Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Aš nuo praeito kovo pabaigos, tai jau virš metų. darytas viso kūno MRT ką tik parodė, kad nieko bloga nematyti. tikiuosi, taip ir toliau

Dziaugiuosi uz tave,o kiausidziu ir gimdos nesiruosi salinti?

Atsakyti

Dziaugiuosi uz tave,o kiausidziu ir gimdos nesiruosi salinti?

iki 50 m. neplanuoju, kol kas man operacijų užtenka :)

Atsakyti

iki 50 m. neplanuoju, kol kas man operacijų užtenka :)

O del brca nereik greiciau salint?

Atsakyti

O del brca nereik greiciau salint?

Tau genetikė turėtų tiksliau atsakyti. Pas mane ne BRCA, o tp53 genas, tai genetiko rekomendacijose buvo parašyta, kad šalinimas rekomenduojamas iki 50 m. Na, bent kelis artimiausius metus tikrai neplanuoju.

Tavo atveju gal ir kitaip. tali3, kuri irgi turi BRCA, berods irgi rekomendavo iki 50 pašalinti? gerai neatsimenu

Atsakyti

Man kazka minejo iki 45m,bet jei tos lasteles taip mutuoja,blyn baisu...Kaip as galvojau,kad tau irgi BRCA1 yra

Atsakyti

Mergaites,o kada pradedat gerti tamoxifeną, jau per švitinimą?

Atsakyti

Mergaites,o kada pradedat gerti tamoxifeną, jau per švitinimą?

Po 3 sav po chemijos, ir per svitinima

Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 05 31, 10:21)
sveiki as geriu bei svytinuosi bendri salutiniai man baisiausias nuovargis toks jausmas kad paromis dirbu:)na ir aisku gerkle(ta prasme stemple)maitinuosi dbr tik jogurtais bei kosemis nes daugiau nieko nebepajegiu nuryti:(o dar tik puse svytinimo</p>

O kur švytiniesi? Gal NVI?

QUOTE(Blondiske @ 2018 05 31, 12:10)
<p>Mergaites,o kada pradedat gerti tamoxifeną, jau per švitinimą?
</p>

Mano chemoterapiautė patarė gerti praėjus 4 dienoms nuo švytinimų pradžios.

Nuo švytinimo labai silpna, ir miego pastoviai norisi.... O nuo tamoxifeno svoris didėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jusda: 31 gegužės 2018 - 19:50
Labas. As trumpai.
Zodziu nekenciu savo onkogydytojos. Sulauksiu kol bus padarytas KT, tada tikiuosi ji man paaskins ta tyrima ir tada spresim kas bus toliau. Pirmadieni varau I KT. Antradieni varau pas genetika. Nes NVI neaisku ar bus padarytas tas tyrimas ar nebus, jau puse metu praejo. Tad uzsirasiau Santaroje ir antradieni varysiu pas genetika. Bandysiu aiskintis, pasakoti, duosiu straipsni paskaityt ir t.t.
Siandie buvau pas seimos gydytoja, kad siuntima israsytu. PAsikalbejau su ja apie ta onkologe, paklausiau jos nuomones, kaip elgtis, kad kazka suzinoti ir t.t. Antras , paprasiau, kad aaiskintu kraujo tyrima, kuri ir jum rodziau. Gydytoja is kart paklause ar neturiu infekcijos kokios. PAsakiau apie gerkle ir sloga. Paziurejo,pasake, kad gerkle baisingai raudona ir israse antibotiku  kosmosas kazkoks…
Zodziu esu nelaiminga, esu serganti, uzkimus ir panasiai. Be to svoris toliau po truputi krenta, tas yra gerai, jei reikes numirti, tai nors graziai atrodysiu
Va pasisakiau 

Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 06 01, 18:30)
Labas. As trumpai.
Zodziu nekenciu savo onkogydytojos. Sulauksiu kol bus padarytas KT, tada tikiuosi ji man paaskins ta tyrima ir tada spresim kas bus toliau. Pirmadieni varau I KT. Antradieni varau pas genetika. Nes NVI neaisku ar bus padarytas tas tyrimas ar nebus, jau puse metu praejo. Tad uzsirasiau Santaroje ir antradieni varysiu pas genetika. Bandysiu aiskintis, pasakoti, duosiu straipsni paskaityt ir t.t.
Siandie buvau pas seimos gydytoja, kad siuntima israsytu. PAsikalbejau su ja apie ta onkologe, paklausiau jos nuomones, kaip elgtis, kad kazka suzinoti ir t.t. Antras , paprasiau, kad aaiskintu kraujo tyrima, kuri ir jum rodziau. Gydytoja is kart paklause ar neturiu infekcijos kokios. PAsakiau apie gerkle ir sloga. Paziurejo,pasake, kad gerkle baisingai raudona ir israse antibotiku  kosmosas kazkoks…
Zodziu esu nelaiminga, esu serganti, uzkimus ir panasiai.  Be to svoris toliau po truputi krenta, tas yra gerai, jei reikes numirti, tai nors graziai atrodysiu
Va pasisakiau 

Undzinka, stumkit blogas mintis toliau, Jus musu geros nuotaikos uztaisas 4u.gif as istorija apie krauja praleidau unsure.gif nelabai suprantu apie ka, bet nenuleiskit ranku ! Jus kalbat apie Asadauskiene ? Laikykites !
Atsakyti

O kur švytiniesi? Gal NVI?

Mano chemoterapiautė patarė gerti praėjus 4 dienoms nuo švytinimų pradžios.

Nuo švytinimo labai silpna, ir miego pastoviai norisi.... O nuo tamoxifeno svoris didėja?

taip nvi,na kol kas nedideja nes laiko cia praejo visai mazai,beto ir valgyt negaliu tai kolkas gal tik mazes:)geriau tarkites su radiologu,nes pas kiekviena kitaip.man chemoterapeute israse tamoxsifena,klausiu kada pradeti sako nors siandien o radiologas sako jokeis budais pradedam ta pacia diena kada ir svytinima t.y po sav....nu zodziu:)jo man ziauria silpna miegu pastovei...spaudyma va pries h pasimatavau 85/50 :)

Atsakyti

dar man klausimelis iskilo kas su grupemis esate...jei esiu grupes ar galesiu pilnu etatu dirbti?ir kaip darbas priema invalidukus atgal kas nors susidure su kokiomis problemomis?

Atsakyti