Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Aciu jums labai 😇

Linkiu viso ko geriausio 😇

cia jums visko geriausio!!!ir kad griztumete tik su geriausiom naujienom ir puikia nuotaika:)

Atsakyti

Merginos, kurias švitino, gal galit papasakot plačiau kaip viskas vyksta, koks pasiruošimas, šalutiniai, kuom oda teptis. Bandau morališkai pasiruošti

Atsakyti

As irgi penktad MRT pasidariau,galvojau neistversiu,man taip baisu buvo😕,o dabar vel laukimas😢tiesiog zudo.Sakykit ar kuriai nors is kruties bego isskyros?

Atsakyti

Tali, lengvų spinduliukų. Liemenėle tik medvilninė, maikutės/bliuskutės natūralios medž. be jokiu metalinių detalių.  Aš gal tik į pabaigą medatkų kremų pasitepliodavau. Lengvai jis man praėjo. 

Atsakyti

Pupy tiesiog bėga, ar kai paspaudi? Jeigu be kraujo tai manau nuo pieno liaukų padidėjimo, nėra blogai. Stenkis galvoti apie gerus dalykus ir nekurti blogiausių variantų. Turbūt visos žinom kaip greitai ir toli gali fantazija nunešti :oh:  Stiprybės ir kantrybės.  :4u: 

Atsakyti

Uzvakar per tuos galvojimus paemiau ir paspaudziau😣ir aisku isbego balksvas laselis,net sirdis pradejo kalti,vel naktis bemiege ir t.t

Atsakyti

As irgi penktad MRT pasidariau,galvojau neistversiu,man taip baisu buvo😕,o dabar vel laukimas😢tiesiog zudo.Sakykit ar kuriai nors is kruties bego isskyros?

man bego ir bega balksvos isskyros

Atsakyti

man bego ir bega balksvos isskyros

Paspaudus ar pacios bega?Patvirtino baisia liga?

Atsakyti

ne pacios nebega biski paspaudus.bet tai zinokit nieko nereiskia..as klausiau ar nustos sako pas jus taip issideste tie pieno latakai ar kaip jie..aisku jei ten begtu su kraujais tai butu blogai..bet neimkit i galva..ir be reikala nespaudeliokit:)kaip man buvo pasakyta,o moteris prisigalvoa visko:)

Atsakyti

beja geriau lyskit pasidziaugit puikiu oru ir nuvykit tas durnas mintis salin,kaip bebutu sunku bet reikia zmogui tik geru minciu:)

Atsakyti

Aciu uz palaikyma😘

Atsakyti

Aciu uz palaikyma😘

:gossip:  :gossip:​ 

Atsakyti