Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Aciu,uz pasisakimus.

Ingriga,dziugu uz tave☺

Man 20d liepe krauja pasidaryt,o lasino 13.O kuo krauja stiprinat?

Atsakyti

Aciu,uz pasisakimus.

Ingriga,dziugu uz tave☺

Man 20d liepe krauja pasidaryt,o lasino 13.O kuo krauja stiprinat?

nukopijuot nuoroda i atskira langa http://kaipdangus.blogspot.com/2017/10/stiprinu-krauja-pries-operacija.html 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 15 birželio 2018 - 06:54

Sveikos merginos , džiaugiuosi už visas , kurios baiginėja gydymus , Ingriga liuks , kad geri atsakymai.  :4u:. Ogiene tikiuosi neras genų mutacijų  :) .

Norėjau paklausti ar kuriai nors nuo TAMOKSIFENO svaigsta galva. Man pradėjo žiauriai svaigti (nors jau geriu 10 mėn). Pastoviai vaikštau kaip apgirtusi. įsigąsdinau dėl metastazių smegenyse iki tiek , kad nuėjau pasidariau CEA markerį. Atsakymai - norma. Bet gi nežinau ar tas mano markeris informatyvus. Pas onkologę numeriukas tik po mėnesio .  Tai baimės pilnos kelnės. Būkit geros pasidalinkite savo patirtim.

Gal kuri geriate išreklamuotąjį POMI _T? Radau kad yra kažkas panašaus tik 4 kartus pigiau Ambio Herbal complex .Irgi  brokolių, žaliosios arbatos, granatų ir ciberžolės ekstraktai https://www.gintarin...L_850&ID=354291. Padės - nepadės, bet gal placebo efektas suveiks. :D 

Visoms geros sveikatytės.

Atsakyti

Man svaigo, gydytoja buvo ispejus, kad taip gali buti. Labiau per karščius pasireiškia. O skysčiu pakankamai geri?

Atsakyti

Man svaigo, gydytoja buvo ispejus, kad taip gali buti. Labiau per karščius pasireiškia. O skysčiu pakankamai geri?

Atrodo pakankamai geriu,  reikes tada dar daugiau. Bet kas keisčiausia,  kad 10 men nejaučiau jokio svaigimo absoliučiai.  O dabar patyriau tokį priepoli,  kad sukosi visas kambarys,  ir ko pasekoje stiprus vėmimas. Nuo to laiko vaikštau,  kaip lengvai apgirtus. Šeimos daktarė nieko nepatare,  liepe gerti Betaserc. Bet nepadeda. Jausmas tai labai bjaurus. Tai va pasiguodziau. 😉

Atsakyti

Atrodo pakankamai geriu,  reikes tada dar daugiau. Bet kas keisčiausia,  kad 10 men nejaučiau jokio svaigimo absoliučiai.  O dabar patyriau tokį priepoli,  kad sukosi visas kambarys,  ir ko pasekoje stiprus vėmimas. Nuo to laiko vaikštau,  kaip lengvai apgirtus. Šeimos daktarė nieko nepatare,  liepe gerti Betaserc. Bet nepadeda. Jausmas tai labai bjaurus. Tai va pasiguodziau. 😉

Labas,

Tamoksifeną geriu jau 2 m. Visai neseniai apie pora savaičių svaigo galva, vėmiau irgi prisigalvojau visko jau. Bet ėjo ir praėjo..sakau gal koks virusas buvo  :unsure:​  Kiek laiko pačiai tokia savijauta?

Atsakyti

Labas, Tamoksifeną geriu jau 2 m. Visai neseniai apie pora savaičių svaigo galva, vėmiau irgi prisigalvojau visko jau. Bet ėjo ir praėjo..sakau gal koks virusas buvo  :unsure:​  Kiek laiko pačiai tokia savijauta?
Man nepilnai menuo. Vaikštau kazkokia kosmonaute. Bliamba mums gavus tokia ligą,  tai pirmiausia lenda blogiausios mintys. Bet vistiek prašysiu onkologes kad skirtu galvos tyrimus. Bet kol sulauksiu eilės..... 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luk@: 15 birželio 2018 - 11:59
QUOTE(pupy @ 2018 06 14, 18:16)
<p>Sveikutes,jau vakar pradejau.Lb buvo neramu,bet tfu tfu tfu snd gerai jauciuosi,tik veidas paraudes,ziuresim kaip ryt bus.Sakykit,o jums israse vaistu kraujui atstatyti?Man nieko neisrase.Broliui po chemijos kt diena liepia leisti.</p>
<p>Tali,dziugu,kad baigi,o tau tik svytinimas?</p>

