Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Aciu,girdejau,kad ten neblogai,gal dar kas atsilieps.O uzteko ilgam?Nesivele?ar iskart su sukuosena?

Labas rytas,

Pirkau trumpų nenatūralių plaukų, iškart suformuota šukuosena- nešiojosi puikiai, vos ne metus laiko išnešiojau - į darbą su juo ėjau. Tik reikia saugoti nemiegot su juo, stengtis neatremt galvos į atlošą, kad nesusitrintų, prie karščio neit pvz šašlykinės ar virtuvėj prie puodo garuojančio labai nelyst  :rolleyes: Ploviau kai pamatydavau, jog jau krenta negražiai. papasakos visą priežiūrą pardavėjos. Bent jau man buvo nerealiai patogu - ryte dvi minutės ir jau graži :P Vasara karštoka, bet žiemą - kaip su kepure. Kai savi ataugo - galva ilgai šalo, buvau pripratus prie šilumos  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 28 birželio 2018 - 07:52
QUOTE(ViTiMe @ 2018 06 26, 13:06)
Susirgau 42 verysad.gif. Tiksliau, matyt, susirgau anksčiau, bet sužinojau tik 42 ir buvo jau IIB. O kaip greitai visa tai vystėsi - Dievas žino. verysad.gif

WOW! O atrodai daug jaunesnė smile.gif čia komplimentas tau smile.gif

PUPPY tikrai nemalonus momentas... Galiu paguosti tik kad ne amžinas smile.gif pvz man dabar kai ataugo tai daug tankesni, storesni, sveikesni nei buvo. Žinok jau net džiaugiuosi kad buvo nuslinkę smile.gif
Atsakyti

Aciu,mergaites,uz palaikyma☺kaip nors.Bet snd kuokstais eina,baisu net sukuot,o apie plovima visai patyliu

Atsakyti

Merginos po kiek laiko po chemijos atsirado mmm?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 06 28, 18:56)
<p>Merginos po kiek laiko po chemijos atsirado mmm?</p>

Man per chemo nebuvo dingusios mmm
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 06 28, 18:56)
<p>Merginos po kiek laiko po chemijos atsirado mmm?</p>

Man po penkių mėnesių pirmieji požymiai , po truputi įsivažiavo po 7 men
Atsakyti

Nes šiandien pradejo teplioti, tai nežinau ar čia mmm ar kraujavimas nuo tamoksifeno, nes jau kokios 2 sav nebuna karščio pilimu, ir  kelios dienos kaip pilva taip idomiai pamausdavo. O kaip tyčia ryt pas gine

Atsakyti

Man po penkių mėnesių pirmieji požymiai , po truputi įsivažiavo po 7 men

Man lygiai taip pat. Bet aš gavau daug daugiau chemijos, tai tau tali gali ir anksčiau grįžti. Pvz man nuo raudonos chemijos išvis mmm nebuvo dingę

Atsakyti

Brazil o kaip daro dubens MRT?

Buvau pas gine, tai mmm pargrižo, estrodiolis super aukštas( virš 3000) todel pabunda kiaušides. Kiaušides su cistom, todel pirmad bus MRT

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 06 28, 14:51)
<p>Aciu,mergaites,uz palaikyma☺kaip nors.Bet snd kuokstais eina,baisu net sukuot,o apie plovima visai patyliu</p>

As tai ta diena, kai pradejo slinkt plaukai, iskenciau tik iki vakaro, iki kol nuejau i dusa. Kai po vandeniu plaukai tiesiog "tekejo" kartu su vandeniu, nusiskutau pati plikai. O peruka buvau nusipirkusi is anksto, parduotuvei pozeminej perejoi prie Europos. Ten su POLA kortele ir nuolaida buna. Bet visa laik jo nedevejau, tik kai ejau "i zmones" ir nenorejau tuo metu buti su skara ar kepure. Bet kai reikejo pasipuost, tai pora minuciu - ir gatava sukuosena.
Atsakyti

Kiaušides su cistom, todel pirmad bus MRT

Bet po mmm gali ir pradingti :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 06 29, 10:10)
<p>Brazil o kaip daro dubens MRT?</p><p>Buvau pas gine, tai mmm pargrižo, estrodiolis super aukštas( virš 3000) todel pabunda kiaušides. Kiaušides su cistom, todel pirmad bus MRT</p>

Pagulėti reikės MRT aparate ant nugaros. Nuskenuos pradžioj paprastai, po to nuskenuos suleidus kontrastine medžiaga
Atsakyti