Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Audry @ 2018 07 11, 19:19)
<p>Nu jo prisiskaiciau dabar apie her2 teigiama  -agresyvus, linkes atsinaujinti, metastazuoti:(</p><p>O pas mane dar g3:((</p><p>Pas chemoterapeute gavau taloneli tik kitos sav pabaigai:(  Jei kas turit ir galit pasidalinti Gudaitienes (kmuk)  ir drobnienes (nvi) kontaktais, prasau atsiuskit i az. Gal pavyktu susiderinti konsultacija ir skubiai pradeti gydyma</p>

Aš irgi už domėjimasi situacija , bet negalima leisti, kad užvaldytu baime. Tu histologoju yra įvairiausių . Her (+) buna ir su teigiamais estrogenais bei progesteronais. O musu atveju su neigiamais. Tai musu atveju neskiria harmonu ir tai reiskia Kaip blogesne prognoze, bet tai yra tik bendros normos, kiekvienu atveju daug Itakos turi ir kiti veiksniai, amzius, gretutines Ligos, gyvenimo budas , salygos.. likimas ;) tos , kurios gauna harmonini gydyma , Kaip ir turi dar viena papildoma ginkla pries liga, bet is KItos puses , kiekvienas Vaistas sukelia ir salutiniu reiskiniu, viena gydo , kitur kenkia . Va, kad ir trigubai neigiamos, kuriu
Pas mus nemazai turi mazuausia pasirinkima vaistu, bet ju sirdies negadina biologiniai vaistau - herceptinas.
Ir dar Jums gerai mano manymu tai, kad pirma darys chemija nes galesite stebeti Kaip Augliai reaguoja I vaistus. O kai pirma isoperuoja tai taip ir nezinau Kaip nu matyti kad vaistai tiko.
As gydyma pradejau po menesio po operacijos.
QUOTE(jusda @ 2018 07 11, 20:28)

Ramiai smile.gif Mažiau skaityk. Pas mane Her2 teigiamas, G3. Po chemijos iš 52 mm auglio nerado nieko. Per chemijas dirbau. Ir tau viskas bus gerai. Net nedrįsk kitaip galvoti.

Taip reikia galvot teigiamai. Ligoninej Susipazinau su mergina, kartu vaikdtinedavom, as tuo metu nesuvokiau ir negalejau patiketi, kad man taip nutiko, tai visokios mintys lanke. O ta merginA nu tokia visiska optimiste. Nieko neleisdavo ta tema net kalbeti, jei prabildavau apie v , arba pesimistiskai, ji nutraukdavo ir sskydavo , viskas Baik, viskas bus gerai. Nu isivaosduokit, ji jau zinodama biopsijos atsakyma vis dar tikejo. Patikejau ja ir as kai praejus kelioms dienom po operacijos, atbego mudenas ir pranese, kad jai nepasitvirtino vezys. Aisku, liko isoperuoti limfmazgiai, Krutine bet Vezio nebuvo 4u.gif
Atsakyti
oho!!! dar taip buna!? kad biopsija "meluoja"..... sita pirma kart isgirdau smile.gif
pasiseke moteriai
quote=Magno,2018 07 11, 20:57]
Aš irgi už domėjimasi situacija , bet negalima leisti, kad užvaldytu baime. Tu histologoju yra įvairiausių . Her (+) buna ir su teigiamais estrogenais bei progesteronais. O musu atveju su neigiamais. Tai musu atveju neskiria harmonu ir tai reiskia Kaip blogesne prognoze, bet tai yra tik bendros normos, kiekvienu atveju daug Itakos turi ir kiti veiksniai, amzius, gretutines Ligos, gyvenimo budas , salygos.. likimas ;) tos , kurios gauna harmonini gydyma , Kaip ir turi dar viena papildoma ginkla pries liga, bet is KItos puses , kiekvienas Vaistas sukelia ir salutiniu reiskiniu, viena gydo , kitur kenkia . Va, kad ir trigubai neigiamos, kuriu
Pas mus nemazai turi mazuausia pasirinkima vaistu, bet ju sirdies negadina biologiniai vaistau - herceptinas.
Ir dar Jums gerai mano manymu tai, kad pirma darys chemija nes galesite stebeti Kaip Augliai reaguoja I vaistus. O kai pirma isoperuoja tai taip ir nezinau Kaip nu matyti kad vaistai tiko.
As gydyma pradejau po menesio po operacijos.

Taip reikia galvot teigiamai. Ligoninej Susipazinau su mergina, kartu vaikdtinedavom, as tuo metu nesuvokiau ir negalejau patiketi, kad man taip nutiko, tai visokios mintys lanke. O ta merginA nu tokia visiska optimiste. Nieko neleisdavo ta tema net kalbeti, jei prabildavau apie v , arba pesimistiskai, ji nutraukdavo ir sskydavo , viskas Baik, viskas bus gerai. Nu isivaosduokit, ji jau zinodama biopsijos atsakyma vis dar tikejo. Patikejau ja ir as kai praejus kelioms dienom po operacijos, atbego mudenas ir pranese, kad jai nepasitvirtino vezys. Aisku, liko isoperuoti limfmazgiai, Krutine bet Vezio nebuvo 4u.gif
[/quote]
Atsakyti

Mano pazistamai biopsija parode v, dare operacija kitam mieste, kur tyre navika ir gavo atsakyma, kad nera v. Ji sake, taip nebuna. Kele bangas, tai pertyre navika ir atsiprase uz klaidinga atsakyma -v rado...