Laikytis, tikiuosi nieko blogo ir nepajusi smile.gif man kai lasino tą raudoną chemija tai nieko neskyrė. Kai jau lasino skaidria chemija tada iškart ir vaistų kraujo atstatymui skirdavo.
Papildyta:
QUOTE(Ogiene @ 2018 06 14, 19:45)
Važiuosiu pas genetiką. Kiek suprantu ims kraują ? Gal žinot , ar reikia but nevalgius ?  Ačiū  😊

Galima valgyti. Dar pasidomek giminės ligomis, nes klausines
Papildyta:
QUOTE(tali3 @ 2018 06 14, 17:47)
<p>Sveikos merginos 4u.gif  kaip visos laikotes? Pupy ar pradejai chemija? Pasidžiaugsiu liko 4 kartai spinduliu yahoo.gif  nieko blogo nejaučiu, tik rauduona ta krutis</p>

Jeeeee smile.gif į pabaigą eina dar vienas etapas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2018 06 14, 20:00)
>Aš šiandien po savo tech. apžiūros, plaučiai švarūs, echo nieko nerado  yahoo.gif  puse metų ramu. cool.gif </p><p></p>

PUIKU!!!!
Papildyta:
QUOTE(luk@ @ 2018 06 15, 11:33)
<p><span> </span><span>Sveikos merginos , džiaugiuosi už visas , kurios baiginėja gydymus , Ingriga liuks , kad geri atsakymai. </span> 4u.gif. Ogiene tikiuosi neras genų mutacijų  smile.gif .</p><p></p><p>Norėjau paklausti ar kuriai nors nuo TAMOKSIFENO svaigsta galva. Man pradėjo žiauriai svaigti (nors jau geriu 10 mėn). Pastoviai vaikštau kaip apgirtusi. įsigąsdinau dėl metastazių smegenyse iki tiek , kad nuėjau pasidariau CEA markerį. Atsakymai - norma. Bet gi nežinau ar tas mano markeris informatyvus. Pas onkologę numeriukas tik po mėnesio .  Tai baimės pilnos kelnės. Būkit geros pasidalinkite savo patirtim.</p><p></p><p>Gal kuri geriate išreklamuotąjį POMI _T? Radau kad yra kažkas panašaus tik 4 kartus pigiau Ambio Herbal complex .Irgi  b<span>rokolių, žaliosios arbatos, granatų ir ciberžolės ekstraktai </span><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.gintarine.lt/vitaminai-ir-maisto-papildai/ambio-herbal-complex-60-tableciu/catalogstoredetail.aspx?CatID=PL_850&ID=354291'>https://www.gintarine.lt/vitaminai-ir-maisto-papildai/ambio-herbal-complex-60-tableciu/catalogstoredetail.aspx?CatID=PL_850&ID=354291</a>. Padės - nepadės, bet gal placebo efektas suveiks. biggrin.gif  </p><p>Visoms geros sveikatytės.</p>

Kažkoks dar iš tų pačių produktų yra TOP4HERBS. Irgi pigesnis, bet pagal sudėtį mažiau ten visko tai reikėtų daugiau kapsulių gerti kad būtų tiek pat kiek pomi t.
Atsakyti
Man nepilnai menuo. Vaikštau kazkokia kosmonaute. Bliamba mums gavus tokia ligą,  tai pirmiausia lenda blogiausios mintys. Bet vistiek prašysiu onkologes kad skirtu galvos tyrimus. Bet kol sulauksiu eilės.....

yra kitas variantas - už pinigus galvos MRT pasidaryt.. su pola kortele dar nuolaidą duoda, tik reik pasidomėt kiek procentų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 15 birželio 2018 - 12:48

