Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Nuo švytinimo neslenka.

Mergaitės kokioje sanatorijoje buvote?

Buvau Birštone "Tulpėje". Ten aplinka gal ir ne pati moderniausia (dar priklauso ir nuo to, į kokį kambarį pateksite), bet gydytojai - profesionalai. Kiek girdėjau, kitose Birštono sanatorijose, kur aplinka šiuolaikiškesnė, bet gydymo lygis yra "lengvesnis", gal labiau orientuotas į savaitgalinius lankytojus. "Tulpėje" galima gauti atskirą kambarį už priemoką. Priemoka buvo mažesnė, nei kitose sanatorijose. Pasiskambinus galima gerokai viską išsiklausinėti ir prašytis į modernesniu kambarius :) Valgyti geriau vaikščioti į kavinę kitame pastate - kai šilta ir nereikia rengtis palto, autis batų, tai nesukelia jokių nepatogumų, kaip tik - pramoga. O tame pačiame korpuse, kur gyvenama, tai  valgo gal didesni ligoniai, o kartais juk  norisi užsimiršti :)

Atsakyti

O kada ir pas ką  reikia prašyti sanatorijos?Po švitinimo?

Atsakyti

aš savo patirtį čia aprašiau http://kaipdangus.bl...miegoti-po.html

mano atveju chirurgė išrašė siuntimą, o reabilitacijos skyriaus vedėja paskyrė kur ta reabilitacija vyks. svarbu gauti tą siuntimą kol dar gydaisi ir pasinaudoti per penkias dienas po gydymo pabaigos (t.y. po paskutinio švitinimo). 

Atsakyti
Labas visoms:)
Katik grizau iš kaulų scintigrafijos. Iškart po tyrimo gyd paklause ar neskauda dešinio šono blink.gif pasirodo uzmate kad nenuteka iš dešinio inksto šlapimas gerai... ( Nežinau kaip taip išėjo kad tyrė kaulus o uzmate kad šlapimas nenubega... ) Žodžiu kolkas nusipirkau Urinal pagert bet reiks aiškintis kas ten yra...
Kaulų aprašymas bus po kelių dienų bet man iškart pasakė kad nieko blogo nematė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 06 birželio 2018 - 12:14

Labuka,as irgi snd gryzau is chemoterapeutes.Pasidariau krauja,sake geras,liepe dar sav pastipret ir nuo kitos sav prades lasinti raudonaja😡

Atsakyti
QUOTE(Magno @ 2018 05 30, 22:07)
Kažkaip nei viena daugiau kylančiu svoriu nesiskundžia , sutapimas, kad abiejų v nejautrūs harmonams, tamoksifeno nevartojam, kur čia paslaptis ? Skaitysim dar kelis kartus tavo aprašymą apie harmonus smile.gif man pilnejimas ypač ant pilvo jaučiasi . Skaičiau internete atsitiktinai kažkokio endokrinologo straipsnį, kur jis minėjo , kad ne giminėje yra krūtinės v atveju, reikia atsargiai su pakaitine terapija

Aš pora kg užsiauginus esu... Nors angliavandenius labai riboju. Atrodo turėtų neaugti svoris...
Papildyta:
QUOTE(pupy @ 2018 06 06, 14:23)
<p>Labuka,as irgi snd gryzau is chemoterapeutes.Pasidariau krauja,sake geras,liepe dar sav pastipret ir nuo kitos sav prades lasinti raudonaja😡</p>

Pradžia būna gąsdinanti bet pamatysi laikas greit praeis, nespesi apsidairyti ir jau paskutine lasinsies smile.gif
O kiek tau lasinimu paskyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 06 birželio 2018 - 13:38

8kas 3 sav sake

Atsakyti
Vaidosiau, siaubas Kaip isproto varo tie laukimai rezultatu unsure.gif kiek as esu kamantinejusi sesuciu pasakyt ka mate per tyrima, bet nei vienos neteko ,, uzlauzt ,, . Dabar ramiau lauksi:) Geri tau rezultatu 4u.gif
Atsakyti

Sesutems uzdrausta komentuoti,tik gydytojai gali

Atsakyti
Revoliucija gydyme: pirma moteris istorijoje įveikė vėlyvos stadijos krūties vėžį (11) www.DELFI.lt 2018 m. birželio 6 d. 18:05 Sunkiai krūties vėžiu, kurio metastazės jau buvo pasklidusios po visą kūną, serganti moteris pasveiko. Medikai džiaugiasi nauju gydymo metodu, padėjusiu suteikti daugiau galios pacientės imuninei sistemai įveikti piktybinius darinius, skelbia „The Guardian“. © Shutterstock Susiję straipsniai: Profesorius Unikauskas įvardijo daugumos sveikatos problemų priežastį: neretai jos nesureikšminame (30) Šio vėžio diagnozę Lietuvoje kasmet išgirsta daugiau nei 400 moterų: kodėl mirštamumas toks didelis? (30) Tai pirmasis kartas, kai pavyko padėti pacientei, sirgusiai vėlyvos stadijos krūties vėžiu. Moteriai buvo taikomas naujas imunoterapijos gydymo metodas...

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...218547#cxrecs_s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filom: 06 birželio 2018 - 22:11

Bet LT toli grazu kol tai bus...

Atsakyti
QUOTE(filom @ 2018 06 06, 23:08)
Revoliucija gydyme: pirma moteris istorijoje įveikė vėlyvos stadijos krūties vėžį  (11) www.DELFI.lt 2018 m. birželio 6 d. 18:05 Sunkiai krūties vėžiu, kurio metastazės jau buvo pasklidusios po visą kūną, serganti moteris pasveiko. Medikai džiaugiasi nauju gydymo metodu, padėjusiu suteikti daugiau galios pacientės imuninei sistemai įveikti piktybinius darinius, skelbia „The Guardian“. © Shutterstock Susiję straipsniai: Profesorius Unikauskas įvardijo daugumos sveikatos problemų priežastį: neretai jos nesureikšminame  (30) Šio vėžio diagnozę Lietuvoje kasmet išgirsta daugiau nei 400 moterų: kodėl mirštamumas toks didelis?  (30) Tai pirmasis kartas, kai pavyko padėti pacientei, sirgusiai vėlyvos stadijos krūties vėžiu. Moteriai buvo taikomas naujas imunoterapijos gydymo metodas...

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...218547#cxrecs_s

Geras! Kai pagalvoji kažkada ir plaučių uždegimas praktiškai reikšdavo mirtį, o dabar antibiotikų kursą sugeri ir viskas o.k. Tikiu kad ir su vėžiu kažkada panašiai bus. Klausimas tik kada...
Atsakyti