Operacijos metu tikrins ar kaip?Sakykit,o kokius uzkandzius vezetes?Kazi ar as ten lb noresiu,bet vistiek kazka reik isimesti?
nepamenu kaip procedura vadinasi,suleidzia alia radioaktyvu kazkoki skysti,poto palaukia ir tada jis parodo kiek ten limfamazgiu pazeistu tas skystis juos nudazo,todel gydytojui operacijos metu bus lengviau iskarto pasalinti,o per operacija matys visiskai tiksliai nes kurios pasalina iskarto operacijos metu istyria.man buvo,kad parode nusidaze tik vienas,o per operacija istyre ir kaip gydytojas pasake beveik visuds pasalino nes visi blogi buvo..bet kiekvienam skirtingai viskas.cia super dalykai tokie nes anksciau tokiu nebuvo ir tai tikrai padeda kuo daugiau issaugoti zmogui limfamazgiu.oj as tai ka megstu ta pasiemiau duonytes surio dariausi sumustinukus vakare o pietus tokius socius valgiau kavineje..o poto tai tik po operacijos valgiau(na bandziau ta daryt)nes man nekazkas buvo po operacijos as tik po paros atsikeliau is lovos...nes tikrai sunki operacija mano buvo..