Gal kuri geriate išreklamuotąjį POMI _T? Radau kad yra kažkas panašaus tik 4 kartus pigiau Ambio Herbal complex .Irgi  brokolių, žaliosios arbatos, granatų ir ciberžolės ekstraktai https://www.gintarin...L_850&ID=354291. Padės - nepadės, bet gal placebo efektas suveiks. :D

Aš vieną dėžutę sunaudojau, daugiau nenusipirkau  :ax:  Pagal sudėtį matau tokie patys ir gerti tik po 1, o Pomi-T po 2  :hmm: gal reikia pabandyti 

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 06 14, 20:57)
<p>Pupy man buvo chemija, 4 raudonos, ir svitinimas. Po 1 chemijos į 10 diena stipriai krito leukocitai, leidau vaistus, bet jie vistiek toliau krito, chemija stipriausiai muša krauja 7-10 diena, tai per sekancias chemijas, jau i 2 para leidausi vaistus.7 dozes, kiekviena karta. Bet cia man buvo, mano gyd sake, kad nuo raudonos taip nebuna.</p><p>Brazil aš nenoriu į sanatorija, ir dabar niekaip negaliu važiuot, su mažiuku problemos, butinai turim pasivyt bendraamžius. Kiekviena diena užsiemimai:( blogiausia, kad viskas mokama, nes nemokamai problemos nemato. Nu va pasiguodžiau:(</p><p>Merginos, kaip vyksta pirmas patikrinimas po gydymo? Kada pas gyd reikia eti? Kokius tyrimus reik pasidaryt? Ir kokius organus patikrint? Kažkaip, viskas ok, kol nepagalvoju kad tikrintis reikia, avnuž ka ras</p>

Tali3, kai paskutini karta eisi pas radiologe, tau turi duoti israsa, ir ten bus sirasyta, kada dabar atvykti patikrinimui ir ka tureti. Man reikjo atvykti po 3 men. ir tureti is seimos gydytojo siuntima ilgalaikiam stebejimui. Ir iskart dabar reik uzsirasyti pas norima mamologe. O per patikrinima tai jau ka daktare nuspres. Standartiskai skiria mamograma ir plauciu rentgena. Gali paskirt kruties vezio markeri mokomai. O daugiau priklausis nuo rezultatu. Man per pirma patikrinima priskire visko, nes mamograma ir rentgenas buvo nelabai aiskus. Tada dar paskire krutu echo ir plauciu tomosinteze. Echo parodimai buvo priesingi mamogramai, tai dar paskire magnetini rezonansa. O tomosinteze neiskleide abejoniu del galimu metastaziu, tai dar nusiunte pas pulmonologe, kuri paskire krutines lastos kompjuterine. Zodziu laksciau visa menesi... Bet per sekancius du patikrinimus jau buvo ramu, tik mamograma ir rentgenas.
Tai gi neissigaskit, kai po chemijos randa visokiu fibrininiu zidiniu plauciuose. Tiesiog plauciuose lieka tokie kaip randai po visokiu susirgimu per visa gyvenima, ir po chemiju jie labai isriskeja.
Dar man laboratorijoi sake, kad labai nepult iskart i panika jei padideja vezio markeris. Nes jis labai priklauso nuo kepenu veiklos. Kadangi tai yra baltymas, o baltymai sintetinami kepenyse, tai kartais buna padideja markeris jei suslubuoja kepenu veikla.
Atsakyti

tali3, kai sužinosi savo ilgalaikio stebėjimo planą, būtinai pasidalink. Mano žiniomis, NVI nuo birželio patvirtino naują stebėjimo ir tyrimų tvarką, ir dabar lyg ir rečiau tikrins. Nežinau kaip anksčiau buvo, bet dabar pavyzdžiui man priklauso MRT ir markeriai kas pusę metų, o echoskopija tik kartą metuose. Aš galvojau, kad bent pirmus metus kas tris mėn. tikrina? Įdomu bus pasilyginti kam ką skiria ir kaip dažnai.

Atsakyti