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 07 11, 22:06)
<p>Mano pazistamai biopsija parode v, dare operacija kitam mieste, kur tyre navika ir gavo atsakyma, kad nera v. Ji sake, taip nebuna. Kele bangas, tai pertyre navika ir atsiprase uz klaidinga atsakyma -v rado...</p>

Na, as tikiu, kad mano papasakotu atveju viskas Ok 👌
Atsakyti

Taksanai - tai vaistu grupe. Pas mus dažniausiai naudojamas Docetakselis. Lašina arba kas 3 savaites, arba mažesnėmis dozėmis kas savaite. Priklauso kaip žmogus toleruoja.

O jis sunkiai pernesamas?ar kaip?o kiek kartu gaunadi?

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 07 11, 23:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="belulino" data-cid="72151095" data-time="1531323630"><div><p>Taksanai - tai vaistu grupe. Pas mus dažniausiai naudojamas Docetakselis. Lašina arba kas 3 savaites, arba mažesnėmis dozėmis kas savaite. Priklauso kaip žmogus toleruoja.</p></div></blockquote><p>O jis sunkiai pernesamas?ar kaip?o kiek kartu gaunadi?</p>

Kam kaip. Vienos sako, kad joms raudona chemija sunkiau buvo, kitoms taksanai sunkiau... Man taksanai sunkiau buvo. Iš viso man lašino 4 raudonas ir 4 taksanus kas 3 savaites. Nenoriu labai gąsdinti, kiekvienai skirtingai būna. Ir man kiekvienas sekantis kartas taksanų praeidavo lengviau nei pries tai... Pirma savaite visada sunkesne būna. Lašinimo diena dar nieko nejauti, na į vakarą labiau pavargusi jautiesi. 2-3-4 diena būna blogiau, vėliau jau pradeda gerėti... Antrą savaite jau visai normaliai jautiesi, o trečią tai is vis galima gastroliuoti. Tik žinant, kad krenta leukocitai, labai gastroliuoti žmonių susibūrimo vietose nepatartina.
Atsakyti
ir man ydomu, gal kas bandet????

quote=Audry,2018 07 11, 18:22]
<p>Ar kas nors naudojat thymuskin? Tipo padeda kad per chemijas plaukai neiskristu. Kazkaip nesitiki...</p>
[/quote]
Atsakyti

Man lašino paklitakselį kas savaitę dvyliką kartų - jis mažiau kenksmingas ir veiksmingesnis už docetakselį.

Kam kaip. Vienos sako, kad joms raudona chemija sunkiau buvo, kitoms taksanai sunkiau... Man taksanai sunkiau buvo. Iš viso man lašino 4 raudonas ir 4 taksanus kas 3 savaites. Nenoriu labai gąsdinti, kiekvienai skirtingai būna. Ir man kiekvienas sekantis kartas taksanų praeidavo lengviau nei pries tai... Pirma savaite visada sunkesne būna. Lašinimo diena dar nieko nejauti, na į vakarą labiau pavargusi jautiesi. 2-3-4 diena būna blogiau, vėliau jau pradeda gerėti... Antrą savaite jau visai normaliai jautiesi, o trečią tai is vis galima gastroliuoti. Tik žinant, kad krenta leukocitai, labai gastroliuoti žmonių susibūrimo vietose nepatartina.

Na,as gavau 2 raudonas.Po pirmos jauciausi tikrai neblogai,jauciau pykinima,bet nevemiau,akys asarojo.Po antros pykinimas buvo didesnis ir ilgiau

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 07 11, 16:03)
<p>Turiu jau biopsijos atsakyma -infiltracine duktaline karcinoma G3. Reakcija su PR ir ER neigiama. Reakcija su HER2 teigiama (3+).</p><p>Reikia biologinio +chemo gydymo. Po chemo operacija, svitinimas ir toliau biologinis gydymas</p>

Nu va jau dabar aiškiau viskas, žinai koks gydymas bus. Pas mane irgi infiltracine duktaline karcinoma. Man sakė reikia džiaugtis kad ne sarkoma smile.gif taigi turi kuo pasidžiaugti smile.gif
O koks tavo Ki67?
Atsakyti

Ki67 neraso biopsijos atsakyme.

Atsakyti

Vaidosiau,sarkoma blogiau?

Atsakyti

O dabar mano patarimas ir tau, ir Jolitai prieš visą gydymą būtinai pasidarykit Krūties vėžio markerį. Matysite ar jis jums informatyvus. Nes gydytojai kažkodėl nepataria. Ir  poto nežinai viso gydymo metu informatyvus / ar ne.  Ir dar kuo skubiau kreipkitės pas genetikus,kad ištirtų dėl BRCA geno mutacijų , irgi padės apsispresti dėl operacijos apimties. Laikykitės merginos.  :4u:

Pasidariau vezio markeri, tiek ceo, tiek krutu -abu normos ribose...

Atsakyti