po 3 - 4 savaiciu
Papildyta:
man bego is spenelio, ir tokia negijanti zaizdele buvo
Tali3,
Kompiuterine tomografija Daro be kontrasto, kad susizymeti tiksliai svitinimo taskus, gal pagal operacijos randa pasizymi.
Man radiologe leido pasirinkti paciai kada noriu pradeti, tai as ilgai nelaukus tb ir pradejau nuo sekancios savaites. Kita ,, kolege,, gal po triju savaiciu, nes pirma isvyko pakeliauti. Na nera ten labai griezta Tvarka. As teisybe pasakius po to pusmecio chemiju, Kaip tik Buvo laikas pries velykas, vaiksciojau I svitinima Kaip I svente
Pupy, va Belino tiksliai apibudino, ir Mano tokia pat istorija buvo ,, vienos kruties ant spenelio negyjanti slapiuojanti zaizdele. Niekas ten nebego ir nevarvejo, tiesiog Kaip pasitryne buvo, ir nervindavo prisietus prie liemenuko.
Merginos, kurias švitino, gal galit papasakot plačiau kaip viskas vyksta, koks pasiruošimas, šalutiniai, kuom oda teptis. Bandau morališkai pasiruošti
Yra tokie Mölnlycke tvarsčiai odai apsaugoti nuo pažeidimų švitinimo metu. Bet apie juos reikia paklausti jau paties pirmojo apsilankymo pas radiologą metu, nes ne visi gydytojai su jais dirba. Man tikrai apsaugojo odą - tik paraudo, patamsėjo. O pažastyje, kur nebuvo tvarsčio, tai vaizdas buvo laaabai nekoks. Užklijuoja prieš pirmą švitinimą, laikosi apie 2 savaites, tada naują užklijuoja.
Gyd, Slidevska naudoja tvarsčius. Nusipirkti reikia pačiam.
Taip pat galima prašyti radiologiniame tepaliuko, kai oda tampa nelabai kokia. Duoda nemokamai (bent jau anksčiau). Bet patys nepasiūlo, turi paprašyti.
Pupy, as turiu neaiskiu ribu darini, itare vezi, 3 menesius aiskinausi kas tai, vieni gyd. rase BIRADS4 ir nuteikinejo ne kaip, kiti sake, kad gal BIRADS2 ir tik stebeti, kol galiausiai savo iniciatyva, neapsikentusi tos nezinios, pasidariau ir MRT, ir biopsija -rezultate tik fibrocistiniai pokyčiai. Kadangi darinys neaiskiu ribu (kas budinga ir veziukui) kontrole kas 6 men., o bet taciau neaiskiu ribu darinys dar tikrai nereiskia blogiausio!
As dar vis tikiuosi,bet va darinio forma gyd nepatiko,nera aiskiu ribu