QUOTE(Undzinka @ 2017 02 18, 16:08)
Zinoma near stebuklingu tabletku Bet tiesiog dalinuosi tuo, ka randu idomesnio:) O pagal samokslo teorija, vaistai nuo vezio jau senokai israsti, tiesiog farmacininku mafija, neleidzia ju pradet gaminti ir naudoti, nes prarastu milziniskus pelnus:)
Naturali!!!! Kur dingus, parasyk, kaip sekasi, kaip savijauta. KT jau dare ar dar ne? Zinok, vis laiks nuo laiko apie Tave pagalvoju. Ir kai vilties temoje kazkas paklausia apie Siguldos klinika, duodu nuoroda i Tave, tikiuosi nepyksti del to.
Brukstelk , labai lauksiu.
Naturali!!!! Kur dingus, parasyk, kaip sekasi, kaip savijauta. KT jau dare ar dar ne? Zinok, vis laiks nuo laiko apie Tave pagalvoju. Ir kai vilties temoje kazkas paklausia apie Siguldos klinika, duodu nuoroda i Tave, tikiuosi nepyksti del to.
Brukstelk , labai lauksiu.
Esus esu! Dirbu jau tai vis mažiau lieka laiko forumui, bet paskaitau visada Dėl Siguldos tai duok ta nuoroda, mes juk čia ir esam tam, kad dalintumėmės.
Nustatė nadarbingumo lygi -40 proc. Nelabai supratau aš tu kriteriju. Žinau žmoniu be MTS turinčiu 35 Bet ai:) Man tik labai nesamone, kad dabar ribotas sirgimo laikas labai... tik 90 dienu...
Jauciuosi gerai, kita penktadieni galvos MRT.
Aišku meluoju: dabar turiu sloga, gerklės perštėjima ir lengva kosuli... oi kaip aš nemėgstu šitu būkliu Turiu pasveikt žodžiu, nes per tyrima kosėt negalėsiu, nes skanuos galva...