Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Sveikos mergaites! kaip bebutu gaila, jungiuosi ir as i jusu gretas... man 32m. ekoskopija ir mamograma atrode gerybinis darinukas. o po biopsijos paaiskejo, kad piktybinis :/ tik vakar suzinojau.. bet stadijos nesake. Turbut daugiau tyrimu reik.. bet rytoj jau chemija prades, kad sumazintu pries operacija kaip supratau... Man dabar toks klausimas: ar po chemijos visos nuplinka?? ar yra budu issaugoti plaukus?? mano ilgos grazios kasos :/ ar yra vilties, kad tik praslinks, bet plikumo isvengsiu?

Jolita,labuka.Tikrai lb sunku isgirsti tokia dgn.As pati tik neseniai susiduriau su tuo.Bet man pries tai operacija atliko,o tada chemo.Rytoj jau 2 k vaziuosiu.Is pradziu galvojau gal nusisypsos laime ir liks kasos,taciau pries gera sav pradejo kristi.Pasaulis krinta is po koju...lb sunku.Domejausi del salmo,tai eiles prie jo ir nebelaukiau.Nenorejau,kad gyd uzsitestu..o seip vln nvi yra.

Atsakyti
Buciau zinojus tai geriau i Vilniu buciau tirtis vaziavusi :^ laikykites Jus :* gal bent naturaliai atrodanciu peruku buna?
man sokas!!! seses ir vyras tikina, kad ne visi nuplinka, bet panasu, kad tik viltys bereikalingos :/
Jolita,labuka.Tikrai lb sunku isgirsti tokia dgn.As pati tik neseniai susiduriau su tuo.Bet man pries tai operacija atliko,o tada chemo.Rytoj jau 2 k vaziuosiu.Is pradziu galvojau gal nusisypsos laime ir liks kasos,taciau pries gera sav pradejo kristi.Pasaulis krinta is po koju...lb sunku.Domejausi del salmo,tai eiles prie jo ir nebelaukiau.Nenorejau,kad gyd uzsitestu..o seip vln nvi yra.</p>
[/quote]
Atsakyti

Jolita,vln kazkur yra,bet tik kainas turi.O tau gal neisslinks,gal tu pakliusi i laiminguju sarasa😉

Tiesa minejo,kad kaune yra,pasieskok googlej.pamirsau pavad.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupy: 03 liepos 2018 - 12:04
Jolita gydymas bus ilgas ir varginantis. Melas, nutylėjimai tik dar labiau slegs. Susitaikys ir tavo mama su diagnoze, ir žinodama galės tau padėti.
Plaukai gali nenuslinkt jei chemoterapija silpna. Jei tau prieš operaciją skyrė chemoterapija o ne atvirkščiai tai stadiją jau nebe pirma. Taigi chemo turėtų būti rimta. O perukų tai tikrai yra gražių natūraliai atrodančių smile.gif
Stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
jetus. kaip tuo patiketi..kaip blogas sapnas viskas :/ gal galit rekomenduoti.kur rasti naturaliai atrodanciu peruku?
nes turbut geriausia rinktis kol dar ir savi plaukai vietoj ote=vaidosius,2018 07 03, 13:15]
Jolita gydymas bus ilgas ir varginantis. Melas, nutylėjimai tik dar labiau slegs. Susitaikys ir tavo mama su diagnoze, ir žinodama galės tau padėti.
Plaukai gali nenuslinkt jei chemoterapija silpna. Jei tau prieš operaciją skyrė chemoterapija o ne atvirkščiai tai stadiją jau nebe pirma. Taigi chemo turėtų būti rimta. O perukų tai tikrai yra gražių natūraliai atrodančių smile.gif
Stiprybes tau 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
[quote=jolita102,2018 07 03, 13:47]
jetus. kaip tuo patiketi..kaip blogas sapnas viskas :/ gal galit rekomenduoti.kur rasti naturaliai atrodanciu peruku?
nes turbut geriausia rinktis kol dar ir savi plaukai vietoj ote=vaidosius,2018 07 03, 13:15]
Stiprybes tau 4u.gif
[/quote]
[/quote]
Kiek žinau Kaune lyg pirkosi daugkas natūralių kokybiškesnių perukų. Aš pati paprasta dirbtinių plaukų nesiojau.
Atsakyti

jolita, daug kas perka perukus Plaukų magijoje, jie yra ir Kaune, ir Vilniuje, tai yra amerikietiški dirbtinių plaukų perukai, gana brangūs - aš už vieną iki pečių mokėjau 220 eur https://www.facebook.com/plaukumagija/

Kadangi pati irgi labai jautriau priėmiau plaukų klausimą (plaukai ilgi buvo), tai parsisiunčiau ir natūralių plaukų peruką iš Amazon, kainavo apie 150 eur. va šitas, gali užsisakyt trumpesnį arba ilgesnį, tik kepurėlė bus didoka https://www.amazon.c...903&sr=1-2&th=1

Amazone gali paieškot įvairių, blondinėms bus brangesni, nes juodaplaukėms didesnė pasiūla - mat visi šie perukai yra juodaodėms pritaikyti, jos savų nenešioja :)

Tai va, su tuo natūralių plaukų peruku prisitaikiau, apkirpau taip, kad iki visai neseniai dar nešiojau, ir niekas nesuprato kad ne mano :) (išskyrus aišku artimuosius)

Beje, tą dirbtinių plaukų tai galėčiau atiduoti už 100 eur, guli stalčiuje, nežinau kur jį dėti. Įmetu foto, žemiau,Priedas  3.jpg   109,53KB   1 Parsiųsta kartų gal įsikels.

dar vinted būna perukų, per skelbiu.lt, bet labai nedaug

Atsakyti
Dėl perukú tai taip - perukú magija Kaune Savanoriuose už sports direct ir Rimi.
Mamai pasakyk... Gali reikėt pagalbos su vaikais, namu, šuniu, o svarbiausia, bus pats nemaloniausias reikalas, jei sužinos iš šono, o ne iš tavęs.

