Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Didelis. 53 mm

O kada susirgot?

Atsakyti

Mane pirma operavo, po to gavau chemija. O kadangi kruti pilnai salino, tai svytinimo negavau.
Nu bet moteriske ko luzti? Yra nustatyta liga, kuria dabar prades gydyt. Kai prasides gydymas bus siek tiek lengviau. Na jei labai blogai, uzeik pas psichloge pasikalbet. NVI labai maloni psichologe Sandra.

o kodel negavote svytinimo po kruties salinimo?

Atsakyti

Mane pirma operavo, po to gavau chemija. O kadangi kruti pilnai salino, tai svytinimo negavau.
Nu bet moteriske ko luzti? Yra nustatyta liga, kuria dabar prades gydyt. Kai prasides gydymas bus siek tiek lengviau. Na jei labai blogai, uzeik pas psichloge pasikalbet. NVI labai maloni psichologe Sandra.

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 14:04)
O kada susirgot?

Rugpjūčio mėn.
Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 05 03, 17:12)

Tai kad nebuvo ka svytinti:) Kruties nera, limfmazgiai pasalinti is pazasties. Radiologas pasake, kad nereikia svytinti.
Atsakyti

Pupy ka komisija nusprende?

Atsakyti

Tai kad nebuvo ka svytinti:) Kruties nera, limfmazgiai pasalinti is pazasties. Radiologas pasake, kad nereikia svytinti.

keistai kazkaip.mums su mama svytino nors nebuvo ka:)ir su viskuo nupjautu ir ispjautu:)

Atsakyti

kokie salutiniai poveikiai tamoksifeno kas su kuo susidure papasakokite?ir gal kas vartoja kazka vietoj tamoksifeno kam jau jo negalima paskirti?

Atsakyti

Pupy ka komisija nusprende?

Nagi atidrebejau,zodziu patare mastektomija daryt,maniske patare iskart abi salint,nes ta mutacija viska gadina.Sako galim ir stebet,bet galvoju ar apsimoka.Raso,kad 1 st,kaip ir be mts

Atsakyti

Nagi atidrebejau,zodziu patare mastektomija daryt,maniske patare iskart abi salint,nes ta mutacija viska gadina.Sako galim ir stebet,bet galvoju ar apsimoka.Raso,kad 1 st,kaip ir be mts

na jusu atveju tai jei viskas ok salinkit dvi,sunku aisku fiziskai,bet irgi kaip kam..pas mane kol kas nerado to geno bet...ten su tais genu radimais isviso sakes...vakar tokiu nesamoniu prisiklausiau kad visi lb piktinasi gyd,nes issamu genu tyrima uzdraude ir nekompensuoja..truksta zodziu...tai kabo ta tyrimas:)sorry truputi nukrypau nuo temos...

Nu viskas bus gerai svarbiausia sukaupt jegas ir apsisprest del dvigubos..kada operacija suderinote?

Atsakyti
PUPY man pagal biopsija buvo G3 o po operacijos kai ištyrė visą auglį tai nustatė G2. Vat kaip būna smile.gif tas po operacijos tyrimas skaitosi tikslesnis.
Labai gerai kad 1 St pas tave ir limfmazgiai nepazeisti. Viskas bus gerai ;)
Man svitinima darė nors ir nupjauta krūtis ir limfmazgiai visi išimti.
Atsakyti
Jau po komisijos. Tolimesnis gydymas - švitinimas, biologinis ir harmoninis. Tikriausiai gaunu visus gydymus kokie tik yra...
Atsakyti