Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Pupy su Pola kortele yra daug viskam nuolaidų ir vaistinėse, optikose, ... Būtinai pasidaryk

http://www.pola.lt/kortele/

Darbingumas nustatomas po viso gyd., laikas ivairiai vieniems duodamas metams, kitiems 2 iškarto  :hmm:  Dar apie tai negalvok  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 05 10, 11:12)
<p>Aš dar bandysiu prasitęsti grupę, nors labai abejoju  doh.gif Jau prieš mėn. šm.gyd. priminiau, prieš važiuojant atostogaut vėl pasakiau. Sutarėm kad jeigu truks kokių dok.nuvažiuosiu į NVI, tai ką dok. supildė savo kelionės išvakarėse, nieko gero neparašė  doh.gif Tikėjausi kol Tamoxsifeno šalutiniai kankina dar gauti kompensaciją.  verysad.gif </p><p></p><p>Pupy tu kai ligoninėje gulėsi užklausk dėl POLA kortelės. Kažkuriom dienom atneša į ligoninę.</p>

Pakol gydymas vyksta (tamoksifenu 5m.), tol ir grupę duoda.
Atsakyti

Pupy su Pola kortele yra daug viskam nuolaidų ir vaistinėse, optikose, ... Būtinai pasidaryk

http://www.pola.lt/kortele/

Darbingumas nustatomas po viso gyd., laikas ivairiai vieniems duodamas metams, kitiems 2 iškarto  :hmm:  Dar apie tai negalvok  :mirksiukas:

Bet matyt iskart nepadaro jos?Reik atskirai vaziuot ar gyd prasyt?

Atsakyti

Bet matyt iskart nepadaro jos?Reik atskirai vaziuot ar gyd prasyt?

Tu apie kortelę? Paklausi sesučių, kažkuriom dienom atvažiuoja į ligoninę ir vietoje užpildai prašymą ir paduoda kortelę.

Atsakyti

Dar man klausimas iskilo,ar galima pazastis skust?kiek zinau pries operacija negalima.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 10, 14:17)
<p>Dar man klausimas iskilo,ar galima pazastis skust?kiek zinau pries operacija negalima.</p>

Prieš operaciją būtina nusiskusti. Jei pati to nepadarysi - slaugutė nuskus smile.gif
Atsakyti

Tu apie kortelę? Paklausi sesučių, kažkuriom dienom atvažiuoja į ligoninę ir vietoje užpildai prašymą ir paduoda kortelę.

antradieni nuo 18-19 duoda pola korteles

Atsakyti

Bet pas mus neleidzia pries operacijas skusti,kad kokios infekcijos neinest.Bandysiu penktad susitvarkyt,gi neataugs lb☺o del korteles antrad niekaip nenueisiu,gal dar gulet lieps

Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 05 07, 21:24)
Tfu tfu tfu kad neprisisneket bet viskas lyg ir gerai smile.gif tu limfmazgių prie kiaušidžių lyg ir nebera... bent jau  MRT nerode. birželio 6 scintigrafija kaulų. Dar birželį echoskopija krūtų kartosim.

Puiku girdėt, kad važiuojam į priekį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2018 05 03, 22:01)
Tai kad nebuvo ka svytinti:) Kruties nera, limfmazgiai pasalinti is pazasties. Radiologas pasake, kad nereikia svytinti.

Keista iš tiesų, nes mano abi pašalintois, viena su limfmazgiais, bet švitino vistiek 25 kartus, iki skūrų nusilupimo.

Papildyta:
QUOTE(Brazil @ 2018 05 06, 08:25)
<p>pupy, gausi dvi chemijas (raudoną ir taksanų), kurias esame čia gavę beveik visos, o aš dar ir karboplatiną gavau, ir nieko, grįžau į darbą po gydymo ir džiaugiuosi gyvenimu. Galvodama kaip viskas bus blogai, pati tik sau kenki ir padedi ligai. Labai gerai pagalvok apie tai ir susidaryk veiksmų planą, kaip ugdyti pozityvius ir sveikus įpročius gydymo metu. Siūlau paskaityti ir pasidaryti išvadas - <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/mityba/vezys-kurie-isgyvena-ilgiausiai-kovotojai-fatalistai-ar-prarade-vilti-1030-555187'>https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/mityba/vezys-kurie-isgyvena-ilgiausiai-kovotojai-fatalistai-ar-prarade-vilti-1030-555187</a></p>
<p>Pilnas internetas informacijos, jei tik nori ieškoti</p>

Pritariu visiškai, po 7 operacijų, 8 chemoterapijų, 25 radioterapijų, grįžau į gyvenimą ir stengiuosi gyventi kaip nieko nebuvę, tik prieš patikras - pasinervinu truputį. Tyrimai kaip ir geri, rimtų nedaro (tik echoskopas, markeriai, plaučių foto). Sąnarius pamaudža, bet išsivaikštau. Patariu galvoti pozityviai ir gyventi šia diena, dirbti, keliauti, draugauti, skaniai valgyti, padėti kitiems kiek gali. Vienu žodžiu - tikėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pupy @ 2018 04 30, 10:14)
<p>Labas rytas,skambinausi genetikei,rado mutacija,kaip jums buvo?</p>

Sveika, Aš taip pat su BRCA1 mutacija. G3, IIB stadija, trigubai negiamas, du metai po gydymo, baigiu rekonstruot abi krūtis ( paskutinė operacija buvo 04-09). Laikykis ir nenukabink nosies. Suprantu Tave, baisu iš pradžių. Man taip pat labai sunku buvo. Merginos čia labai palaiko. Undzinka ligoninėj lanke, aš lankiau Vaidošių nors iki tol net mačiusios viena kitos nebuvom. Liga jaučia panikuojančius ir pasidavusius. Nuolat kartok ,kad pasveiksi ir pati tuo įtikėk. Laikau.
Atsakyti

Vitime,del brca1 mutacijos salinai abi?O rekonstrukcija kompensuoja ar savo lesomis?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 05 09, 20:14)
<p>Pupy śalia auglio su plonyte adata suleidžia izotopa, tada kita diena skenuoja, ir apraśo kur yra sarginiai limfmazgiai, t.y. kur nuo auglio nuteka limfa. Radiologas apraśo. Tada operacijos metu pašalina tuos sarginius limfmazgius, cito ištiria, jeigu randa blogu lasteliu paima ju daugiau. Dar buna, kad operacijos metu leidžia melyna skysti.</p>

Man tokio nedarė tyrimo unsure.gif

O! VITIME! Smagu kad pasirodei smile.gif visada čia pozityvo inesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 11 gegužės 2018 - 14:18

Vitime,del brca1 mutacijos salinai abi?O rekonstrukcija kompensuoja ar savo lesomis?

operacija kompensuojama,o implantai jau is savo kisenes

Atsakyti