Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(pupy @ 2018 04 30, 22:17)
<p>Apie tas mutacijas neradau😕atrodo viska isniukstinejau</p>

Va cia
http://kaipdangus.bl...a-ir-kitos.html
Atsakyti

Man ir  sake,kad kiausides reiks salint,kazkur 45m,o jums kiek?As ir manau reik laiko,nes dabar atrodo is proto iseisiu.Nusiraminu ir vel kas nors😢😢😢o jus krutis salinot?

Atsakyti

Man ir  sake,kad kiausides reiks salint,kazkur 45m,o jums kiek?As ir manau reik laiko,nes dabar atrodo is proto iseisiu.Nusiraminu ir vel kas nors😢😢😢o jus krutis salinot?

susiimk save i rankas susideliok mintis..taip sunku,bet reikia.as salinausi viena nors sako salinam abi genas neparode dabar issamaus to atsakymo laukiu.nesisalinau dar del to,kad daug darbu su vaikais mazais tai nepajegciau iskarto abieju netekti..beja ir gydytoja man sake pagalvok del iskarto dvieju

Atsakyti

Laukiu komisijos,ziuresiu ka jie kalbes

Atsakyti
Pagal pirmus tyrimus Her2 buvo teigiamas, gavau biologinį. Po operacijos patapo neigiamu. Ar gali taip būt?
Atsakyti

Merginos, pasidalinkit patirtim kaip prižiūrit laikinus plaukučius t.y. perukus, kaip ji plauti? džiovinti? Ir kaip suprasti, kad atejo laikas ji plauti? 

Atsakyti
Brazil, kaip Tavo MRT?
Atsakyti

Sveikos merginos😉kaip jus?As tai vis laukime😢😢😢😢Penkt komisija,nerimauju juodai atsakymu nzn,zodziu baisu ka pasakys ir kaip😢😢😢

Atsakyti

Brazil, kaip Tavo MRT?

Labas, laukiu atsakymo dar .. Jau savaitė po tyrimo. Bet viso kūno, tai gal užtrunka analizė ar rankos neprieina .. pats tyrimas valandą truko.

tali3, aš tik apie natūralius laikinus plaukus žinau - reikia išplovus palaikyti 15 min sutepus kondicionieriumi, paskui džiovinti natūraliai per naktį, paskui, jei reikia, dar tiesinimo žnyplėmis patiesinti (nes natūralių plaukų perukai dažnai iš egzotiškų plaukų, labai pučiasi). apie sintetinius nežinau

Atsakyti

Labas, laukiu atsakymo dar .. Jau savaitė po tyrimo. Bet viso kūno, tai gal užtrunka analizė ar rankos neprieina .. pats tyrimas valandą truko.

tali3, aš tik apie natūralius laikinus plaukus žinau - reikia išplovus palaikyti 15 min sutepus kondicionieriumi, paskui džiovinti natūraliai per naktį, paskui, jei reikia, dar tiesinimo žnyplėmis patiesinti (nes natūralių plaukų perukai dažnai iš egzotiškų plaukų, labai pučiasi). apie sintetinius nežinau

Jetus kaip tu iskentei?Man baisiai nepatiko,gailejausi,kad kamstuku neturejau,jie gal butu pagelbeje

Atsakyti

Jetus kaip tu iskentei?Man baisiai nepatiko,gailejausi,kad kamstuku neturejau,jie gal butu pagelbeje

Davė ausines. Man viskas ok su tyrimais, yra baisesnių. Palyginus su gydymu ir ligos baimėmis, tai čia yra juokas. Apgalvojau darbus, pamiegojau :)

Atsakyti

Snd suzinojau rezultatus biopsijos adecarcinoma G3 kas su tuo susidure?😢😢😢😢gal as tik viena tokia???😢😢😢be proto baisu😢😢😢

Atsakyti