[quote=jolita102,2018 07 09, 14:53]
belulino, Jus gal daugiau suprantat...as is seimos gydytojai duoto lapo matau situs pazymejimus. .. M0...tai metastaziu nera kaip supr...bet cia jie pagal biopsija mato, ar kaip?.nes man kolkas tik kraujas, eko, mamograma ir biopsija daryta
quote=belulino,2018 07 09, 14:31]
*CoCoNuT*, negalejo neparasyti stadijos. Gal nezinojot kur ziureti. Israsuose is ligonines ar po biopsijos, kur diagnoze, turi buti surasyta tokia kaip formulyte: pT(skaicius)N(skaicius)M(skaicius). Tai va tas pirmas skaicius po pT ir yra stadija. Nors turetu buti ir zodziais stadija parasyta.
[/quote]
[/quote]
Jo, kolkas pagal biopsija, mamograma ir echo. Po operacijos kartais pasikeičia, nes operacijos metu kartais chirurgas pamato, ko nesimatę mamogramoje ir echo (kaip man buvo). Ir išoperuotą naviką geriau ištiria paskui, tai kartais pasikeičia, o kartais ir ne...
Papildyta:
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 07 09, 15:42)
Jei nevakščiojau į mankštas, tai man po išrašymo nebepriklausys ambulatorinė reabilitacija (mankšta, vonelės, masažai)?
Man niekas nesakė apie jokias mankštas, sužinojau, tik prieš pat išrašant. Nuėjau į rūsį, kur vyksta mankštos, ten buvusi gydytoja tik pakraipė galvą, kad negalės niekuo padėti dėl reabilitacijos... kažkaip painu pasirodė viskas
Nu nežinau jūsų situacijoi. Gal tada bandyti per šeimos gydytoja patekti pas reabilitologą poliklinikoje, ar bandyti prasyti sanatorijos. Nes po operacijos kažkokia tai reabilitacija turi būti...