Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

PUPY man pagal biopsija buvo G3 o po operacijos kai ištyrė visą auglį tai nustatė G2. Vat kaip būna smile.giftas po operacijos tyrimas skaitosi tikslesnis.
Labai gerai kad 1 St pas tave ir limfmazgiai nepazeisti. Viskas bus gerai ;)
Man svitinima darė nors ir nupjauta krūtis ir limfmazgiai visi išimti.

man pries operacija nustate 2st po operacijos 1st o po tyrimo 2st:)tai geriausiai neskaitinet nieko dbr o kai visa tikslu israsa paimsi tada ir susitaikyt..

Atsakyti

tik va kiek supratau su metais jis agresiveja...

Atsakyti

Jau po komisijos. Tolimesnis gydymas - švitinimas, biologinis ir harmoninis. Tikriausiai gaunu visus gydymus kokie tik yra...
Man mano gydytoja pasake, ko daugiau visko gausite tuo geriau :mirksiukas: Aš nuo  gegužes 10 švitinsiuos. Hormonus jau 3 dienas kaip geriu, labai nedrisau gert, pasiskaičius anotacija, bet  ner kur detis :4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tali3: 04 gegužės 2018 - 19:57

Man mano gydytoja pasake, ko daugiau visko gausite tuo geriau :mirksiukas: Aš nuo  gegužes 10 švitinsiuos. Hormonus jau 3 dienas kaip geriu, labai nedrisau gert, pasiskaičius anotacija, bet  ner kur detis :4u:

idomu kuom ta biologine chemoterapija vis del to skiriasi?kai organizmo atsakas toks pats kaip paprastoji...

Atsakyti

idomu kuom ta biologine chemoterapija vis del to skiriasi?kai organizmo atsakas toks pats kaip paprastoji...

as hormonus derinsiu su svitinimu kol kas nepradedu,gyd rekomendavo taip...kodel taip skirtingai?

Atsakyti

na jusu atveju tai jei viskas ok salinkit dvi,sunku aisku fiziskai,bet irgi kaip kam..pas mane kol kas nerado to geno bet...ten su tais genu radimais isviso sakes...vakar tokiu nesamoniu prisiklausiau kad visi lb piktinasi gyd,nes issamu genu tyrima uzdraude ir nekompensuoja..truksta zodziu...tai kabo ta tyrimas:)sorry truputi nukrypau nuo temos...

Nu viskas bus gerai svarbiausia sukaupt jegas ir apsisprest del dvigubos..kada operacija suderinote?

14operuos

Atsakyti

Jau po komisijos. Tolimesnis gydymas - švitinimas, biologinis ir harmoninis. Tikriausiai gaunu visus gydymus kokie tik yra...

Gal matemes ir as buvau

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 05, 08:47)
Gal matemes ir as buvau

Aš pačioj komisijoj nebuvau. Tik išrašo prie Sniežanos kabineto laukiau, o po to pas savo chemoterapiautę ėjau.
Mergaitės kurios gavo chemiją, ar jums buvo kokių problemų su nagais? Visa chemija praėjo normaliai (čia aš apie nagus), o likus dviems - jie tarsi numirė (pageltonavo, atšoko ir skauda).
Atsakyti

Aš pačioj komisijoj nebuvau. Tik išrašo prie Sniežanos kabineto laukiau, o po to pas savo chemoterapiautę ėjau.
Mergaitės kurios gavo chemiją, ar jums buvo kokių problemų su nagais? Visa chemija praėjo normaliai (čia aš apie nagus), o likus dviems - jie tarsi numirė (pageltonavo, atšoko ir skauda).

Kokia chemoterapeute?

Atsakyti

pas mama pajuodavo ant koju keli nagai

Atsakyti

Jetus kai paskaitau,kokios baisybes nuo tos chemijos😢😢😢

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 05, 10:39)
Kokia chemoterapeute?

Strimaitienė.
Atsakyti