Tali sveikinu
Man darė vidaus organu echo kartu su krūtinės Ginekologu visada pačiam rūpintis reikia
O kodel tau sukele klimaksa?
Estrodiolis kiaušidžiu hormonas, FSH- folikulus stimuliojantis hormonas. Kadangi mmm neturiu tai skaitosi kaip dirbtinis klimaksas. Pagal FSH - klimaksas. Tai pagal viska estrodiolio turetu buti mažai, o pas mane virš 3000, prieš menesi buvo apie -111. Tai arba tamoxifenas taip užkele, arba klimaksas praeina, arba bus kokios funkcines cistos.
Bet mano vežys hormoninis tai logiškai mastant reikia, kad butu kuo mažiau hormonu. Neramu man:(
O kodel tau sukele klimaksa?
Estrodiolis kiaušidžiu hormonas, FSH- folikulus stimuliojantis hormonas. Kadangi mmm neturiu tai skaitosi kaip dirbtinis klimaksas. Pagal FSH - klimaksas. Tai pagal viska estrodiolio turetu buti mažai, o pas mane virš 3000, prieš menesi buvo apie -111. Tai arba tamoxifenas taip užkele, arba klimaksas praeina, arba bus kokios funkcines cistos.
Bet mano vežys hormoninis tai logiškai mastant reikia, kad butu kuo mažiau hormonu. Neramu man:(
as irgi kiek supratau man gydytojas paaiskino, kad geriant tamoxifena deja bus menopauzes simptomai ir kad jus jauna jie bus gana nemalonus ir labiau jausis..nu bet ka darysi baisiausia nuotaiku kaita,visa kita kaip ir nekreipiu demesio
as ir pati jauciu biski duos moraliskai pakenteti tas tamoxifenas...idomu keliems metams dar paskirs...o kas nors sergate gerdamos ji ar visiskai nustojote.klausiu nes buvau pas gyd,ginekologa NVI labai geras mielas gyd. viska paziurejo ir pasake kad galite ir sirgti gerdamos ji