Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

O kai leidotes pirma karta chemija ar jus gulde padtebeti,ar paleido?

Atsakyti

Labas rytas, ar kam nors buvo taip - atsirado ant kojų (vidinės ir išorinės pusės) daug raudonų dėmelių, bandysiu įkelt nuotrauką. Galvoju, ar čia alerginė reakcija, ar hormonai, ar dar kas. Nebuvo jums?

pupy, mane po lašinimų paleisdavo, nesu girdėjus kad guldytų stebėjimui.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazil: 25 gegužės 2018 - 07:48

Labas rytas, ar kam nors buvo taip - atsirado ant kojų (vidinės ir išorinės pusės) daug raudonų dėmelių, bandysiu įkelt nuotrauką. Galvoju, ar čia alerginė reakcija, ar hormonai, ar dar kas. Nebuvo jums?

pupy, mane po lašinimų paleisdavo, nesu girdėjus kad guldytų stebėjimui.

Gal uzalergizavo?

Brazil,mano broli pagulde snd,o tik pirmad lasins,uztai ir klausiu,lb idomiai pasirode.Bet gi daktares pasakymas,sako tu jaunas bus stipri,gal atlaikysi.Ka ji cia turejo omenyje???Taip susinervinau.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 25, 15:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Brazil" data-cid="72111939" data-time="1527227301"><div><p>Labas rytas, ar kam nors buvo taip - atsirado ant kojų (vidinės ir išorinės pusės) daug raudonų dėmelių, bandysiu įkelt nuotrauką. Galvoju, ar čia alerginė reakcija, ar hormonai, ar dar kas. Nebuvo jums?</p><p>pupy, mane po lašinimų paleisdavo, nesu girdėjus kad guldytų stebėjimui.</p></div></blockquote><p>Gal uzalergizavo?</p><p>Brazil,mano broli pagulde snd,o tik pirmad lasins,uztai ir klausiu,lb idomiai pasirode.Bet gi daktares pasakymas,sako tu jaunas bus stipri,gal atlaikysi.Ka ji cia turejo omenyje???Taip susinervinau.</p>

Nepergyvenk, žinau , kad kartais guldo, nuo ko priklauso nezinau. Pažįstu viena mergina kuria ir prieš pirma lašinimas paguldė, pastebėjo , į vėliau ne. Neturėjo ji kokiu nors ypatingu nusiskundimų, gal nuo gydytojos priklauso ;)
Dabar susivokiau , jums su broliu tuo PAT metu tokia PAT nelaimė nutiko ?

Brazil, nespejau pamatyt dėmių, gal tiktai kas sualergizavo ?
Kaip pas gydytoja šiandien ?

Idomu, kaip Undzinkai sekasi , anądien tik apie vaistus paklausė ir dingo ?
Atsakyti

Nepergyvenk, žinau , kad kartais guldo, nuo ko priklauso nezinau. Pažįstu viena mergina kuria ir prieš pirma lašinimas paguldė, pastebėjo , į vėliau ne. Neturėjo ji kokiu nors ypatingu nusiskundimų, gal nuo gydytojos priklauso ;)
Dabar susivokiau , jums su broliu tuo PAT metu tokia PAT nelaimė nutiko ?

Brazil, nespejau pamatyt dėmių, gal tiktai kas sualergizavo ?
Kaip pas gydytoja šiandien ?

Idomu, kaip Undzinkai sekasi , anądien tik apie vaistus paklausė ir dingo ?

Gal savaites begyje abu susirgom😢jam skrandi paliete,raso 2st😢

Atsakyti

Magno, pas gydytoją tik antradienį ;)

pupy, iaubinga situacija, jūsų vietoje pasitikrinčiau genetiką - pas gydytoją Janavičių Santariškėse..

Atsakyti

parašiau ir prisiminiau, kad gi tau rado BRCA jau, kaip ten vyrams su BRCA nežinau, bet labai jau didelis sutapimas ..

Atsakyti

Magno, pas gydytoją tik antradienį ;)

pupy, iaubinga situacija, jūsų vietoje pasitikrinčiau genetiką - pas gydytoją Janavičių Santariškėse..

Liepe ir broliui uzsiregistruot

Atsakyti

O kai leidotes pirma karta chemija ar jus gulde padtebeti,ar paleido?

nea paleidzia namo neguldo,ten tik guldo tuos pas kurios chemija ir svytinimas kiekviena diena,nes va pazystamai kiekviena diena chemija..plauciu pas ja

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 25, 17:35)
savaites begyje abu susirgom😢jam skrandi paliete,raso 2st😢</p>

pupi skrandzio v. atveju kitokie protokolai chemijos, negu mums. Todel guldo I skyriu.
Atsakyti

pupi skrandzio v. atveju kitokie protokolai chemijos, negu mums. Todel guldo I skyriu.

Aciu,supratau

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 05 23, 20:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tali3" data-cid="72110664" data-time="1527095171"><div><p>Brazil o kaip su mmm?Ar atsirado? Reguliarus? Ar darei kiaušidžiu markeri?</p><p></p><p>Man mmm dar nera, kartais taip karštis pila, net kelis kartus per diena, kad net drabužiai šlapi buna. Galvoju reik pasidaryt FSH, ir pažiureti ar funkcionuoja kiaušides, dar sake kiaušidžiu markerius pasidaryt bet geriausiai po mmm.</p><p>Birželi planuoju keliaut pas Vansevičiūte, ji ir gine ir mamologe. Eisiu privačiai. Nors kai papus pas ja tikrinausi  gavau velniu, ale man dabar reikia tikrintis tik NVI, kad viskas butu vienoj vietoj, ir kad matytu dinamika. išsirinkau ja kaip savo onkologe NVI</p></div></blockquote><p></p><p>Kiek skaitinėjau, mmm pargįžta per pusmetį-metus. Man grįžo kovo vidury, tai buvo praėję lygiai penki mėn nuo paskutinės chemijos, tada dviem mėnesiam dingo, ir neseniai buvo labai tokios silpnos mmm, daugiau patepliojo. Taigi, bardakas, gal dar ir tos cistos užlėtina. Pasidarysiu ir aš FSH. Kiaušidžių markerį dariausi vasario mėn poliklinikoje pas ginę - buvo geras (normos ribose), ir jokių cistų tada dar nebuvo.</p>

Brazil, ar neplanuoji šalinti kiaušidžių?
Atsakyti