Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

tali3, kai sužinosi savo ilgalaikio stebėjimo planą, būtinai pasidalink. Mano žiniomis, NVI nuo birželio patvirtino naują stebėjimo ir tyrimų tvarką, ir dabar lyg ir rečiau tikrins. Nežinau kaip anksčiau buvo, bet dabar pavyzdžiui man priklauso MRT ir markeriai kas pusę metų, o echoskopija tik kartą metuose. Aš galvojau, kad bent pirmus metus kas tris mėn. tikrina? Įdomu bus pasilyginti kam ką skiria ir kaip dažnai.

as va paskutini karta buvau pas savo radiologa penktadieni,o pirmadieni valiooo paskutinis svytinimas ir israsiuka gausiu.bet kaip gydytojas man pasake uzsirasyti po 2-3 men.sako geriau po 2 pas mamologa ir siuntimu jokiu nereikia klausiau ir registraturoje,nes tai siuntimas radiologo po poros menesiu tai todel si karta siuntimo tikrai nereikes.tik registraturoje butinai pasakykit kad po spindulinio gydymo siuncia radiologas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 17 birželio 2018 - 12:53

Sveikos, buvau šiandien NVI plaučių rentgenui, ir gavau šoką - pacientų mašinų stovėjimo aikštelė dabar tapo mokama, buvau valandą ir dvi minutes - sumokėjau už dvi valandas. Tai jeigu kasdien važinėti švitintis su mašina arba chemoterapijai, dar nemenkos išlaidos gaunasi. Visiškas absurdas rinkti pinigus iš onko pacientų ... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 19 birželio 2018 - 17:05

Sveikos, buvau šiandien NVI plaučių rentgenui, ir gavau šoką - pacientų mašinų stovėjimo aikštelė dabar tapo mokama, buvau valandą ir dvi minutes - sumokėjau už dvi valandas. Tai jeigu kasdien važinėti švitintis su mašina arba uchemoterapijai, dar nemenkos išlaidos gaunasi. Visiškas absurdas rinkti pinigus iš onko pacientų ... :)

O kokia val kaina?mes statome prie vaiku ligonines,tai nlb daug mokam.

Atsakyti

Pupy, kaip praejo chemija? Kaip jauteisi? Kaip kraujas?

Atsakyti

Pupy, kaip praejo chemija? Kaip jauteisi? Kaip kraujas?

Tali,kaip ir nieko.Ta pacia diena sanarius pasuko,gal 3k sleikstuli pajauciau(tfu tfu tfu)bijau net kalbet.Savijauta tikrai nebloga.Pirma diena ejau isvis kaip arklys☺idomu kaip kitus kartus bus.Krauja po poros dienu darysiu.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 31, 11:48)
<p>Man kazka minejo iki 45m,bet jei tos lasteles taip mutuoja,blyn baisu...Kaip as galvojau,kad tau irgi BRCA1 yra</p>

Mano pašalintos.Procedūra paprasta, laparaskopas. Vieną dieną šalina, kitą jau namo. Vat po operacijos menopauzė labiau kankina, bet reik priprast. Mano abi tetos nuo kiaušidžių išėjo. Susirgo 50-ies ir jau 3 stadija buvo. Nenorėjau rizikuot.
Atsakyti

Mano pašalintos.Procedūra paprasta, laparaskopas. Vieną dieną šalina, kitą jau namo. Vat po operacijos menopauzė labiau kankina, bet reik priprast. Mano abi tetos nuo kiaušidžių išėjo. Susirgo 50-ies ir jau 3 stadija buvo. Nenorėjau rizikuot.

Keliu metu salinot?

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 06 19, 18:04)
<p>Sveikos, buvau šiandien NVI plaučių rentgenui, ir gavau šoką - pacientų mašinų stovėjimo aikštelė dabar tapo mokama, buvau valandą ir dvi minutes - sumokėjau už dvi valandas. Tai jeigu kasdien važinėti švitintis su mašina arba chemoterapijai, dar nemenkos išlaidos gaunasi. Visiškas absurdas rinkti pinigus iš onko pacientų ... smile.gif</p>

Jooo... Tikrai absurdas. blink.gif
Atsakyti

tali3, kai sužinosi savo ilgalaikio stebėjimo planą, būtinai pasidalink. Mano žiniomis, NVI nuo birželio patvirtino naują stebėjimo ir tyrimų tvarką, ir dabar lyg ir rečiau tikrins. Nežinau kaip anksčiau buvo, bet dabar pavyzdžiui man priklauso MRT ir markeriai kas pusę metų, o echoskopija tik kartą metuose. Aš galvojau, kad bent pirmus metus kas tris mėn. tikrina? Įdomu bus pasilyginti kam ką skiria ir kaip dažnai.

Śiandien buvo paskutinis švitinimas :yahoo:  Dabar pas mamologa rugpjučio gale, kaip supratau nieko nedarys tik vaistu išrašys. Man priklauso 1 kart metuose: krutu MRT, plaučiu rengenas, mamograma, krutu echoskopija kas puse metu. Viskas. Toliau bet koks mano kaprizas už mano pinigus, arba turesiu kokiu nusiskundimu. Nei vidaus organu MRT, nei kaulu scintografijos su pirma stadija ne priklauso. 

Tai kita savaite eisiu pasitikrinsiu papus ir pas gine. Labiausiai patiko: jus geriat tamoxifena, pati turit pasirupinti ginekologu.

Atsakyti

Aišku, tai man dabar irgi tokį pat planą pasiūlė, tik echoskopija kartą metuose :) Čia nauja tvarka nuo birželio. Markeriai irgi kas pusmetį.

Bet klausyk - sveikinimai pabaigus gydymą!!! Laisvė papūgoms!!!!  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 20 birželio 2018 - 17:01

Tali,sveikinu!!!😘

Atsakyti
TALI sveikinu pabaigus dar viena etapą smile.gif
Atsakyti