bet cia labai jau kazkaip ilgai..nes jei duoda dar pooperacini idekla(na ji kai kur taip pat kompensuoja)tai manau kad kazkaip greiciau turetu vislkas buti
Taip nuo Tamoxsifeno Nu man geriau pašalinti kiaušides, negu laukti kad atsinaujins, ar kitoje krūtyje atsiras. Klimaksą turėjau du metus, tai žinau kaip būna.
Pasiskambinau gyd., tai visai smegenis susuko Prieš naujus pati patarė šalinti, šiandien sako , o kam
Jeigu funkcinės tai tegu būna, jos nesupyktibės. Jau buvau apsisprendus ir suplanavus, o dabar pasimečiau
Tai delto ir klausiu ar geltonkunes nes pirma kart girdziu , na tiksliau niekas neakcentavo ir net neuzsimine, kad jos gali supyktybeti. Man irgi buvo pastebeta tokia cista, labai issigandau uzsirasiau pas savo gone stebejimui , dar nuvaziavau I antakalni pas gone pasirodyt, tai tiek viena , tiek kita sake, kad Tokios po mmm is diva love, taip ir atsitiko.
gal siandien kas eis I reiki seminara NVI ? Uzsiregistrqvau , bet aptingau
Tai del to ir klausiu ar geltonkunes nes pirma kart girdziu , na tiksliau niekas neakcentavo ir net neuzsimine, kad jos gali supiktybeti. Man irgi buvo pastebeta tokia cista, labai issigandau uzsirasiau pas savo gone stebejimui , dar nuvaziavau I antakalni pas gone pasirodyt, tai tiek viena , tiek kita sake, kad Tokios po mmm isvalo pacios, taip ir atsitiko.
gal siandien kas eis I reiki seminara NVI ? Uzsiregistrqvau , bet aptingau
jo jau buvo atejusi i palata susiderinau su ja ir vakar nuvaziavau pasirinkt bet tai jau toks s... atsiprasant:) ir pasirinkimo jokio...tai kad pries operacija galit drasiai rasytis pas reabilitologa iskarto:)o va nuvaziavau siandien be jokiu siuntimu be nieko i kita firma kur pasirinkimas nu super nuo.. iki... ir merginos sutiko padeti,ir siuntima joms uzvesiu kai jau pateksiu pas reabilitologa...nes sako ka jus 2 men vaiksciosit kankinsites ir lauksit kol pateksit...tai kad lb ziurekit kai NVI nesioja juos,ten 2 skirtingos firmos viena turi platu asortimenta o kita nekazka...