Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 12, 19:38)
Kokie tie vyrai būna bjaurūs iš tiesų... ViTiMe, laikykis, viskas praeina, kad ir kaip sunku būna, juodžiausios valandos prieš aušrą 4u.gif

Ačiū labai, viltimi ir gyvenu, dar pyktis sveikt padeda savotiškai, vadovaujuosi - nesulauksite,- principu. Nors pykt su mūsų ligom negerai, bet taip sugebu nepasiduoti.

Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 13, 14:41)
Papasakok ka darai su ciberzole. Lyg kazkas buvo rases, bet nerandu...
Labai uzjauciu del nervu seimoje...Darbas Tavo irgi ne is ramiuju...Turiu toki pencinyka namie smile.gif Taai apie Tavo darba turiu pilna isivaizdavima.
Laikykis moteriske, enerdzaizeri Tu musu! Jei reikia, ateik cia pasiuosk, issirek, mazu palengves...

Ačiū Jums labai merginos. Darbas tai tikrai ne iš lengvųjų, bet kabinuosi kažkaip. Dabar drauges man sako komplimentus, kad kuo man sunkiau,- tuo geriau atrodau. Mažu ir tiesa tai smile.gifsmile.gifsmile.gif.
Apie ciberžolę. Į stiklinę vandens išspaudžiu citrinos sulčių, dedu pusę šaukštelio ciberžolės ir ant galiuko šaukštuko - maltų pipirų. Neskanu, ale ir š suvalgyčiau kad pasveikčiau. Tik dantis paskui valyt reikia, nes burna geltona būna smile.gif
Atsakyti
Ar jums po operacijos darė kraujo tyrimus? Mamai ryt bus dvi savaitės po operacijos, niekas kraujo tyrimų nedarė, sakiau pati pasidasryk vietinėj poliklinikoj, dėl savęs ....
Dabar dar mama važiuoja į perrišimus, o kas toliau? Registruotis pas onkologą dėl spindulių ir tolimesnio gydymo?
Atsakyti
su meiles diena visas wub.gif bukit mylimos ir butinai mylekit save 4u.gif wub.gif

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 14, 08:11)
Ar jums po operacijos darė kraujo tyrimus? Mamai ryt bus dvi savaitės po operacijos, niekas kraujo tyrimų nedarė, sakiau pati pasidasryk vietinėj poliklinikoj, dėl savęs ....
Dabar dar mama važiuoja į perrišimus, o kas toliau? Registruotis pas onkologą dėl spindulių ir tolimesnio gydymo?

man irgi netyre kraujo po operacijos hmm.gif kaip suprantu per operacija tyre. del tolimesnio gydymo mane tai operavusi daktare nukreipe ax.gif
Atsakyti
Prieš operaciją tai taip, išsamų padarė, bet po operacijos man kažkaip norėjosi, kad pažiūrėtų, gal žmogui kažko trūksta, gal lašalinės reikėtų organizmui pastirptinti ar pan. unsure.gif
Tikriausiai ir mus nukreips chirurgė, man tiesiog įdomu, o kur toliau? Kokia eiga, nes tikriausiai mamai reikės spindulių.
Vaidosius, kaip tavo savijauta? 4u.gif

Tiesa, šiandien Valentinas. Moterys, mylėkite ir rūpinkitės savimi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 14 vasario 2017 - 13:14
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 14, 13:09)
Prieš operaciją tai taip, išsamų padarė, bet po operacijos man kažkaip norėjosi, kad pažiūrėtų, gal žmogui kažko trūksta, gal lašalinės reikėtų organizmui pastirptinti ar pan.  unsure.gif
Tikriausiai ir mus nukreips chirurgė, man tiesiog įdomu, o kur toliau? Kokia eiga, nes tikriausiai mamai reikės spindulių.

Tiesa, šiandien Valentinas. Moterys, mylėkite ir rūpinkitės savimi 4u.gif  wub.gif

Nedaro po opeacijos jokiu tyrimu. Kai mama gryz namo, gales paprasyt pas seimos gydytoja, kad padarytu.
Israsant is ligonines duos israsa ir rekomendacijas ka toliau daryt. Turetumet eiti pas onkologa, kuris ir pasakys ka toliau daryt, koks gydymas. Visko klauskite pas operavusi chirurga dabar.
Sveikatos mamai !
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 14, 13:45)
Nedaro po opeacijos jokiu tyrimu. Kai mama gryz namo, gales paprasyt pas seimos gydytoja, kad padarytu.
Israsant is ligonines duos israsa ir rekomendacijas ka toliau daryt. Turetumet eiti pas onkologa, kuris ir pasakys ka toliau daryt, koks gydymas. Visko klauskite pas operavusi chirurga dabar.
Sveikatos mamai !

Supratau, gal ir be reikalo supanikavau dėl tų tyrimų. Penktadienį dar laukia perrišimas, tada tikriausiai ir pasakys viską. Tamoksifeną onkologė mamai išrašė dar prieš operaciją.
Mama pamažu sveiksta, jau geriau jaučiasi, mažėja nuovargis.
Undzinka, o kaip tavo sveikata? Kokį gydymą taiko dabar gydytojai?
Atsakyti
[quote=*CoCoNuT*,2017 02 14, 14:11]
Supratau, gal ir be reikalo supanikavau dėl tų tyrimų. Penktadienį dar laukia perrišimas, tada tikriausiai ir pasakys viską. Tamoksifeną onkologė mamai išrašė dar prieš operaciją.
Mama pamažu sveiksta, jau geriau jaučiasi, mažėja nuovargis.
Undzinka, o kaip tavo sveikata? Kokį gydymą taiko dabar gydytojai?
[/quote

Aciu, sveikata gereja ir man smile.gif Na as cia taip tikiuosi. Kovo viduryje bus atliekama KT, va tada viskas ir buss aisku, ar padejo gydymas ar ne.
Siuo metu man vietoj tamoksifeno paskirti leidziami harmonai. Juos leidzia viena karta i menesi i raumenis. Taip pat lasina kaulus stiprinancius vaistus, kad kaulai savaime neluzinetu. Taip pat karta i menesi sulasina lasine.
Va toks ir gydymas dabar.
Atsakyti
QUOTE(ViTiMe @ 2017 02 03, 06:15)
RaViltis, kaip sekasi sanatorijoj?

