Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Pasidariau hormonus, rašo premenopauze. Nulekiau pas gine, kad pakomentuotu tyrimus. Sako normalu, chemija išjungia pusei metu. Liepe pasidaryt FSH ir CA 125.

Atsakyti

Brazil, ar neplanuoji šalinti kiaušidžių?

Siūlo iki 50, tai dar yra laiko :) kol kas neplanuoju

Atsakyti

Pasidariau hormonus, rašo premenopauze. Nulekiau pas gine, kad pakomentuotu tyrimus. Sako normalu, chemija išjungia pusei metu. Liepe pasidaryt FSH ir CA 125.

kuriuos darei? nes FSH irgi hormonas.

Rytoj irgi tirsiuos. Anksčiau kiek hormonų darė, visi buvo norma, bet tų hormonų n yra, tai klausimas kuriuos tiksliai žiūrėti (tikiuosi, gydytojas žinos).

Atsakyti

Dariau TTH, FT4 - norma,LH ir Estrodioli

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 05 28, 17:20)
<p>Dariau TTH, FT4 - norma,LH ir Estrodioli</p>

Kas rekomendavo kokius daryt ?
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 05 28, 16:20)
<p>Dariau TTH, FT4 - norma,LH ir Estrodioli</p>

Pirmi du-skydliaukes hormonai.
Atsakyti

Oj merginos, iš ryto klausiau paprastos( nu gal ne visai paprastos, jos vyras labai geras onko ginekologas) gines del savo hormonu, tai prie šitu rekomendavo dar FSH ir CA125. Ir dar rekomendavo isimt kiausides, bet cia labiau del geno. Nes sako chemijos metu gali formuotis dideles funkcines cistos, kurias reikia stebeti. :blink: O po pietu buvau pas radiologe, tai sako dabar beprasmiska aplamai hormonus darytis, nes chemija slopina kiausides, ir tamoksifenas irgi keicia hormonini fona. 

Pati sugalvojau, issitirt skydliauke, lyt. hormonus, dar pasidariau kepenu fermentus ir kalci, paskutinius darau kas men

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tali3: 28 gegužės 2018 - 17:29

Sveikos,merginos.Na,as vel buvau Vln istrauke dar skysciu,bet sako taip turi but.Paskui nuvykome i ortopedini,tai jau gryzau su silikoniukais😁

Atsakyti

Sveikos,merginos.Na,as vel buvau Vln istrauke dar skysciu,bet sako taip turi but.Paskui nuvykome i ortopedini,tai jau gryzau su silikoniukais😁

kaip jautiesi? kada prades chemija?

Atsakyti

kaip jautiesi? kada prades chemija?
Neblogai,jei ne rankos riboti judesiai.Pas chemoterap 6d,dar laukiu tyr atsakymu.Gal blogesni jau nebus?

O apie Drobniene nieko negirdejot?Gal esat susidure?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupy: 28 gegužės 2018 - 21:58

Neblogai,jei ne rankos riboti judesiai.Pas chemoterap 6d,dar laukiu tyr atsakymu.Gal blogesni jau nebus?

O apie Drobniene nieko negirdejot?Gal esat susidure?

Mano gydytoja, as labai patenkinta.

Atsakyti
Brazil, parašyk ką sužinojai po konsultacijos 4u.gif užsiimsiiu ir aš rimčiau savo lytiniais harmonais smile.gif
Atsakyti