Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(simpleGirl @ 2018 03 28, 21:12)
<p>Sveikutes,visos.prisijungsiu prie jusu ir iskarto noriu pasiteirauti kompe.liemenkams ir "papukui" pas ka emete siuntima nes ryt reik nuvaziuot i NVI</p>

Man šeimos gydytoja išrase
Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 03 29, 12:18)
<p>Mmm buvo prieš 2 sav. Šiandien kažkiek teplioja, kaži čia normalu nuo chemijos, ar čia jau skubiai lekt pas gine?</p>

Tikrai normalu, man chemoterapijos metu mmm irgi bludijo
Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 03 29, 15:03)
<p>ir dar norejau jusu paklausti kaip ten del tos biologines terapijos?</p><p></p>

Biologine paskiria jei HER teigiamas.lasina kas 3 savaitės maždaug metus laiko.
Atsakyti

Tali 3.As tai po 3 chemijos persirgau Mmm po 2sav.vel apsirgau.

Atsakyti

taip,bet ten dvi skirtingos firmos vaiksto o papuoliau ne ant tos:))

Atsakyti

Tai pati pirma proteziuka ir liemenuka galima gauti NVI, nes ateina atstovai is ortopedines ir parenka. Tada ir buna ideta kartu minkstutis proteziukas pooperacinis. Ir buna normalus idetas. O jau sekanti gausit tik po metu, arba pirktis uz pilna kaina, kuri nera maza, nes as pirkau , kadangi kai numeciau daug svoriu viskas tapo laaabai didelio ir tiesiog nebetiko, tad pirkausi, kainas buvau cia surasius, dabar jau nebeatsiminsiu.

nu svarbu jau turiu papuka:))kaip tik sventems:)mano HER2 imunine reakcija neigiama1+.pakartotas HER2 reakcija paribine 2+.ir ka gi +/- tai reikstu?jusu manymu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simpleGirl: 29 kovo 2018 - 20:27

todel gydytojas antro lapo ir nedave sako vel man cia matuot pradesit ir lygint as jus zinau:))

Atsakyti

Ar kuri vartojate ,,lidonium,, ? 

Atsakyti

Gal kuri kartais atsimena maždaug kuriam psl. kalbėjom apie Tamoxsifeno šalutini poveikį  :hmm:  

Atsakyti

Labas

Su Velykom Jus 😍😇

Noriu paklausti,nes kol pateksiu pas gyd 😒

Prie sav pradejo skaudeti kruti. Skauda neistisai,bet uzeina. Buna ir gan stipriai 😔

Ciupineju bet nieko neuzciuopiu.

Ar kam nors buvo taip,kad skaudetu ir poto ka bloga rastu 🤔

Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2018 04 01, 21:23)
<p>Labas</p>
<p>Su Velykom Jus 😍😇</p>
<p>Noriu paklausti,nes kol pateksiu pas gyd 😒</p>
<p>Prie sav pradejo skaudeti kruti. Skauda neistisai,bet uzeina. Buna ir gan stipriai 😔</p>
<p>Ciupineju bet nieko neuzciuopiu.</p>
<p>Ar kam nors buvo taip,kad skaudetu ir poto ka bloga rastu 🤔</p>

Labas.
Na pirmiausiai reikia keliauti pas gydytoja, kad isitikini, kad pas Jus nieko rimto. Antra neuzsiciklinti ir nerogramuoti saves, kad tai liga.
Galiu papasakot kaip man buvo, bet nebutinai ir Jums taip turi buti.
Kadangi amzius artejo lyg 50, tai viska nurasinejau artejanciam klimaksui harmonu paskeitimui ir t.t. Atsirado skausmas vienoj krutyje. Nepastovus. Dazniausiai budavo rytais, kai keldavausi is lovos, skausmas budavo gana astrus, kad net noredavosi kruti laika prilaikyt. Bet jis nebudavo pastoviai. Ir atsirasdav kazkur mazdaug viduryje ciklo, tai ir nurasydavau atrejanciam klimaksui. Po kazkiek laiko atsirado ikyri mintis: nueik pasitikrint, nueik pasitikrinti....Na ir nuejau...Pirmiausiai keliavau pas echoskopuotoja Kubickaja rivacioje klinikoje, kad nelaukti ilgai. O tada viskas ir uzsisuko greituoju budu...echoskopija, gydytojos galvos lingavimas,skubia daroma mamografija, po jos skubi biopsija , atsaymo laukimas , diagnzes ivardyjimas ir siuntimas i onkologini....Aciu sesei medikei, kuri labai padejo visa tai istverti ir kai kur pagreitino patekimus pas medikus.
Va tokia mano istorija, bet velgi pabreziu, kad tai nebutinai turi buti ir kitiems
Tad keliaujat pas gydytoja!!!!
Atsakyti

Labai aciu kad radote laiko atsakyti.

Ryt skambinsiu i poliklinika.

Atsakyti