Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

jus turite omeny,kad pasiimt neigaluma ir tiesiog niekam nieko nesakyt?taip galima?ne as noriu taip pat grizti ir dirbti jokiu salygu nereikia man,jei nebesugebesiu fiziskai,matysiu kad blogai keisiu darba 

Labas,

Tikrai galite darbdaviui nepateikti duomenų apie savo neįgalumą. Jam tik geriau - atostogų nereikės duoti ilgesnių ir su atleidimu mažiau vargo :)

Kas buvote pas onkogenetiką Santaroje - kur skambintis dėl rezultatų - pačiam Janavičiui?. Nes sakė jei nieko neras - niekas neinformuos, jei ras - susisieks... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editana: 04 birželio 2018 - 07:39

Labas,

Tikrai galite darbdaviui nepateikti duomenų apie savo neįgalumą. Jam tik geriau - atostogų nereikės duoti ilgesnių ir su atleidimu mažiau vargo :)

Kas buvote pas onkogenetiką Santaroje - kur skambintis dėl rezultatų - pačiam Janavičiui?. Nes sakė jei nieko neras - niekas neinformuos, jei ras - susisieks... 

Bet darbdaviui mokesciai uz mane bus mazeni:)jam tai kaip ir pliusas:)nu sake visada i kabineta skambinti kur genetike dirba

Atsakyti

editana, skambink ir rašyk (yra emailas). Mano atveju, turėjo paskambinti, bet pamiršo, taip ir sužinojau apie mutaciją dieną prieš operaciją, dar spėjom atsižvelgti.

simplegirl, aš darbdaviui pranešiau, nes gauni daugiau atostogų. Bet galvoju, ar šiais laikais su elektronine Sodra nėra taip, kad jie bet kokiu atveju informuoja? kai tvarkysies darbingumo lygį, galėsi jų paklausti.

Atsakyti

ačiū, parašiau Janavičiui - gal atrašys..

o elektroninėj erdvėj jie neįkelia atsakymų - kažką minėjo..tik nepasakė kur jos ieškot  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(editana @ 2018 06 04, 09:29)
<p>ačiū, parašiau Janavičiui - gal atrašys..</p><p>o elektroninėj erdvėj jie neįkelia atsakymų - kažką minėjo..tik nepasakė kur jos ieškot  biggrin.gif </p><p></p>

Man atsakymą atsiuntė elektroniniu paštu
Atsakyti
jus turite omeny,kad pasiimt neigaluma ir tiesiog niekam nieko nesakyt?taip galima?ne as noriu taip pat grizti ir dirbti jokiu salygu nereikia man,jei nebesugebesiu fiziskai,matysiu kad blogai keisiu darba .

Taip, galit nerodyt ir nesakyt, kaip jūs norit, tai jūsų teisė.
Mano atveju, tai antram darbe labai daug apkalbama, tad geriau buvo nieko nesakyt. Kaip jauties? Gerai. Kokie tyrimų rezultatai? Geri. Dabar Vienodai galim susirgt ir aš, ir jūs. Po tokių atsakymų visiem daugiau nekilo kl. ir dirbu kaip dirbus. 4u.gif

Papildyta:

Kas jau tesetes grupe, pries kiek laiko reikia registruotis i NDNT? Reikia butinai tai paciai datai, kada sueina terminas, ar pries kiek anksciau?

Man rugsėjo 1 baigias neįgal paz. Gal kas žinot kada pratęsti eiti. Aišku jei tęs, nes dbr. nieko blogo neranda...
Atsakyti
QUOTE(filom @ 2018 06 04, 23:32)
Kas jau tesetes grupe, pries kiek laiko reikia registruotis i NDNT? Reikia butinai tai paciai datai, kada sueina terminas, ar pries kiek anksciau?

Man rugsėjo 1 baigias neįgal paz. Gal kas žinot kada pratęsti eiti. Aišku jei tęs, nes dbr. nieko blogo neranda...

filom, pirmiausia reikia eiti pas savo seimos gydytoja, ji turi surasyti fisus popierius ir nusiusti i NDNT. Jei jums terminas iki rugsejo 1, tai gal jau ir laikas eiti... Priklauso ar reikes jus siusti papilddomai konsultacijoms, jei turyte gretutiniu ligu. Man terminas bus liepos 18, tai nuejau pereita savaite. Is pradziu prigasdino mane, kad per velai atejau, sako koki kova reikejo ateiti. Bet veliau paziurejo mano visus atsinestus popierius is NVI, kaip tik po paskutinio patikrinimo, tai nutare kad to pakaks. Daugiau jokiu ligu ipatingu neturiu, tai jokiu konsultaciju nereikia. Sake per menesi viska surasis. I NDNT uzsiregistravau liepos 10. Veliau neduoda sistema registruotis. Tai paskui paskaiciau, kad sprendima jie turi priimt per 15 d., ir per 3 d. atsiusti dokus. Del pratesimo, tai mano daktare pasake kad turetu pratesti, nebent kiek padidins darbingumo procenta. Sako iki 5 metu dazniausiai pratesia, veliau jau ivairiai buna, priklauso apskritai nuo kitu ligu... Tai tiek...
Atsakyti
Sveiki, ar vien nuo švitinimo slenka plaukai?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 06 05, 14:11)
Sveiki, ar vien nuo švitinimo slenka plaukai?

Nuo švytinimo neslenka.

Mergaitės kokioje sanatorijoje buvote?
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2018 06 05, 18:08)
Nuo švytinimo neslenka.
Mergaitės kokioje sanatorijoje buvote?

Buvau Birstone, sanatorijoje "Tulpe". Labai patiko.
Atsakyti

JUSDA, man tie pleistrai laupėsi - tai sakė, kad pradžiai atsilupusius kraštelius galima nukirpti žirklutėmis. Pagal planą, tai vieni pleistrai turėtų laikytis iki 2 savaičių, bet realiai tai taip nesigauna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaViltis: 05 birželio 2018 - 19:31

JUSDA, man tie pleistrai laupėsi - tai sakė, kad pradžiai atsilupusius kraštelius galima nukirpti žirklutėmis. Pagal planą, tai vieni pleistrai turėtų laikytis iki 2 savaičių, bet realiai tai taip nesigauna.

nu reik pasaugoti truputi,man tai jau ę sav ir seip dar tikrai gerai laikosi

Atsakyti