Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Markeri tai cia tue rodikliai pagal krauja? Jei taip taj man dare. Kiausidziu ir padidejes buvo, krutu net nzn..bet siunte eko darytis kiausidziu, sake viskas ok. bus nuo kruties sureagaves. O genetike ir jau tyrima daro

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 07 12, 15:10)
<p>Vaidosiau,sarkoma blogiau?</p>

Neklausk kodėl bet man sakė kad sarkoma blogiau
Papildyta:
QUOTE(Audry @ 2018 07 12, 16:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="luk@" data-cid="72145520" data-time="1530691027"><div><p></p>
<p>O dabar mano patarimas ir tau, ir <strong>Jolitai</strong> prieš visą gydymą būtinai pasidarykit Krūties vėžio markerį. Matysite ar jis jums informatyvus. Nes gydytojai kažkodėl nepataria. Ir  poto nežinai viso gydymo metu informatyvus / ar ne.  Ir dar kuo skubiau kreipkitės pas genetikus,kad ištirtų dėl BRCA geno mutacijų , irgi padės apsispresti dėl operacijos apimties. Laikykitės merginos.  4u.gif</p></div></blockquote><p>Pasidariau vezio markeri, tiek ceo, tiek krutu -abu normos ribose...</p>

Reiškia neinformatyvus tau tie markeriai. Pas mane irgi krūtų markeris norma rodė nors buvo 2st
Atsakyti

tai jau tikrai...o man mamograma rode gerybini ir tikrintis po metu..va ir technika

Atsakyti

Papildyta:
Reiškia neinformatyvus tau tie markeriai. Pas mane irgi krūtų markeris norma rodė nors buvo 2st

Įdomu,  ar nors vienai is mūsų prieš gydymą buvo padarytas markeris,  ir jis parodė,  kad negeri procesai vyksta. Nes kiek skaitau,  tai arba nedaryta,  arba neimformatyvus.

Atsakyti

Ar kaune yra onkologai genetikai tyrimams del genu? Ar reikia vilniuj registruotis?

Atsakyti

Ar kaune yra onkologai genetikai tyrimams del genu? Ar reikia vilniuj registruotis?

Yra,man padarė 6 dažniausių mutacijų tyrimą . Padarė praėjusiais metais lygtai spalį. Kai neranda čia mutacijų,  daro išplėstinį Brca genų tyrimą.  atsakymo nėra iki šiol!!!!!  Kiekvieną kartą skambinant sirdis dreba, kol jie ten žiūri. Dabar pareiškė,  kad jie patys paskambins. Sakau tai kada tiketis,  nu sako iki Naujųjų metų. Tyciojimasis kazkoks. Tipo labai brangiai kainuoja,  o aš gi jau po operacijos. Tai koks gi man skirtumas. Todėl jeigu tik turi galimybę,  tai man atrodo registruokis Santaroj. Merginoms greičiau ten padaro. 

Atsakyti

Aciu Luk@, taip ir padarysiu

Atsakyti

Man genetini genetike tiria Kauno klinikose

Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2018 07 12, 18:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vaidosius" data-cid="72151959" data-time="1531405046"><div><p>Papildyta:
Reiškia neinformatyvus tau tie markeriai. Pas mane irgi krūtų markeris norma rodė nors buvo 2st</p></div></blockquote><p>Įdomu,  ar nors vienai is mūsų prieš gydymą buvo padarytas markeris,  ir jis parodė,  kad negeri procesai vyksta. Nes kiek skaitau,  tai arba nedaryta,  arba neimformatyvus.</p><p></p><p></p>

Aš galvoju kad juos gal reikia labiau asmeniškai vertinti. Pvz pas mane kai diagnozavo liga buvo krūties vėžio markeris 19 (norma lygtis 32) po operacijos ir chemo liko 15. Tai vat jei vėl uzkiltu iki maždaug 19 gydytoja jau sunerimtu, nors šiaip tai norma skaitytusi.
Kazkur ir straipsnį buvau skaičius kad diagnozavimui nelabai jis ir tinka, labiau stebėjimui dinamikos kai jau serga žmogus
Atsakyti

As kiek girdejau tie markeriai tik velyvose st parodo

Atsakyti

Pirmadieni startuoju su chemija! Laukiu jau:)

Schema -4 raudonos, po ju 4 kitokios su biologiniu vaistu, tada operacija, po jos svitinimas ir toliau biologinis vaistas

Atsakyti

Audry,kuo didziausios sekmes😉as jau laukiu 3 raudonos

Atsakyti