Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2018 04 15, 08:39)
<p>Merginos, kurias švitino, gal galit papasakot plačiau kaip viskas vyksta, koks pasiruošimas, šalutiniai, kuom oda teptis. Bandau morališkai pasiruošti</p>
[right][snapback]72070286[/snapback][/right]

Vyksta taip kad kasdien reikia atvykti į ligoninę. Palauki savo eilės, nusirengi iki pusės atsiguli ant specialaus stalo ir tada ramiai paguli 5 min. O ten aparatas pasvitins vis pasisukdamas iš įvairių pusių.
Dar prieš procedūras vieną kartą reikia nueiti pas gydytoją, ji ten su markeriu linijas apipaiso ant krūtinės, tas linijas reikės saugoti nes pagal jas po to visa švitinimo laiką orientuotis kur jums svitint.
Aš niekuo netepiau, neprireikė, nieko baisaus neatsitiko nuo to švitinimo.
Atsakyti

Kiek zinau negerai jei  is spenelio

Atsakyti

Kiek zinau negerai jei  is spenelio

Atsakyti

Ar turit vaikuciu?Kokio amziaus😉

Atsakyti

Oi , tik dabar pastebejau, kad netiksliai parasiau, esme , kad ne is vieno spenelio 

Atsakyti

Oi , tik dabar pastebejau, kad netiksliai parasiau, esme , kad ne is vieno spenelio 

Viliuosi,kad dar viskas bus gerai☺

Atsakyti

Pas mane ant abieju speneliu yra tokios kaip apdžiuvusios išskiros, bet kai paspadi nebega. Pati net nežinojau, kad čia skaitosi išskyrom. Kiek daktaru žiūrėjo, sake nieko tokio.

Pupy pas tave gali buti intraduktaline papiloma. Dažnai buna, kai yra išskiru iš spenelio. Kad būtu ramu, reikia ta skysti ištirti citologiškai.

Atsakyti

Pas mane ant abieju speneliu yra tokios kaip apdžiuvusios išskiros, bet kai paspadi nebega. Pati net nežinojau, kad čia skaitosi išskyrom. Kiek daktaru žiūrėjo, sake nieko tokio. Pupy pas tave gali buti intraduktaline papiloma. Dažnai buna, kai yra išskiru iš spenelio. Kad būtu ramu, reikia ta skysti ištirti citologiškai.
As dar vis tikiuosi,bet va darinio forma gyd nepatiko,nera aiskiu ribu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupy: 15 balandžio 2018 - 16:57
QUOTE(Magno @ 2018 04 15, 15:01)
<p>Oi , tik dabar pastebejau, kad netiksliai parasiau, esme , kad ne is vieno spenelio </p>

O gal maitinot vaikus neseniai?
Atsakyti

Ar turit vaikuciu?Kokio amziaus😉

3 ir 7. :4u: 

Atsakyti

O po kiek laiko po chemoterapijos pradedamas svitinimas?

Atsakyti

3 ir 7. :4u:

Maniskem ir panasiai 3 ir 8☺

Atsakyti