O, sanatorijoj sekėsi puikiai! Tiek laiko savo sveikatinimui dar nesu turėjusi. Jau net ir vargino tas lakstymas iš procedūros į procedūrą. Bet super - tikrai atsigavau. Laaabai rekomenduoju ir kitoms pasimaloninti. Birštonas - nuostabus miestelis, man buvo tikras atradimas;)

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 06, 14:29)
Praėjusį pirmadienį dėliojom daiktus į ligoninę, o šiandien puiki žinia: ryt mamą jau išleis į namus smile.gif tiesa, apie reabilitaciją nei jai, nei palatos kaimynei niekas neužsiminė, bet mama sako aj, gyvenam kurorte, išsipirksiu procedūras kai ataugs plaukai, bus smagiau į žmones eit, o kol kas atliksiu mankštą namie smile.gif

Prieš švitinimą prašiau radiologės sanatorijos. Iš pradžių nukreipė pas ligoninės reabilitologę, gavau mankštų ir masažų paskutinę švitinimo savaitę, o pasibaigus švitinimui pasakė, kad galiu ruoštis keliauti į sanatorijąsmile.gif

QUOTE(ViTiMe @ 2017 02 12, 18:10)
Skuras sugijo, vat dūšioj blogai. ..... DRaugės sako, kad visi blogumai mano gyvenime į gera. Taip ir belieka tikėt. Kaip nors išplauksim smile.gif

Sunku, bet išgyvenama. Ir tai praeis. Su laiku atrasi teigiamų išsiskyrimo pusių. Laikas iš tiesų gydo - patyriau. Perfrazuojant "Nėra to blogo, kad neišeitų...":)

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 14, 08:11)

Visus tolesnius veiksmus susakė operavusi chirurgė, kai atėjau eiliniam perrišimui. Paskyrė kompiuterinę tomografiją maždaug po mėnesio nuo operacijos. Tada pasakė, galiu užsirašyti vizitui pas radiologus. Kažkuriuo metu tada jau darė kraujo tyrimus. Lygiagrečiai dar lankiausi pas chemikę kartą per mėnesį, kuri skiria hormonus.
Atsakyti

Supratau, gal ir be reikalo supanikavau dėl tų tyrimų. Penktadienį dar laukia perrišimas, tada tikriausiai ir pasakys viską.

Nepergyvenk, kai bus biopsijos atsakymai, tada ir pasakys ką toliau daryti  :mirksiukas: 

Atsakyti
Daug skaiciau apie papildus visokius ir stai ka radau:
http://www.fukoidanas.lt/
Tikriausiai pirksiu. Radau kapsulese:
http://www.citrina.e...17OEaApTt8P8HAQ
Dar parasysiu jiems paklausima, nes matau, kad yra ir skystame pavidale.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2017 02 14, 13:09)

daug geresne nei budavo po raudonos chemo smile.gif kelias dienas galva buvo kaip biciu avilys kad net akyse mirgejo wacko.gif dar truputi burnoj zaizdeliu randasi. o kazkokiu labai stipriu kaulu lauzymu ar raumenu sukimu taip ir nepajutau ax.gif pakankamai svelniai tas dalykas praejo ax.gif

QUOTE(Undzinka @ 2017 02 14, 22:09)
Daug skaiciau apie papildus visokius ir stai ka radau:
http://www.fukoidanas.lt/
Tikriausiai pirksiu. Radau kapsulese:
http://www.citrina.e...17OEaApTt8P8HAQ
Dar parasysiu jiems paklausima, nes matau, kad yra ir skystame pavidale.

as dar shitaki grybu kapsuliu nebaigiau gert biggrin.gif po chemoterapijos reikes pribaigt smile.gif
nera tu stebuklingu vaistu. NERA. isbandyt tai viska galima... gal ir sitiuos isbandysiu ax.gif ypac kai tokiom ligom sergi tai visu imanomu siaudu griebtis norisi.
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2017 02 16, 15:31)
nera tu stebuklingu vaistu. NERA. isbandyt tai viska galima... gal ir sitiuos isbandysiu  ax.gif  ypac kai tokiom ligom sergi tai visu imanomu siaudu griebtis norisi.

Zinoma near stebuklingu tabletku smile.gif Bet tiesiog dalinuosi tuo, ka randu idomesnio:) O pagal samokslo teorija, vaistai nuo vezio jau senokai israsti, tiesiog farmacininku mafija, neleidzia ju pradet gaminti ir naudoti, nes prarastu milziniskus pelnus:)

Naturali!!!! Kur dingus, parasyk, kaip sekasi, kaip savijauta. KT jau dare ar dar ne? Zinok, vis laiks nuo laiko apie Tave pagalvoju. Ir kai vilties temoje kazkas paklausia apie Siguldos klinika, duodu nuoroda i Tave, tikiuosi nepyksti del to.
Brukstelk , labai lauksiu.
Atsakyti