Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Pirmadieni startuoju su chemija! Laukiu jau:)

Schema -4 raudonos, po ju 4 kitokios su biologiniu vaistu, tada operacija, po jos svitinimas ir toliau biologinis vaistas

Gerai, kad anksčiau patekai pas gydytojus. Nes tas laukimas.... 

Kur pasirinkai gydytis Kaune,  ar Vilniuj? 

Atsakyti

Pasirinkau Kaune del patogumo (kad nereiktu vazineti). Gydysiuos pas Nutautiene. 

Bet buvau ir Vilniuj antrai nuomonei. Vaistai tie patys, gydymo schema ta pati.

Matysiu, jei kazkas kaune netiks ar bus klausimu, perbegsiu i vilniu. Tikiuosi, taip galima?

Atsakyti

o. kaip smagu, kai dvieju gyd nuomone ta pati...sekmes :*

Atsakyti

Ir dar Jums gerai mano manymu tai, kad pirma darys chemija nes galesite stebeti Kaip Augliai reaguoja I vaistus. O kai pirma isoperuoja tai taip ir nezinau Kaip nu matyti kad vaistai tiko. 4u.gif

Tikrai gydytoja ta pati sake, kad galima bus stebet, ar vaistai tinka. Kaip supratau uz 4 chemiju darys tyrimus. Kazin anksciau negaletu ziuret ir jei netinka kitus vaistus skirt?

Atsakyti

Bent man tyrimą darė po dviejų lašinimų (pusiaukelėje). Nors ir pirmieji kažkiek veikė (keliais proc auglys sumažėjo), bet jie nusprendė, kad per mažai. Bet visi sprendimai užtrunka, tai realiai pakeitė vaistus po trijų lašinimų. 

Atsakyti

Bent man tyrimą darė po dviejų lašinimų (pusiaukelėje). Nors ir pirmieji kažkiek veikė (keliais proc auglys sumažėjo), bet jie nusprendė, kad per mažai. Bet visi sprendimai užtrunka, tai realiai pakeitė vaistus po trijų lašinimų. 

Gal gali priminti kiek chemiju tau skyre? 4 raudonas ir viskas? Ar dar ir toksinus? Koki tyrima dare po 2 lasinimu? Echo ar magnetini? Kaip pakeite vaistus kai nusprende kad per mazai navikas mazeja? (Is kokio i koki)?

Atsakyti

Visi vaistai yra toksinai :) juokauju

Chronologija tokia. Is pradziu skyre 4 raudonas ir 4 taksanu lasinimus kas 3 savaites. Po 2 raudonos lasinimu padare kontrolini MRT (magnetini). Kol uztruko tyrimo rezultatai, kol susirinko konsiliumas juos aptarti ir kol kazka nusprende, atejo laikas 3 lasinimui ir ji irgi padare. Paskui pakeite 'raudona' i 12 kassavaitiniu taksanu (paklitakseli) ir karboplatina. Uz karboplatina mokejau. Viskas aprasyta cia - http://kaipdangus.bl...-vezi-nano.html

Atsakyti
Audry mano gydymas toks pat. Tik baltas su biologiniu gavau kas savaitę, 12 savaičių. Krūtų echoskopiją darė tik įpusėjus baltai. Iš 52 mm buvo likę 8 mm. Su švytinimu dar pradėjau gerti hormonus
Atsakyti

Visi vaistai yra toksinai :) juokauju

Chronologija tokia. Is pradziu skyre 4 raudonas ir 4 taksanu lasinimus kas 3 savaites. Po 2 raudonos lasinimu padare kontrolini MRT (magnetini). Kol uztruko tyrimo rezultatai, kol susirinko konsiliumas juos aptarti ir kol kazka nusprende, atejo laikas 3 lasinimui ir ji irgi padare. Paskui pakeite 'raudona' i 12 kassavaitiniu taksanu (paklitakseli) ir karboplatina. Uz karboplatina mokejau. Viskas aprasyta cia - http://kaipdangus.bl...-vezi-nano.html

Aa, toksinai ir taksanai susimaise:)

Perskaiciau istorija. Bandysiu prasytis magnetinio po dvieju lasinimu. Ziuresiu ar skirs.

Tiesa, drobniene sake, kad mano atveju jie imtu biopsija ir is limfmazgiu bei ziuretu ar nepazeisti. Kaunas to nesiule ir nedare. Bet gydymas bet tokiu atveju butu tas pats. Tik diagnoze tikslesne istyrus limfmazgius. Gal daugiau tyrimu darytu jei butu 2b, o ne 2a??

Atsakyti

Tiesa, mano atvejis her2 +++. Pas mus taiko biologini gydyma, t.y. skiria vaista herceptina. Kiek skaitau, tai kitose salyse skiriamas dvigubas biologinis gydymas su papildomu vaistu perjeta. Jis pas mus kompensuojamas tik 4 stadijoj... kaina virs 2000 eur uz buteliuka. Pirmam kartui reiktu 2 vnt, o paskui kas tris sav po 1 vnt...

Atsakyti

Audry mano gydymas toks pat. Tik baltas su biologiniu gavau kas savaitę, 12 savaičių. Krūtų echoskopiją darė tik įpusėjus baltai. Iš 52 mm buvo likę 8 mm. Su švytinimu dar pradėjau gerti hormonus

Nuo ko priklauso ar kas 3 sav ar kas savaite lasina? Jus nvi gydetes?

Atsakyti

O ka tos raides reiskia 2a ar 2b?

Atsakyti