Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(simpleGirl @ 2018 04 08, 19:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Blondiske" data-cid="72063191" data-time="1523209201"><div><p></p>
<p>operuota lapkricio 30d.</p></div></blockquote><p>nu matot kiekvienas,priklausomai nuo savo savijautos sprendzia kaip ir ka atlikti..man praejo tik 2 sav po operacijos as jau ikibus i darbus vaikus nesioju ir vaika ant ranku ir langus plaunu ir maisus is parduotuves parsivelku...nors ranka pasikelia tik truputi operuota..sakysit kam tai persiplest(o daugiau nera kam padeti kai augini vaikus viena):)tai kad is saves ligonio kaip ir noretusi nors trumpam padaryti ir atsiplesti nuo visko bet nesigauna 4u.gif  4u.gif​ </p>

Ir man tas pats. Nori nenori nenusaugau savęs...
Atsakyti

Merginos, gydytoja šiandien pasiule, atvažiuti kita diena po chemijos atvažiuoti susilašinti skysčiu, gal kas bande? Gal lengviau šalutiniai praejo?

Atsakyti

Labas,

Aš po kiekvienos chemijos dvi dienas lašinausi po 1,5 litro skysčio. Jaučiausi tikrai geriau. Lašint ateidavo pas mane į namus.

Atsakyti

Labas,

Aš po kiekvienos chemijos dvi dienas lašinausi po 1,5 litro skysčio. Jaučiausi tikrai geriau. Lašint ateidavo pas mane į namus.

O, pasirodo ir toks būklės palengvinimas galimas. Man nesiūlė.  Ką lašinotės - NaCl?

Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2018 04 09, 15:34)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="editana" data-cid="72063943" data-time="1523275628">
<div>
<p>Labas,</p>
<p> </p>
<p>Aš po kiekvienos chemijos dvi dienas lašinausi po 1,5 litro skysčio. Jaučiausi tikrai geriau. Lašint ateidavo pas mane į namus.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>O, pasirodo ir toks būklės palengvinimas galimas. Man nesiūlė.  Ką lašinotės - NaCl?</p>

Man irgi nesiūlė... Pirmą kart girdžiu kad dar ir į namus ateina kažkas
Atsakyti

Labas iš ryto  :) 

Per pirmą chemiją ir man niekas nepasakė, lašinant antrą - viena moteris pasakė, kad po chemijos eina lašintis skysčių, kad išplautų chemiją greičiau. Tai aš susiradau sesutę, kuri ateidavo pas mane į namus - už atitinkamą mokestį. Lašino NaCl ir Ringer. Tad galiu palyginti su ir be skysčių - po 2 d. lašinimo jaučiaus daug geriau. Tik tokia lengvai patinusi būdavai - visgi skysčių nemažai susidarydavo. dar ir išgert stengdavaus daugiau..

Atsakyti

Sveikos .Snd tik gryzau is NVI,padare echo na ir raodo negerumu.Kokio dydzio pas jus buvo?

Atsakyti

O kodel siunte I NVI ?  Man ant spenelio zaizda negijo

Atsakyti

Siunte del fibroadenomos,o rado neaiskiu ribu darini,penktad vaziuoju rezonansui.Ar cia visoms skiria?

Atsakyti

Nepergyvenk, galvok teigiamai, man rezonansa dare tik po operacijos

Atsakyti

Bandau vyt mintis,bet vistiek...o kiek jums RAD rode?

Atsakyti

Bandau vyt mintis,bet vistiek...o kiek jums RAD rode?

Mintis kol kas bus sunkiausia suvaldyti. Pirmam etape, ko gero, tai viena sunkesnių užduočių - bent jau man taip buvo. Bet, kaip praktika rodo, viskas yra ištveriama :)

Man MRT skyrė iš karto NVI, kai buvo daromi visi įmanomi tyrimai prieš startuojant gydymą.

Dėl RAD - turite galvoje mamogramų rezultato vertinimą BI-RADS? Mano BI-RADS 3 po MRT buvo pakeista į BI-RADS 5.

Laikykitės!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaViltis: 11 balandžio 2018 - 19:46