Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 08:13)
<p>Snd suzinojau rezultatus biopsijos adecarcinoma G3 kas su tuo susidure?😢😢😢😢gal as tik viena tokia???😢😢😢be proto baisu😢😢😢</p>

pupy, nu nestresuok taip. Pas mane irgi buvo adenokarcinoma G3. Ir nieko a, jau 4metai po oepracijos. Pailsiu ir vel pasigydau, pasigydau ir vel pailsiu.
Atsakyti

Oi nezinau,dbr visai paluzau😢😢😢verksmas ima,valgyt nenoriu,dar vis geriau galvojau bus,o cia😢😢😢o jus pirma gyde ar operavo?

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 12:34)
<p>Oi nezinau,dbr visai paluzau😢😢😢verksmas ima,valgyt nenoriu,dar vis geriau galvojau bus,o cia😢😢😢o jus pirma gyde ar operavo?</p>

Mane pirma operavo, po to gavau chemija. O kadangi kruti pilnai salino, tai svytinimo negavau.
Nu bet moteriske ko luzti? Yra nustatyta liga, kuria dabar prades gydyt. Kai prasides gydymas bus siek tiek lengviau. Na jei labai blogai, uzeik pas psichloge pasikalbet. NVI labai maloni psichologe Sandra.
Atsakyti

As priskaiciau,kad G3 sunkiau gydyti😢😢😢agresyvus😢😢😢,gyvenciau Vln iskart eiciau pas psichologa...Jus gal Fb kokia grupe susikure?ar taip per fb bendraujat?

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 12:59)
<p>As priskaiciau,kad G3 sunkiau gydyti😢😢😢agresyvus😢😢😢,gyvenciau Vln iskart eiciau pas psichologa...Jus gal Fb kokia grupe susikure?ar taip per fb bendraujat?</p>

Na agresyvus ir kas? Susitvarkoma su agresyviais. Svarbu teisingai galvoti. Zinoti, kad viskas bus gerai ir tik taip galvoti. Toliau, nu kas cia yra iki Ukmerges, 75km. Pasiskambini, susitari su psichologe ir atleki (autobusu ar su masina, nezinau vairuoji ar ne). Gydysies, kiek pamenu NVI pas Gudaviciene? Ryt komisija. Vilniuje? Skambink siandien psichologei ir suderink laika rytdienai.
Yra grupe FB sukurta. Ten moterys su ivairiais veziais. Nori prijungsiu. I AZ parasyk, kas esi FB.
Atsakyti

Taip ryt komisija,na ziuresim ka jie dar prikalbes,ka nutars...bet su viskuo sutiksiu.Mano gyd Gudaviciene☺ar uzdara ten grupe?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupy: 03 gegužės 2018 - 13:10
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 13:09)
<p>Taip ryt komisija,na ziuresim ka jie dar prikalbes,ka nutars...bet su viskuo sutiksiu.Mano gyd Gudaviciene☺ar uzdara ten grupe?</p>

Su kuo vaziuosi? Geriausiai butu, kad eitum ne viena, taip legviau paskui viska prisiminti. Arba telefone isijunk diktofona ir isirasyk viska, kad paskui namie galetum ramiai pasiklausyt ir anagrinet. Klausius uzsirasyk ant popieriaus ir turek po akim.
Grupe uzdara, net gi ne grupe, o mesendzeryje grupe:)
Atsakyti

Parasiau i AZ

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 13:18)
<p>Parasiau i AZ</p>

Na kolkas nieko nera....
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 12:59)
<p>As priskaiciau,kad G3 sunkiau gydyti😢😢😢agresyvus😢😢😢,gyvenciau Vln iskart eiciau pas psichologa...Jus gal Fb kokia grupe susikure?ar taip per fb bendraujat?</p>

Pas mane G3. Pirma gavau chemiją, po to operacija. Rytoj sužinosiu tolimesnę gydymo eigą
Atsakyti

Pas mane G3. Pirma gavau chemiją, po to operacija. Rytoj sužinosiu tolimesnę gydymo eigą

Kokio dydzio buvo?

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2018 05 03, 13:55)
Kokio dydzio buvo?

Didelis. 53 mm
Atsakyti