins. Pirmas susitikimas nekainuoja (bent anksčiau nekainavo). Kaina 7000 eur (buvo prieš metus).</p>

Eina sau blink.gif toks įspūdis, kad vis brangsta, lyg ir 4000 euru kainavo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2018 07 17, 21:56)
<p>Marius Strioga, priima GK klinikoje Gedimino prospekte Vilniuje, jo telefonas <span>860169551. Arba skambinkite į GK kliniką </span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gkklinika.com/lt/contacts'>http://www.gkklinika.com/lt/contacts</a></p><p>Susitiksite - viską paaiškins. Pirmas susitikimas nekainuoja (bent anksčiau nekainavo). Kaina 7000 eur (buvo prieš metus).</p>

Eina sau blink.gif toks įspūdis, kad vis brangsta, lyg ir 4000 euru kainavo unsure.gif
Atsakyti

Nes išėjo į privačią kliniką, todėl. Ir metų jau praėjo nemažai. Aš pati nepirkau, nes neturėjo mėginio mano v tipui (mano retas, o jie turi standartinius), na ir neaišku koks tada veiksmingumas. Bet nueik, viską išsamiai jis papasakoja. malonus labai gydytojas

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 07 18, 10:29)
<p>Nes išėjo į privačią kliniką, todėl. Ir metų jau praėjo nemažai. Aš pati nepirkau, nes neturėjo mėginio mano v tipui (mano retas, o jie turi standartinius), na ir neaišku koks tada veiksmingumas. Bet nueik, viską išsamiai jis papasakoja. malonus labai gydytojas</p>

Mano irgi retas , tai vakar gydytoja ir pasiūlė pasidomėti imunoterapija. Reikes nueiti ... tai gal ten nėra visai iš oro ... kažkokiu būdu gal įvertina ar bus veiksminga ar visai ne. Ir dar vyras bijo, kad priešingai ten ko neisjudintu veikti smile.gif

Dar tiksliai pamenu, kas kazkas iš mūsų čia besilankančiu rimtai svarstė , ar tik ne Belulino ?
Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 07 18, 13:52)
Mano irgi retas , tai vakar gydytoja ir pasiūlė pasidomėti imunoterapija.  Reikes nueiti ...  tai gal ten nėra visai iš oro ... kažkokiu  būdu gal įvertina ar bus veiksminga ar visai ne. Ir dar vyras  bijo, kad priešingai ten ko neisjudintu veikti  smile.gif

Dar tiksliai pamenu, kas kazkas iš mūsų čia besilankančiu rimtai svarstė , ar tik ne Belulino ?

Įdomu labai būtų sužinoti ką pasakos daktaras apie tą imunoterapija. Parašyk būtinai jei nueisi smile.gif
Atsakyti

O as siandien pas genetika Santariskese buvau -paeme krauja ir tirs. Parase, kad tikslingas visu su kruties vezio rizika asocijuotu genu grupiu pilnas istyrimas naujos kaftos sekoskaita. Ir nurodyta 16 sutrumpinimu, genu grupiu, kurias tirs. Atsakymas po 1.5 -2 men. Tai kazin cia jau pilnas tyrimas ar tik tas pradinis? Nes dauguma raset, kad pradziai maziau tiria, ir jei neranda -tada daro pilna tyrima.

Atsakyti