Dėl gydymosi vietos: Kaunas, Vilnius... Aš pakeičiau Kaunà į Vilniú. Dabar gydausi Santaroj. Man kaip balta ir ruda skiriasi. Dar niekas niekas ne per vėlu. Važiuoji ir kosultuojiesi susirinkus popierius, kauniečiams pasakius, kad tarkim sloga užpuolė ir pirmà chemo nori nukelt. Kas bus tavo onkologas Kaune? Kuris chirurgas diagnozavo?

Beje: parduodu ir aš savo perukà - gal kam reikia smile.gif
https://m.skelbiu.lt...s-31412885.html
Atsakyti
Man plaukai nenuslinko, tik išretėjo ir reikėjo nusikirpti trumpai, kad atrodytų normaliai. Kirpdavausi kirpykloje. Peruką nusipirkau po pirmos chemijos, bet nenešiojau.O gavau 6 kartus doxorubicino, taip vadinamos raudonos chemijos, su dar kažkokiais dviem vaistais. Per antrą gydymą nuslinko visiškai, pirmus du kartus gavau doksorubicino ir 4 paklitakselio. Tai va, individualu tie plaukai. Gal neskubėti reikia, jei pradės slinkti, tai tada ir nusipirksi peruką.
Atsakyti
Mano onkologe Kaune Juodžbalienė. Šiaip negaili ir tyrimų ji ir tinka ir patinka man. aš tik dėl to šalmo suabejojau. vet jau rytoj gal vsziuosiu ksip priklausilo ir pasidarysiu. bijau laukt. ten manau eiles lb bus.
Chirurgas dar neziurejo. Tik biopsija parode. vakar tyrimus pasiemiau
quote=Natūrali,2018 07 03, 19:57]
Dėl perukú tai taip - perukú magija Kaune Savanoriuose už sports direct ir Rimi.
Mamai pasakyk... Gali reikėt pagalbos su vaikais, namu, šuniu, o svarbiausia, bus pats nemaloniausias reikalas, jei sužinos iš šono, o ne iš tavęs.

Dėl gydymosi vietos: Kaunas, Vilnius... Aš pakeičiau Kaunà į Vilniú. Dabar gydausi Santaroj. Man kaip balta ir ruda skiriasi. Dar niekas niekas ne per vėlu. Važiuoji ir kosultuojiesi susirinkus popierius, kauniečiams pasakius, kad tarkim sloga užpuolė ir pirmà chemo nori nukelt. Kas bus tavo onkologas Kaune? Kuris chirurgas diagnozavo?

Beje: parduodu ir aš savo perukà - gal kam reikia smile.gif
https://m.skelbiu.lt...s-31412885.html
[/quote]

Papildyta:
o kodel Jums du gydymo kursai buvo? gal ir man dar luktelt.
quote=Edmė,2018 07 03, 20:26]
Man plaukai nenuslinko, tik išretėjo ir reikėjo nusikirpti trumpai, kad atrodytų normaliai. Kirpdavausi kirpykloje. Peruką nusipirkau po pirmos chemijos, bet nenešiojau.O gavau 6 kartus doxorubicino, taip vadinamos raudonos chemijos, su dar kažkokiais dviem vaistais. Per antrą gydymą nuslinko visiškai, pirmus du kartus gavau doksorubicino ir 4 paklitakselio. Tai va, individualu tie plaukai. Gal neskubėti reikia, jei pradės slinkti, tai tada ir nusipirksi peruką.
[/quote]
Atsakyti

Jau gera savaite ir as paskaitineju si skyreli. Niekad negalvojau, turbut kaip ir dauguma, kad teks isgirsti tokia diagnoze. Apciuopiau guzeli ir nuvariau pasitikrint echo, gydytoja i vata nevyniojo, sake tikrai piktas. Tada seke konsultacija su kliniku gyd, papildomi tyrimai -biopsija padare vakar, ryt magnetinis. Kita savaite turetu buti biopsijos atsakymas ir matysiu, koki gydyma skirs. 

Mintys susijauke, ypac kai vaikai mazi (2 m ir 6 m).... kol kas kaip blogam sapne....

Keli praktiniai klausimai -visos daugmaz Santaroj gydotes. Kodel? Kodel nesirenkat kmuk? onkologinio? As buvau pas Bartuseviciu Kmuk. Bet mastau, gal vertetu dar viena nuomone isgirsti, ypac kai zinosiu skiriama gydyma? Pas ka rekomenduotumet is Santaros gydytoju apsilankyt su tyrimais, kad isklausyt antra nuomone del gydymo?

Kitas klausimas - tas salmas? Kodel tiek mazai ji naudojanciu? Ar sunku gauti ar kazkokie salutiniai faktoriai nulemia jo nesirinkti?

Atsakyti

Sveika,Audry,gal dar viskas bus gerai,nesinervuok.Palauk rezultatu..Mane suvede su Gudaviciene,lb sauni gyd.Kitos merginos gal dar ka pamines.Isivaizduoju kaip sunku laukti rezultatu.As vaziavau su fibroadenoma,taciau vln kitka rado,tai ir viskas kaip is giedro dangaus.O kai dar vaikai 3 ir 9m.As iki siol netikiu,taciau manau,kad viskas laiku ir as ja nugalesiu.

Atsakyti