Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Magno @ 2018 06 01, 20:22)
Undzinka, stumkit blogas mintis toliau, Jus musu geros nuotaikos uztaisas  4u.gif  as istorija apie krauja praleidau  unsure.gif  nelabai suprantu apie ka, bet nenuleiskit ranku ! Jus kalbat apie Asadauskiene ? Laikykites !

Del kraujo, tai gavosi taip, kad NVI laukiau 3.5 VALANDOS, kol padare tyrima kraujo...kalcis , kreatininas ir aplamai visa krauja. Onkologe pasake, kad tipo su krauju viskas gerai, o mano seimos gydytoja, pasake, kad aiskiai yra infekcija verysad.gif

QUOTE(simpleGirl @ 2018 06 01, 21:55)
<p>dar man klausimelis iskilo kas su grupemis esate...jei esiu grupes ar galesiu pilnu etatu dirbti?ir kaip darbas priema invalidukus atgal kas nors susidure su kokiomis problemomis?</p>

Pas mane jau trecia grupe. Pirma karta buvo 45%, po to 40% o dabar 15% ( cia darbingumo tiek ). Tai kai dirbau nebuvo jokiu probemu. Dirbau, gaudavau algas is darbo ir zinoma pencija gaudavau uz % paskaiciuotus. DAbar nebedirbu ir gaunu tik encija.
Atsakyti
Ar kuri dabar vaikšto į švytinimus NVI?
Prieš švytinimą mane apklijavo pleistrais. Kad odą saugotų. Po savaitės jie gerokai apsilaupė. Ar yra šansų, kad kitus užklijuos? Ar čia bais brangus malonumas?
Atsakyti

Prieš švytinimą mane apklijavo pleistrais. Kad odą saugotų. Po savaitės jie gerokai apsilaupė. Ar yra šansų, kad kitus užklijuos? Ar čia bais brangus malonumas?

Pakeis tuos pleistrus, man ilgiau 5 dienu nesilaiko :) 

Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 06 01, 21:55)
<p>dar man klausimelis iskilo kas su grupemis esate...jei esiu grupes ar galesiu pilnu etatu dirbti?ir kaip darbas priema invalidukus atgal kas nors susidure su kokiomis problemomis?</p>

As dirbu visu etatu. Priklauso kaip paraso isvadoj. Pas mane neparasita, kad ribojamas darbo laikas. Yra tik rekomendacijos del darbo saligu ir darbo pobudzio, kokiu darbu negalima dirbti.
Atsakyti

As dirbu visu etatu. Priklauso kaip paraso isvadoj. Pas mane neparasita, kad ribojamas darbo laikas. Yra tik rekomendacijos del darbo saligu ir darbo pobudzio, kokiu darbu negalima dirbti.

nu ribojimai tai cia kas be ko sita viska zinau,bet man vat svarbiausia kad as pilnu etatu galeciau dirbti .bet jus grizot i ankstesni darba ir prieme viskas gerai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 03 birželio 2018 - 07:03

man pleistru neklijavo jokiu apsauganciu,nebent jus snekat apie tuos kur ant zymekliu uzklijavo?

Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 06 03, 08:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="belulino" data-cid="72118754" data-time="1527970093">
<div>
<p>As dirbu visu etatu. Priklauso kaip paraso isvadoj. Pas mane neparasita, kad ribojamas darbo laikas. Yra tik rekomendacijos del darbo saligu ir darbo pobudzio, kokiu darbu negalima dirbti.</p>
</div>
</blockquote>
<p>nu ribojimai tai cia kas be ko sita viska zinau,bet man vat svarbiausia kad as pilnu etatu galeciau dirbti .bet jus grizot i ankstesni darba ir prieme viskas gerai?</p>

Man rodos turi buti surasyta, kad ribojamas darbo laikas, tada negali dirbti viso etato. Manau dar priklauso ir nuo darbo pobudzio. Taip as gryzau i ankstesni darba. Is pradziu dar dirbau 1,25 etato. Buvo vasara, atostogu metas, tai susitarem, kad menesi iki atostogu dar padirbsiu 1,25, paziuresiu ar sunku... Tada eisiu atostogu, ir nuo rudens nusiimsiu ketvirtuka, jei noresiu. Tai taip ir padariau, po atostogu dar menesi padirbau 1,25 et. Ir nuo lapkricio, kai darbu padaugejo, nusiemiau ketvirtuka... Pamaniau reikia nepersidirbt per daug, patausoti saves.... Visu pinigu visvien neuzsidirbsi...

