Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

turbut kad man labiau ir musa tie gormonai nes amzius,tiesiog sedime vat pokalby su savo teta ir sakome savo salutinius jai 54 man 28:D

Atsakyti

Mergaites,jums lasino Carboplatina? Nuo ko priklauso,kad ji skiria?

Atsakyti

Mergaites,jums lasino Carboplatina? Nuo ko priklauso,kad ji skiria?

Man lašino, bet kiek žinau mano atvejis buvo vienintelis Lietuvoje, nes karbolatiną skiria nuo kiaušidžių vėžio. Įrodymai dėl veiksmingumo trigubai neigiamo krūties vėžio atveju (kartu su taksanais) yra labai nauji. Tiesiog kai man nesuveikė "raudona" chemija ir įtarinėjo, kad įprasta chemija neveiksminga (nes buvo įtarimas, kad vėžys metaplastinis), priprašėm gydytojus, kad skirtų papildomai kartu su standartine chemija. Ir karboplatina buvo mokama.

Nemanau, kad įprastu atveju skirs. Ir dar siūlau gerai pagalvoti, nes karboplatina labai, labai toksiška. Po pirmo lašinimo (kartu su paklitakseliu) galvojau, kad numirsiu. Visą naktį blioviau, nes pirštų skausmas buvo nepakeliamas. Po kurio laiko pagerėjo. Na bet nežinau ar kitiems siūlyčiau. Čia daugiau sprendimas buvo iš desperacijos.

Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2018 06 25, 17:04)
Vyresnės gali ir nesirgti. Jaunesnės taip. Aš, praėjus po zoladekso leidimo kokiems 3-4 men.apsirgau. Čia individualu labai.

Ir aš susirgau mmm po mėnesio nuo Zoladekso pabaigos.
Atsakyti

O kaip čia suprasti vienoms leido zoladexo, kitoms ne :mastau: nuo ko čia priklauso kažin.

Manau nuo jautrumo estrogenam?

Aš susirgau praėjus 4mėn. po zoladekso, bet nuo tamoxsifeno problemos su cistom, mm kas 3 mėn.  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 06 25, 16:37)
<p>Vitime,ir jus jauna susirgot😕</p>

Susirgau 42 verysad.gif. Tiksliau, matyt, susirgau anksčiau, bet sužinojau tik 42 ir buvo jau IIB. O kaip greitai visa tai vystėsi - Dievas žino. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViTiMe: 26 birželio 2018 - 12:09

Oj merginos, buvau pas Drobniene, ir ji nežino kas čia darosi su mano hormonais. Gali buti, kad ciklas pomažu grižta. Liepe pakartoti po menesio. Dar penktad eisiu pas  gine tegul pažiūri mano kiaušides. 

Zoladex skyria, kai chemija mmm neišjungia. Tai kai man atsiras mmm, skirs zoladex. Arba rimtai galvoti apie kiaušidžiu šalinima, del BRCA. 

Bet eina sau, kai pradejau gerti tamoxifena ir užklausiau kaip bus su mmm, sake gali buti, bet gali ir nebuti. O dabar, kad nereikia kad butu mmm, o jeigu atsiras tada išjungsim.

Atsakyti

O gal zinote ka tos raides reiskia prie stadijos?

As po visu gydymu zadu salint kiausides.Tiesa per chemija ar dingo mm?

Atsakyti

Nu va, o aš prieš mėnesį aprašinėjau savo kiaušidžių nepakankamumą http://kaipdangus.bl...oterapijos.html, o šiandien jau susirgau.

Vakar blioviau pusę dienos kaip mažas vaikas (nes apkirpo mano trumpus plaukus, ir nepatinka kaip atrodau, pasiilgau savo ilgų plaukų…), tai dabar bent aišku kodėl – pms buvo :)

Atsakyti

Man po trečios chemijos dingo mmm.

Atsakyti

Man po trečios chemijos dingo mmm.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 06 26, 15:30)
<p>O gal zinote ka tos raides reiskia prie stadijos?</p><p>As po visu gydymu zadu salint kiausides.Tiesa per chemija ar dingo mm?</p>

Man per chemijas nedingo mm. Kadangi mano v. buvo jautrus estrogenams, skyrė zoladex 2 metus. Kai susirgau v. man buvo 42m.
Atsakyti