Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Bumt ir as gryzau:) Kadangi siandien kaip ir paskutine mano chemija, tai tai proga esu laiminga ir susigraudinus. Uzejau i koplycia NVI, pasedejau, tyliai paprasiau uz visus, nuzliumbiau posma ir iseidama prie duru pamaciau VARPA!!! Tegul jis skiras ne tam, bet man jis pasirode kaip tikra viltis:) Tai as tyliai tyliai padariau dzingt!!!!
Tada uzejau pas NVI psichologe ir papaskojau apie ideja su varpu:) Pasakiau, kad saika rode nuotrauka is uzsienio forumu. Dar studente pas ja sedejo, tai metgaitems labai patiko ta ideja!!! Sake butinai bandys igyvendinti.
Ziauriai gera ideja!!! ir ne tik tiems, kas baigia chemija o ir tiems, kurie tik pradeda, kad zinotu, jok ir tai baigsis, kad ateis pabaiga lasinimu ir jie gales kalti i ta varpa. Gavau nuo Sandros apkabinima ir isejau visa apsipatenkinus, issiiepus iki ausu!
Apie varpa dabar:) Kitam forume moteros rode uotrauka is uzsienio forumo. Chemo dienos stacionaras. Kabo varpas ir prie jo parasyta, kad sianien mano paskutine chemija. Ir zmones kala i ta varpa. Jau kaip buciau siandien kalus i ji!!! Bet uzteko ir simbolinio tylaus dzingt koplycioje smile.gif

Papildyta:
QUOTE(daiva_z @ 2018 04 04, 07:56)
<p>Tai cia mokamai 🤔</p><p>Paimsiu ryt pas seimos gyd siuntima ir perskaiciau kad grybo g su siuntimu nemokamai</p><p> Bandysiu dar ten pakliut.</p>
[right][snapback]72058127[/snapback][/right]

Su grybu ten atsargiai, parasyta viena, o realiai buna kitaip. As domejausi del KT su siuntimu...tai pasake, kad reikes primoket.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 04 04, 11:11)
Bumt ir as gryzau:) Kadangi siandien kaip ir paskutine mano chemija, tai tai proga esu laiminga ir susigraudinus. Uzejau i koplycia NVI, pasedejau, tyliai paprasiau uz visus, nuzliumbiau posma ir iseidama prie duru pamaciau VARPA!!! Tegul jis skiras ne tam, bet man jis pasirode kaip tikra viltis:) Tai as tyliai tyliai padariau dzingt!!!!
Tada uzejau pas NVI psichologe ir papaskojau apie ideja su varpu:) Pasakiau, kad saika rode nuotrauka is uzsienio forumu. Dar studente pas ja sedejo, tai metgaitems labai patiko ta ideja!!! Sake butinai bandys igyvendinti.
Ziauriai gera ideja!!! ir ne tik tiems, kas baigia chemija o ir tiems, kurie tik pradeda, kad zinotu, jok ir tai baigsis, kad ateis pabaiga lasinimu ir jie gales kalti i ta varpa. Gavau nuo Sandros apkabinima ir isejau visa apsipatenkinus, issiiepus iki ausu!
Apie varpa dabar:) Kitam forume moteros rode uotrauka is uzsienio forumo. Chemo dienos stacionaras. Kabo varpas ir prie jo parasyta, kad sianien mano paskutine chemija. Ir zmones kala i ta varpa. Jau kaip buciau siandien kalus i ji!!! Bet uzteko ir simbolinio tylaus dzingt koplycioje smile.gif

Papildyta:
Su grybu ten atsargiai, parasyta viena, o realiai buna kitaip. As domejausi del KT su siuntimu...tai pasake, kad reikes primoket.
[right][snapback]72058422[/snapback][/right]

Geras su tuo varpu smile.gif
Kada į kelionę pailsėti keliausi?
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2018 04 04, 12:10)
Geras su tuo varpu smile.gif
Kada į kelionę pailsėti keliausi?

Na tikrai geras:) Kai ji pamaciau koplycioje, tai zinok kaip koks zaibas trinktelejo:)
Kita savaite isvarom ax.gif
Atsakyti

Taip, visada primoku uz visus tyrimus grybe, berods 30 procentu maziau su siuntimu

Atsakyti

Visos 4 raud.chemijos praejo  be stipraus salutinio poveiko.O taip po 4 ch. nesulaukiu.Mmm jau praejo 32 d.Ir man tai rankos venas skauda,tepu Lioton,bet nepadeda.Ketvirtadieni jau lasins kitos rusies chemija(gausiu 4). jau nerimauju :unsure:

Atsakyti

Visos 4 raud.chemijos praejo  be stipraus salutinio poveiko.O taip po 4 ch. nesulaukiu.Mmm jau praejo 32 d.Ir man tai rankos venas skauda,tepu Lioton,bet nepadeda.Ketvirtadieni jau lasins kitos rusies chemija(gausiu 4). jau nerimauju :unsure:

Laikykis. O po visu chemiju švitinimo nepaskyre? Kaip plaukai, t.y. ar padejo šalmas?

Man irgi vena paskauda ( nes visus 3 kartus leido į ta pačia). 

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 04 04, 13:36)
<p>
Visos 4 raud.chemijos praejo  be stipraus salutinio poveiko.O taip po 4 ch. nesulaukiu.Mmm jau praejo 32 d.Ir man tai rankos venas skauda,tepu Lioton,bet nepadeda.Ketvirtadieni jau lasins kitos rusies chemija(gausiu 4). jau nerimauju unsure.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>

Pabandykit kokį tepalą su heparinu.
Atsakyti

Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2018 04 03, 18:13)
<p>Siandien uzsirasiau,tai tik geguzes 26 😯</p>

As ejau pas Kubickaja mokamai paslaugai CP. Ta diena apziurejo, padare echoskopija, uz kuria sumokejau 15 eur. Ir paskyre ateiti kita diena. Tada paskambino mano apilinkes gydytojai, kad pazimetu siuntyma. Ir tada viska jau dare nemokamai, kaip su siuntimu : mamograma, plauciu rentgena, vidaus organu echo, ir paeme tepineli is spenelio. Viska padare ta pacia diena. Tada reikejo sulaukti po 10 dienu tepinelio atsakymo. Ir issiunte mane i onko tiesiai pas Bruza. Man tai jin is mamologu fainiausia. Karta buvau papuolus pas Tutku, nu nezinau, matyt musu biolaukai nesutampa...
Atsakyti

Oi man dar laukia 25 svitinimai.O plaukai,tai po truputi slenka,bet dar turiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 04 balandžio 2018 - 18:33
QUOTE(tali3 @ 2018 04 03, 15:33)
<p>Kiek turi praeti laiko po chemijos, kad grįšti į darba? Aš planuoju grįšti iškarto, kai neutofilai bus normoj.Ar nebus per greitai?</p>

Dirbau per visą chemiją. Tik po raudonos po savaitę namuose pabūdavau.
Ryt guluosi. Penktadienį operacija...
Atsakyti

Papildyta:

Sveikinu, Undzinka! Toks šviesus parašymas - džiaugiuosi kartu. Tikrai gera idėja su varpu, tikiuosi,kad bus įgyvendinta. Ko gero, lengviausiai tai būtų padaryti su rėmėjų pagalba - psichologė gauna leidimus ir koks nors jachtos savininkas padovanoja varpą:)

Atsakyti