Papildyta:
Kas jau tesetes grupe, pries kiek laiko reikia registruotis i NDNT? Reikia butinai tai paciai datai, kada sueina terminas, ar pries kiek anksciau?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 06 01, 22:15)
Del kraujo, tai gavosi taip, kad NVI laukiau 3.5 VALANDOS, kol padare tyrima kraujo...kalcis , kreatininas ir aplamai visa krauja. Onkologe pasake, kad tipo su krauju viskas gerai, o mano seimos gydytoja, pasake, kad aiskiai yra infekcija verysad.gif
Pas mane jau trecia grupe. Pirma karta buvo 45%, po to 40% o dabar 15% ( cia darbingumo tiek ). Tai kai dirbau nebuvo jokiu probemu. Dirbau, gaudavau algas is darbo ir zinoma pencija gaudavau uz % paskaiciuotus. DAbar nebedirbu ir gaunu tik encija.

Undzinka, as pastebejau, kad tyrimu interpretacija NVI daktaru ir kitu labai skyriasi. NVI-stams svarbu, kad nebutu mazai leukocitu ir neutrofilu. Bet koks skaicius kuris yra daugiau negu zemiau normos jiems "geras tyrimas". O kitam gydytojui biski koks leukocitu padidejimas jau "rodo uzdiegima"...
NVI daktaram bukle su mazais leukocitais daug pavojingesne, nei su aukstais. Jei leukocitu daug, reiskia viskas saugu. Yra kam kovoti su infekcijom... Man paciai taip buvo. Kai per chemija uzkarsciavau, pasidariau krauja. Buvo daug leukocitu, man atrode, kad jau cia daug, uzdiegimas man. O Sendiuliene sako, kad viskas cia gerai, viskas saugu. Svarbu, ne mazai....
Gal ir Jusu atveju dabar panasi situacija..?
Atsakyti

Belulino, o kaip jums gydytoja Sendiulene? ar po gydymo pas ja lankotes?

Atsakyti
Jei norit galit išvis nerodyt neįgalumo. Aš grįžau į tą patį krūvį. Bet pirmam darbe rodžiau neįgal.pop. ,o antram darbe nedaviau. Galit nerodyti neįgalumo paž., bet jei norit kokių išskirtinių sąlygų, tai rodot.
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 06 03, 20:38)
<p>Belulino, o kaip jums gydytoja Sendiulene? ar po gydymo pas ja lankotes?</p>

Siaip, as jau susimaisiau tarp gydytoju... Kur rasiau Undzinkai, tai turejau omeni Asadauskiene. O dabar taip, lankausi pas Sendiuliene. Ji dirba ir poliklinikoje, kaip mamologe, ir svitinimu skyriuje kaip radiologe. Nors per svitinima ejau ne pas ja. Kai reikejo uzsirasyt pirmam patikrinimui, uzrase pas ja. Man jin visai nieko pasirode, maloni, tyrimu skyria kokiu reikia, paaiskina, kas neaisku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 03 birželio 2018 - 22:38

Jei norit galit išvis nerodyt neįgalumo. Aš grįžau į tą patį krūvį. Bet pirmam darbe rodžiau neįgal.pop. ,o antram darbe nedaviau. Galit nerodyti neįgalumo paž., bet jei norit kokių išskirtinių sąlygų, tai rodot.

jus turite omeny,kad pasiimt neigaluma ir tiesiog niekam nieko nesakyt?taip galima?ne as noriu taip pat grizti ir dirbti jokiu salygu nereikia man,jei nebesugebesiu fiziskai,matysiu kad blogai keisiu darba 

Atsakyti