Aciu,uz pasisakimus.
Ingriga,dziugu uz tave☺
Man 20d liepe krauja pasidaryt,o lasino 13.O kuo krauja stiprinat?
Aciu,uz pasisakimus.
Ingriga,dziugu uz tave☺
Man 20d liepe krauja pasidaryt,o lasino 13.O kuo krauja stiprinat?
nukopijuot nuoroda i atskira langa http://kaipdangus.blogspot.com/2017/10/stiprinu-krauja-pries-operacija.html
Sveikos merginos , džiaugiuosi už visas , kurios baiginėja gydymus , Ingriga liuks , kad geri atsakymai. . Ogiene tikiuosi neras genų mutacijų
.
Norėjau paklausti ar kuriai nors nuo TAMOKSIFENO svaigsta galva. Man pradėjo žiauriai svaigti (nors jau geriu 10 mėn). Pastoviai vaikštau kaip apgirtusi. įsigąsdinau dėl metastazių smegenyse iki tiek , kad nuėjau pasidariau CEA markerį. Atsakymai - norma. Bet gi nežinau ar tas mano markeris informatyvus. Pas onkologę numeriukas tik po mėnesio . Tai baimės pilnos kelnės. Būkit geros pasidalinkite savo patirtim.
Gal kuri geriate išreklamuotąjį POMI _T? Radau kad yra kažkas panašaus tik 4 kartus pigiau Ambio Herbal complex .Irgi brokolių, žaliosios arbatos, granatų ir ciberžolės ekstraktai https://www.gintarin...L_850&ID=354291. Padės - nepadės, bet gal placebo efektas suveiks.
Visoms geros sveikatytės.
Man svaigo, gydytoja buvo ispejus, kad taip gali buti. Labiau per karščius pasireiškia. O skysčiu pakankamai geri?
Atrodo pakankamai geriu, reikes tada dar daugiau. Bet kas keisčiausia, kad 10 men nejaučiau jokio svaigimo absoliučiai. O dabar patyriau tokį priepoli, kad sukosi visas kambarys, ir ko pasekoje stiprus vėmimas. Nuo to laiko vaikštau, kaip lengvai apgirtus. Šeimos daktarė nieko nepatare, liepe gerti Betaserc. Bet nepadeda. Jausmas tai labai bjaurus. Tai va pasiguodziau. 😉
Atrodo pakankamai geriu, reikes tada dar daugiau. Bet kas keisčiausia, kad 10 men nejaučiau jokio svaigimo absoliučiai. O dabar patyriau tokį priepoli, kad sukosi visas kambarys, ir ko pasekoje stiprus vėmimas. Nuo to laiko vaikštau, kaip lengvai apgirtus. Šeimos daktarė nieko nepatare, liepe gerti Betaserc. Bet nepadeda. Jausmas tai labai bjaurus. Tai va pasiguodziau. 😉
Labas,
Tamoksifeną geriu jau 2 m. Visai neseniai apie pora savaičių svaigo galva, vėmiau irgi prisigalvojau visko jau. Bet ėjo ir praėjo..sakau gal koks virusas buvo Kiek laiko pačiai tokia savijauta?
Labas, Tamoksifeną geriu jau 2 m. Visai neseniai apie pora savaičių svaigo galva, vėmiau irgi prisigalvojau visko jau. Bet ėjo ir praėjo..sakau gal koks virusas buvoMan nepilnai menuo. Vaikštau kazkokia kosmonaute. Bliamba mums gavus tokia ligą, tai pirmiausia lenda blogiausios mintys. Bet vistiek prašysiu onkologes kad skirtu galvos tyrimus. Bet kol sulauksiu eilės..... Kiek laiko pačiai tokia savijauta?
Man nepilnai menuo. Vaikštau kazkokia kosmonaute. Bliamba mums gavus tokia ligą, tai pirmiausia lenda blogiausios mintys. Bet vistiek prašysiu onkologes kad skirtu galvos tyrimus. Bet kol sulauksiu eilės.....
yra kitas variantas - už pinigus galvos MRT pasidaryt.. su pola kortele dar nuolaidą duoda, tik reik pasidomėt kiek procentų.
Gal kuri geriate išreklamuotąjį POMI _T? Radau kad yra kažkas panašaus tik 4 kartus pigiau Ambio Herbal complex .Irgi brokolių, žaliosios arbatos, granatų ir ciberžolės ekstraktai https://www.gintarin...L_850&ID=354291. Padės - nepadės, bet gal placebo efektas suveiks.
Aš vieną dėžutę sunaudojau, daugiau nenusipirkau Pagal sudėtį matau tokie patys ir gerti tik po 1, o Pomi-T po 2
gal reikia pabandyti
tali3, kai sužinosi savo ilgalaikio stebėjimo planą, būtinai pasidalink. Mano žiniomis, NVI nuo birželio patvirtino naują stebėjimo ir tyrimų tvarką, ir dabar lyg ir rečiau tikrins. Nežinau kaip anksčiau buvo, bet dabar pavyzdžiui man priklauso MRT ir markeriai kas pusę metų, o echoskopija tik kartą metuose. Aš galvojau, kad bent pirmus metus kas tris mėn. tikrina? Įdomu bus pasilyginti kam ką skiria ir kaip dažnai.