Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Audry @ 2018 07 11, 16:03)
<p>Turiu jau biopsijos atsakyma -infiltracine duktaline karcinoma G3. Reakcija su PR ir ER neigiama. Reakcija su HER2 teigiama (3+).</p><p>Reikia biologinio +chemo gydymo. Po chemo operacija, svitinimas ir toliau biologinis gydymas</p>

Dabar aiškiau 4u.gif mano tokia pat hiatologija . Kodel jums pirma chemija darys ?
Atsakyti

Sake, todel kad navikas virs 2 cm, ji sumazint reikia

O jums pirma operacija buvo? Kur gydotes? Kokio dydzio aptiko? Koki gydyma skyre?

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 07 11, 17:02)
<p>Sake, todel kad navikas virs 2 cm, ji sumazint reikia</p><p>O jums pirma operacija buvo? Kur gydotes? Kokio dydzio aptiko? Koki gydyma skyre?</p>

Aš jau baigiau gydymą. Paskutine biologine turejau 2017-12 men.
Man buvo 2 zidinukai, tiksliai nepameni, bet lyg 11 mm ir 6 mm. Tu zidinuku aš neapčiuopiau ir jokie aparatai nerodė, tiesiog man prasidėjo nuo to, kad ant vienos krūties spenelio atsirado negyjanti žaizdelę , tai buvo - pedzeto liga, ir 0 stadija.
Dare pirma operacija. Deja, prieš operacija žymint operacijos vieta gydytojas rado tuos zidinukus. 1 stadija. Buvo skirta 4 raudonos ir 4 taksanai. Biologine - 24 lašinimai. Po chemijos svitinimas. Na ir kaip minėjau baigiau gruodžio pabaigoje.
Jus pirmoji, kuria sutikau su tokia histologija. Gyd. Lukšytė dar, kad tai reta forma. Na, G3 rodo augimo greiti, tai pakankamai greito augimo/puktybiskumo. Negausite harmoninio gydymo nes Prog ir estrog (-). Bet už tai yra biologine -herceptinas, dabar lyg dar naujesni vaistai. Laikykites 4u.gif greitai prabėgo tas gydymo laikas 4u.gif
Atsakyti

Magno,minejai turejai 4 raudonas ir 4 taksanus.Kas tie taksanai,kas kiek laiko lasina?

Atsakyti

Ar kas nors naudojat thymuskin? Tipo padeda kad per chemijas plaukai neiskristu. Kazkaip nesitiki...

Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 07 11, 17:34)
Aš jau baigiau gydymą. Paskutine biologine turejau 2017-12 men.
Man buvo 2 zidinukai, tiksliai nepameni, bet lyg 11 mm ir 6 mm. Tu zidinuku aš neapčiuopiau ir jokie aparatai nerodė, tiesiog man prasidėjo nuo to, kad ant vienos krūties spenelio atsirado negyjanti žaizdelę , tai buvo - pedzeto liga, ir 0 stadija.
Dare pirma operacija.  Deja, prieš operacija žymint operacijos vieta gydytojas rado tuos zidinukus. 1 stadija. Buvo skirta 4 raudonos ir 4 taksanai. Biologine - 24 lašinimai.  Po chemijos svitinimas. Na ir kaip minėjau baigiau gruodžio pabaigoje.
Jus pirmoji, kuria sutikau su tokia histologija. Gyd. Lukšytė dar, kad tai reta forma. Na, G3 rodo augimo greiti, tai pakankamai greito augimo/puktybiskumo. Negausite harmoninio gydymo nes Prog ir estrog (-). Bet už tai yra biologine -herceptinas, dabar lyg dar naujesni vaistai. Laikykites  4u.gif  greitai prabėgo tas gydymo laikas  4u.gif

Man panašiai buvo. Prasidėjo nuo Pedžeto ligos. Pačio naviko nematė nei mamograma, nei echo. Tai kad yra kažkas apart Pedžeto leido įtarti tik biopsijos rezultatas, ir vėliau operacijos metu rado naviką 1,7 cm. Bet mano trigubai neigiamas (ir HER neigiamas) buvo.
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 07 11, 17:46)
<p>Magno,minejai turejai 4 raudonas ir 4 taksanus.Kas tie taksanai,kas kiek laiko lasina?</p>

Čia tos kaip forume vadina baltos / per matomos smile.gif iš pradžių kasimo kas savaite mažesnėm dozėmis , bet kraujas neatsistatinejo tai pakeitė grafika ir kasimo plin doze ką tris savaites
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 07 11, 17:46)
<p>Magno,minejai turejai 4 raudonas ir 4 taksanus.Kas tie taksanai,kas kiek laiko lasina?</p>

Taksanai - tai vaistu grupe. Pas mus dažniausiai naudojamas Docetakselis. Lašina arba kas 3 savaites, arba mažesnėmis dozėmis kas savaite. Priklauso kaip žmogus toleruoja.
Atsakyti

Man lašino paklitakselį kas savaitę dvyliką kartų - jis mažiau kenksmingas ir veiksmingesnis už docetakselį.

Atsakyti

Nu jo prisiskaiciau dabar apie her2 teigiama  -agresyvus, linkes atsinaujinti, metastazuoti:(

O pas mane dar g3:((

Pas chemoterapeute gavau taloneli tik kitos sav pabaigai:(  Jei kas turit ir galit pasidalinti Gudaitienes (kmuk)  ir drobnienes (nvi) kontaktais, prasau atsiuskit i az. Gal pavyktu susiderinti konsultacija ir skubiai pradeti gydyma

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 07 11, 18:19)
<p>Nu jo prisiskaiciau dabar apie her2 teigiama  -agresyvus, linkes atsinaujinti, metastazuoti:(</p><p>O pas mane dar g3:((</p><p>Pas chemoterapeute gavau taloneli tik kitos sav pabaigai:(  Jei kas turit ir galit pasidalinti Gudaitienes (kmuk)  ir drobnienes (nvi) kontaktais, prasau atsiuskit i az. Gal pavyktu susiderinti konsultacija ir skubiai pradeti gydyma</p>

Ramiai smile.gif Mažiau skaityk. Pas mane Her2 teigiamas, G3. Po chemijos iš 52 mm auglio nerado nieko. Per chemijas dirbau. Ir tau viskas bus gerai. Net nedrįsk kitaip galvoti.
Atsakyti

Aciu! O tai siandien po diagnozes didesnis liudesys nei isgirdus, kad v...

Mamai pasakiau kad sergu, tai nuverkem abi neblogai:(  

Ramiai smile.gifMažiau skaityk. Pas mane Her2 teigiamas, G3. Po chemijos iš 52 mm auglio nerado nieko. Per chemijas dirbau. Ir tau viskas bus gerai. Net nedrįsk kitaip galvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 11 liepos 2018 - 19:43