Kas domina? Aš jau senokai...
salutiniai poveikiai
Pupy atsiribok nuo blogų istorijų, tau reikia kuo daugiau pozityvo. Neklausinėk apie tai kas blogai, neužsiciklink. Oras nuostabus, stenkis praleisti kuo daugiau laiko su šeima, vaikais ir atsirink ką skaityti. Neieškok negatyvo yra tūkstančiai gerų istorijų. STIPRYBĖS ir KANTRYBĖS
Pupy atsiribok nuo blogų istorijų, tau reikia kuo daugiau pozityvo. Neklausinėk apie tai kas blogai, neužsiciklink.
Oras nuostabus, stenkis praleisti kuo daugiau laiko su šeima, vaikais ir atsirink ką skaityti. Neieškok negatyvo yra tūkstančiai gerų istorijų. STIPRYBĖS ir KANTRYBĖS
![]()
![]()
Ingriga,nagi bandau gyventi be blogu emociju,bet gi vistiek sukirbina kas nors.Seip jau geriau,nei pradzioj buvo.Valgyt nenorejau,nemiegojau,o dbr raminuosi ir einu pirmyn☺
Man sąnariai jaučiasi, kad turiu, ir po 2 metų vartojimo nustatė osteopeniją. Dabar vėl praėjo beveik pora metų ir reikia kaulų tyrimą daryti ir žiūrėti kas darosi su kaulais. Bet prieš šį vaistą aš gėraiau 3,6 metų tamoksifeną, tai tada man sąnarius pradėjo skaudėti. Kažkokiu kitų poveikių daugiau nejaučiu.
Nu zodziu tas pats kaip ir tamoksifenas kiek supratau
Ingriga,nagi bandau gyventi be blogu emociju,bet gi vistiek sukirbina kas nors.Seip jau geriau,nei pradzioj buvo.Valgyt nenorejau,nemiegojau,o dbr raminuosi ir einu pirmyn☺
Pupy todėl ir siūliau mažiau skaitinėti, bent kolkas. Jei reikia užeik pasiguosti, paklausti, bet pasistenk nesigylinti dabar į kitų istorijas. Žinau kaip greitai į širdį įkrenta bloga patirtis, kaip greitai protas ją pritaiko sau, o fantazija neša taip greitai ir taip toli
Aš dar bandysiu prasitęsti grupę, nors labai abejoju Jau prieš mėn. šm.gyd. priminiau, prieš važiuojant atostogaut vėl pasakiau. Sutarėm kad jeigu truks kokių dok.nuvažiuosiu į NVI, tai ką dok. supildė savo kelionės išvakarėse, nieko gero neparašė
Tikėjausi kol Tamoxsifeno šalutiniai kankina dar gauti kompensaciją.
Pupy tu kai ligoninėje gulėsi užklausk dėl POLA kortelės. Kažkuriom dienom atneša į ligoninę.