Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Gavau dar metams grupę  :karsta:​ 

Atsakyti

Perskaičiau įdomų straipsnį - pasirodo, vaistai nuo aukšto spaudimo, "beta blokatoriai", gali stabdyti "trigubai neigiamo" v plitimą. https://www.sciencedaily.com/releases/2016/03/160301131105.htm 

Atsakyti

Labas,mergaites,as jau namuose,net keista,kad taip greit savaitele prabego.Jauciuosi neblogai,tik va tos rankis,tarsi suristos ir vis pjautas vietas pabado,gal taip turi buti.Dabar lauksiu rezultatu po operacijos ir pas chemoterapeuta.Atrodo viena etapa praejau,dbr kitas neramina.Sakykit kuriooms buvo chemo,ar nebandet to salmo,kuris plaukus issaugo?

Atsakyti

Dar viena įdomi studija - įrodė, kad chemoterapijos metu naudinga gerti aspiriną (tik jei nėra vidinio kraujavimo ir alerginės reakcijos aspirinui), nes jis didina vėžinių ląstelių jautrumą chemoterapijai. Paskaitinėjau forumuose, kad ir metastazavimą stabdo ar bent atitolina. JAV vykdomi net keli klinikiniai tyrimai, rekomenduojama dozė yra apie 80-300mg per dieną. Forumuose, kur skaičiau, amerikietės pačios geria. Jei sugalvotumėt pabandyti.

https://timesofindia...89.cms?from=mdr

https://clinicaltria...how/NCT02927249

http://www.cancerres...-syndrome-capp3

Atsakyti

Labas,mergaites,as jau namuose,net keista,kad taip greit savaitele prabego.Jauciuosi neblogai,tik va tos rankis,tarsi suristos ir vis pjautas vietas pabado,gal taip turi buti.Dabar lauksiu rezultatu po operacijos ir pas chemoterapeuta.Atrodo viena etapa praejau,dbr kitas neramina.Sakykit kuriooms buvo chemo,ar nebandet to salmo,kuris plaukus issaugo?

pupy, buvo bent viena moteris, kyri šalmą bandė, kiek atsimenu sakė, kad plaukai pabyrėjo šiek tiek, bet išsilaikė.

normalu, kad pjautas vietas bado, aš ir dabar jaučiu jautrumą ties randais. labai svarbu kasdien mankštintis, ir jau po mėnesio bus tikrai viskas gerai. kiekvieną savaitę vis daugiau rankas pakelsi. 

Atsakyti

pupy, buvo bent viena moteris, kyri šalmą bandė, kiek atsimenu sakė, kad plaukai pabyrėjo šiek tiek, bet išsilaikė.

normalu, kad pjautas vietas bado, aš ir dabar jaučiu jautrumą ties randais. labai svarbu kasdien mankštintis, ir jau po mėnesio bus tikrai viskas gerai. kiekvieną savaitę vis daugiau rankas pakelsi. 

Del to salmo tai sako neblogai,bet va chemija nepasiekia galvos

Atsakyti

Del to salmo tai sako neblogai,bet va chemija nepasiekia galvos

Tai va, viską jau ir žinai :) toliau - pačios apsisprendimas.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 22, 08:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Brazil" data-cid="72108984" data-time="1526966223"><div><p>pupy, buvo bent viena moteris, kyri šalmą bandė, kiek atsimenu sakė,   </p></div></blockquote><p>Del to salmo tai sako neblogai,bet va chemija nepasiekia galvos</p>

Tai kad chemija galvos ir taip nepasiekia,nes ten yra tas hematoencefalinis barjeras,net metastazių galvoje chemija nelabai gydo,nebent kažkokia spec,kuri gali praeiti tą barjerą
Atsakyti

Tai kad chemija galvos ir taip nepasiekia,nes ten yra tas hematoencefalinis barjeras,net metastazių galvoje chemija nelabai gydo,nebent kažkokia spec,kuri gali praeiti tą barjerą

Sito nezinojau.

Brasil,o tau ar lb kaupesi skysciai?

Atsakyti

Sito nezinojau.

Brasil,o tau ar lb kaupesi skysciai?

Man ne, buvo mažas patinimas dešinėje pusėje kur išėmė du limfmazgius, bandė jį švirkštu ištraukti, nieko ten neištraukdavo, ir per mėnesį praėjo. Moteriškė kuri prieš mane palatoje gulėjo, iki šiol važinėja traukti skysčių, ir kaskart po kelis šimtus ml ištraukia (operuota lapkričio gale). Taip kad kiekvienai labai individualiai. Kuo daugiau limfmazgių išima, tuo daugiau bėdų. O kiek tau išėmė?

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 21, 22:54)
<p>Labas,mergaites,as jau namuose,net keista,kad taip greit savaitele prabego.Jauciuosi neblogai,tik va tos rankis,tarsi suristos ir vis pjautas vietas pabado,gal taip turi buti.Dabar lauksiu rezultatu po operacijos ir pas chemoterapeuta.Atrodo viena etapa praejau,dbr kitas neramina.Sakykit kuriooms buvo chemo,ar nebandet to salmo,kuris plaukus issaugo?</p>

Mano mama naudojo ta salma, issaugojo gal puse plauku, bet vistiek tie islike tai buvo tokie nekokie, suploneje, besisiausiantys ir i lauka vistiek eidavo tik su kepure.
Atsakyti

Man ne, buvo mažas patinimas dešinėje pusėje kur išėmė du limfmazgius, bandė jį švirkštu ištraukti, nieko ten neištraukdavo, ir per mėnesį praėjo. Moteriškė kuri prieš mane palatoje gulėjo, iki šiol važinėja traukti skysčių, ir kaskart po kelis šimtus ml ištraukia (operuota lapkričio gale). Taip kad kiekvienai labai individualiai. Kuo daugiau limfmazgių išima, tuo daugiau bėdų. O kiek tau išėmė?

Man dar viena kart trauke,tai sake nera daug.Vienoje puseje 2 pasalino,kitoj paliko.Ryt vaziuoju perrisimui.O tave elastiniu bintavo?jei taip,tai kiek laiko?

Atsakyti