Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(daiva_z @ 2018 04 01, 21:23)
<p>Labas</p>
<p>Su Velykom Jus 😍😇</p>
<p>Noriu paklausti,nes kol pateksiu pas gyd 😒</p>
<p>Prie sav pradejo skaudeti kruti. Skauda neistisai,bet uzeina. Buna ir gan stipriai 😔</p>
<p>Ciupineju bet nieko neuzciuopiu.</p>
<p>Ar kam nors buvo taip,kad skaudetu ir poto ka bloga rastu 🤔</p>

Aš jaučiausi visiškai sveika, nieko neskaudėjo. Visiškai netyčia krūtyje guzeli uzkabinau ranka. Tada pasitikrinau ir gavau diagnozę. Tiesa prieš tai naktimis labai rankos uztirpdavo ir niekaip nesuprasdavau kodėl. Po to tik suzinojau kad čia gali būti kaip vienas iš krūties vėžio požymių.
Atsakyti

Na kiek ciupineju tai nieko neuzciuopiu 🤔ir dar gal ir ne prie ko-labai skauda kojas.

Bet jas pradejo skaudeti po operacijos (prie 1.5 men operavo zarnyna

Trumpino strorzarne del uzkietejimo).

Atsakyti

Undzinka, ar Pylimo poliklinokoje ejote pas Kubickaja?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiva_z: 03 balandžio 2018 - 07:09

Kiek turi praeti laiko po chemijos, kad grįšti į darba? Aš planuoju grįšti iškarto, kai neutofilai bus normoj.Ar nebus per greitai?

Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2018 04 03, 07:08)
<p>Undzinka, ar Pylimo poliklinokoje ejote pas Kubickaja?</p>

Pirmiausiai ejau i Pylimo seimos centra (pylimo gatveje). Ten privati klinika. O siaip ji dirba ir centro poliklinikoje taip pat pylimo gatveje (ten ji mane skubiai uzrase mamografijai ir biopsijai).
Papildyta:
QUOTE(tali3 @ 2018 04 03, 15:33)
<p>Kiek turi praeti laiko po chemijos, kad grįšti į darba? Aš planuoju grįšti iškarto, kai neutofilai bus normoj.Ar nebus per greitai?</p>

Na manau, viskas priklauso nuo savijautos. Kai baigsis visas gydymas, tada dar kokia savaitele galit pailset ir jei gerai jausites keliaukit i darba, darbscioji Jus musu:) Tegul atsistato kraujas ir keliaukit smile.gif
Atsakyti

Siandien uzsirasiau,tai tik geguzes 26 😯

Atsakyti

Siandien uzsirasiau,tai tik geguzes 26 😯

Privačiai bus greičiau

Atsakyti

Siandien antrad. savo poliklinikoj pasidariau kraujo tyrimus o chemija ketvirtad. kazin ar tiks dvieju dienu kraujo tyrimas?

Atsakyti
Nus siandien susilasinau kaulus stiprinancius vaistus, pasidariau krauja, kad ryt nereiketu laukti ir ryt susivarvinu antraja 8-jo ciklo chemija!!! Su gydytoja sutarem, kad trecios nelasinsim r negadinsim atostogu:) Kraujas puikus, netrofilai netgi labai geri 5.22. Man tai mistika kazkokia su jais pas mane, hemoglobinas 130! Juk sakua, kad as supermoteris!!! ax.gif biggrin.gif ax.gif
Tada pakalbejau del deginimos ir saules. Gavau atsakyma toki, kad saules mums ne tik, kad galima bet ir reikia. Tai nereiskia, kad galima spirgintis per pati vidurdieni ir labai ilgai. Galma pasideginti ryte ir i pavakare. Zodziu, kaip ir visur turi buti saikas.
Skristi galima, rekomenduoja uzsideti rankove ir kelionines kojines, nes skrydis labai ilgas - 6.5 valandos. Na rankve as visad deduosi, kojines nesioju kiekviena diena ir taip. Tad galima sakyt as pasiruosus, ekipiruote paruosta:)
Kai grysiu su gydytoja aptarsit tolesni gydymo plana. Birzelio pradzioje darysim KT ir matysim kas vyksta.
Parodziau medicinini straipsni apie tai, kad gydymo metu HER2 gali mutuoti...nes straipsnyje aprasoma labai panasus atvejis i mano. Tai pasake, kad reiketu imti biopsija is didziausios metastazes ir istirti. O kodel ne??? Jei butu aiskumas kazkoks. Genetikos atrsakymo dar nera. Vis laukima. Tikiuosi, kad kai grysiu jau bus smile.gif Optimiste, ane smile.gif
daiva_Z, jei Jums labai neramu, ir negaila pinigeliu orivaciai konsultacijai, kreipkites i KUbickaja Pyim deimos centre. Ten eisiu beveik nebuna. http://seimosgydytojas.lt/
Papildyta:
QUOTE(Blondiske @ 2018 04 03, 19:11)
<p>Siandien antrad. savo poliklinikoj pasidariau kraujo tyrimus o chemija ketvirtad. kazin ar tiks dvieju dienu kraujo tyrimas?
</p>
[right][snapback]72057847[/snapback][/right]

Tiks tiks:) Jei kraujas geras, tai per diena jis nepabloges.
Atsakyti

Siandien antrad. savo poliklinikoj pasidariau kraujo tyrimus o chemija ketvirtad. kazin ar tiks dvieju dienu kraujo tyrimas?

Tiks, aš krauja dariausi penktad, o chemija buvo pirmad. Tyrimas tiko

Atsakyti

Tai cia mokamai 🤔

Paimsiu ryt pas seimos gyd siuntima ir perskaiciau kad grybo g su siuntimu nemokamai

Bandysiu dar ten pakliut.

Atsakyti

Kaip pernešei 4 chemija? Ar buvo sunkesne?

Atsakyti