Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(vaidosius @ 2018 06 07, 11:41)
Geras! Kai pagalvoji kažkada ir plaučių uždegimas praktiškai reikšdavo mirtį, o dabar antibiotikų kursą sugeri ir viskas o.k. Tikiu kad ir su vėžiu kažkada panašiai bus. Klausimas tik kada...

Bet šią diagnozę kasmet išgirsta ne 400, virš 1000 moterų...
Atsakyti

Čia kalbama apie metastatinę ligą...

Saulius

Atsakyti
Yra jau mano kaulų scintigrafijos aprašymas. Pasidziaugsiu kad kauluose nerado jokių mts smile.gif bet išvadoje dar parašyta kad dešinysis inkstas dirba per lėtai...
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 06 09, 14:07)
Yra jau mano kaulų scintigrafijos aprašymas. Pasidziaugsiu kad kauluose nerado jokių mts smile.gif bet išvadoje dar parašyta kad dešinysis inkstas dirba per lėtai...

Puiku 4u.gif primink, kodel tau dare scintigrafija ?
Atsakyti

Vaidosiau,puikios naujienos😉

Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 06 09, 14:29)
Puiku  4u.gif  primink, kodel tau dare scintigrafija ?

Profilaktiškai.
Atsakyti

Sveikos merginos :4u:  kaip visos laikotes? Pupy ar pradejai chemija? Pasidžiaugsiu liko 4 kartai spinduliu :yahoo:  nieko blogo nejaučiu, tik rauduona ta krutis

Atsakyti

Sveikutes,jau vakar pradejau.Lb buvo neramu,bet tfu tfu tfu snd gerai jauciuosi,tik veidas paraudes,ziuresim kaip ryt bus.Sakykit,o jums israse vaistu kraujui atstatyti?Man nieko neisrase.Broliui po chemijos kt diena liepia leisti.

Tali,dziugu,kad baigi,o tau tik svytinimas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupy: 14 birželio 2018 - 17:17
Važiuosiu pas genetiką. Kiek suprantu ims kraują ? Gal žinot , ar reikia but nevalgius ? Ačiū 😊
Atsakyti

Sveikutes,jau vakar pradejau.Lb buvo neramu,bet tfu tfu tfu snd gerai jauciuosi,tik veidas paraudes,ziuresim kaip ryt bus.Sakykit,o jums israse vaistu kraujui atstatyti?Man nieko neisrase.Broliui po chemijos kt diena liepia leisti.

Tali,dziugu,kad baigi,o tau tik svytinimas?

Vienoms krenta kraujas, kitoms ne. Jie patikrins tik kai ateisi naujam lašinimui. Jei bus nukrits, tada išrašys, ir jau leisies vaistus prieš kiekvieną lašinimą. 

tali3, valio, jau matosi gydymo pabaiga! organizuokis sanatoriją :) ar bent kokią šventę :)

Atsakyti

Laba visoms

Ogiene gali važiuot ir prisivalgius  :D 

Tali3 kaip greitai laikas praėjo  :super: 

Pupy kad kuo lengviau paeitu  :4u: 

Aš šiandien po savo tech. apžiūros, plaučiai švarūs, echo nieko nerado  :yahoo:  puse metų ramu. :B 

Atsakyti

Pupy man buvo chemija, 4 raudonos, ir svitinimas. Po 1 chemijos į 10 diena stipriai krito leukocitai, leidau vaistus, bet jie vistiek toliau krito, chemija stipriausiai muša krauja 7-10 diena, tai per sekancias chemijas, jau i 2 para leidausi vaistus.7 dozes, kiekviena karta. Bet cia man buvo, mano gyd sake, kad nuo raudonos taip nebuna.

Brazil aš nenoriu į sanatorija, ir dabar niekaip negaliu važiuot, su mažiuku problemos, butinai turim pasivyt bendraamžius. Kiekviena diena užsiemimai:( blogiausia, kad viskas mokama, nes nemokamai problemos nemato. Nu va pasiguodžiau:(

Merginos, kaip vyksta pirmas patikrinimas po gydymo? Kada pas gyd reikia eti? Kokius tyrimus reik pasidaryt? Ir kokius organus patikrint? Kažkaip, viskas ok, kol nepagalvoju kad tikrintis reikia, avnuž ka ras

Atsakyti