Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

nukraujavau...nes susirgau pries operacija

Atsakyti

Sveikos gyvos saulėtą rytą :4u: 

Gavau mankštų ir masažų rankai NVI. Važinėsiu kaip į darbą 10 dienų. Kilo klausimas dėl apsinuoginimo. Po operacijos buvo dzin, kad reikia iki pusės nusirengti prieš vyruką masažuotoją. O dabar kažkaip susimandražinau. Gal kuri pasidalins patirtim kaip galima būtų prisidengti likusią krūtį? Nes ten juk atsisėdi prie stalo, masažuotojas priešais ant stalo atsisėda ir esi visam gražume.

Atsakyti
QUOTE(RaViltis @ 2018 04 08, 08:35)
<p>Sveikos gyvos saulėtą rytą 4u.gif </p><p>Gavau mankštų ir masažų rankai NVI. Važinėsiu kaip į darbą 10 dienų. Kilo klausimas dėl apsinuoginimo. Po operacijos buvo dzin, kad reikia iki pusės nusirengti prieš vyruką masažuotoją. O dabar kažkaip susimandražinau. Gal kuri pasidalins patirtim kaip galima būtų prisidengti likusią krūtį? Nes ten juk atsisėdi prie stalo, masažuotojas priešais ant stalo atsisėda ir esi visam gražume.</p>

Na kai man buvo skirti masazai, tai atsisedi ant kedes pries masazo stala, atsiremi i ji. Masazuotojas sedi uz manes ir masazuoja dali nugaros ir ranka. Kai reikia pasisuka i sona, kad patogiau butu ranka masazuot, bet tikrai ne is priekio sedi.
Atsakyti

Labas visoms, nereikia galvoti, jog pries jus sedi vyras ir bus viskas gerai. As NVI irgi buvau gavusi masazus, bet mane masazavo jauna mergina, berods Zaneta vardas, labai faina, tai irgi sededavo irisnugaros ir is sono ir is priekio uzsilipusi ant masazinio stalo, nes taip patogiau jai buvo. Koks ten jiems skirtumas, jiems ten konvejeris. Manau, kad dr labiau atkreipsit i save demesi, jei bandysite kazkaip dangstytis.

Sveikos gyvos saulėtą rytą :4u:

Gavau mankštų ir masažų rankai NVI. Važinėsiu kaip į darbą 10 dienų. Kilo klausimas dėl apsinuoginimo. Po operacijos buvo dzin, kad reikia iki pusės nusirengti prieš vyruką masažuotoją. O dabar kažkaip susimandražinau. Gal kuri pasidalins patirtim kaip galima būtų prisidengti likusią krūtį? Nes ten juk atsisėdi prie stalo, masažuotojas priešais ant stalo atsisėda ir esi visam gražume.

Atsakyti

As dabar masazuojuos  :)  buvau 4 kartu liko 6 . Niekur neprisidengiu, bet nepasakyciau, kad labai jaukiai jauciuos pries vyriski  :rolleyes:  as gavau tik masaza, Mankstu neskyre 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magno: 08 balandžio 2018 - 14:46

Atšilo orai labai norečiau su dviračiu pasivažineti.Kažin ar galima jei išoperuoti sarginiai limfmazgiai?

Atsakyti

O kada operuota ?  Ta materiske kur Vede mankstas labai prigasdino, kad negalesime visa gyvenima vazineti dviraciu :( as praeita Vasaros nedrasiai pabandziau, is pradziu keliau rankenaa kuo auksciau, kad neuzspaistu rankas per riesa, nieko neskaudejo, niekas neistino tai ir vaziuoju sau laiminga.

p.s. Ka tik su dviraciu buvau nulekus iki centriuko :) ryte buvo krosas, labai sportiska jauciuos :)

Atsakyti

O kada operuota ?  Ta materiske kur Vede mankstas labai prigasdino, kad negalesime visa gyvenima vazineti dviraciu :( as praeita Vasaros nedrasiai pabandziau, is pradziu keliau rankenaa kuo auksciau, kad neuzspaistu rankas per riesa, nieko neskaudejo, niekas neistino tai ir vaziuoju sau laiminga.

p.s. Ka tik su dviraciu buvau nulekus iki centriuko :) ryte buvo krosas, labai sportiska jauciuos :)

as irgi manau su saiku tikrai galima ir dvirati pavairuot ir vyno per velykas isgerti ir sauluteje pasideginti(su saiku aisku viskas,nepiknaudziaujant)nes realiai pagalvojus musu organizmas taip pat nlb ir chemopterapijos nori bei kitu visu gydymu ir jie yra faktiskai nesveiki visiems kitiems organams.kaip zudo ta ka reikia,bei zudo to ko nereikia...cia mano nuomone tokia susidarius pykit nepykit bet issakau tai ka galvoju:)beje visas su pavasariu ir graziomis sauletomis dienomis:))

Atsakyti

Aš irgi buvau prigasdinta dėl dviračio. Man pažastyje pašalinti limfmazgiai. Pradėjau labai atsargiai važinėti praėjusį pavasarį dviračiu, pamačiau, kad viskas ok, tai visą vasarą pralaksčiau dviračiu kaimo keliukais:)

O dabar klausiau gydytojos reabilitologės dėl dviračio, tai sakė, kad labai rekomenduojama :hmm:  Nors ji mano kortelės nepasinagrinėjo prieš atsakydama.

O dėl vyno - tai po visų gydymų pradėjom šeimyniškai kiekvieną savaitgalį po taurę sauso raudono vyno vartot. Gal ir per dažnai...

Vakar per daržus prasinešiau - koks gėris lauke padirbėt ir vit. D pagaudyt:)

Atsakyti

operuota lapkricio 30d.

Atsakyti

Aš irgi buvau prigasdinta dėl dviračio. Man pažastyje pašalinti limfmazgiai. Pradėjau labai atsargiai važinėti praėjusį pavasarį dviračiu, pamačiau, kad viskas ok, tai visą vasarą pralaksčiau dviračiu kaimo keliukais:)

O dabar klausiau gydytojos reabilitologės dėl dviračio, tai sakė, kad labai rekomenduojama :hmm:  Nors ji mano kortelės nepasinagrinėjo prieš atsakydama.

O dėl vyno - tai po visų gydymų pradėjom šeimyniškai kiekvieną savaitgalį po taurę sauso raudono vyno vartot. Gal ir per dažnai...

Vakar per daržus prasinešiau - koks gėris lauke padirbėt ir vit. D pagaudyt:)

:clap_1:  :clap_1:​ 

Atsakyti

operuota lapkricio 30d.

nu matot kiekvienas,priklausomai nuo savo savijautos sprendzia kaip ir ka atlikti..man praejo tik 2 sav po operacijos as jau ikibus i darbus vaikus nesioju ir vaika ant ranku ir langus plaunu ir maisus is parduotuves parsivelku...nors ranka pasikelia tik truputi operuota..sakysit kam tai persiplest(o daugiau nera kam padeti kai augini vaikus viena):)tai kad is saves ligonio kaip ir noretusi nors trumpam padaryti ir atsiplesti nuo visko bet nesigauna :4u:  :4u:​ 

Atsakyti