Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

bet cia labai jau  kazkaip ilgai..nes jei duoda dar pooperacini idekla(na ji kai kur taip pat kompensuoja)tai manau kad kazkaip greiciau turetu vislkas buti

:oh: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 03 28, 15:15)
<p>Tai va, skambinu rytoj Intaitei ir derinu dėl operacijos  cray.gif  Vėl cistos ir nemažos, o vasario 12d. viskas švaru buvo   doh.gif nu negalėjo kita gyd. nematyti </p>

Kaip suprantu jums nuo tamoksifeno čia taip vyksta,o neįmanoma geriau jo atsisakyti nei šalinti kiaušides?Man tai kiaušidžių šalinimas žiauru ir ne tik dėl būsimo klimakso,t.y.karščio bangų,bet visų kitų pasėkmių,aišku čia jums spręsti
Atsakyti

Taip nuo Tamoxsifeno  :oh: Nu man geriau pašalinti kiaušides, negu laukti kad atsinaujins, ar kitoje krūtyje atsiras. Klimaksą turėjau du metus, tai žinau kaip būna.

Pasiskambinau gyd., tai visai smegenis susuko  :oh: Prieš naujus pati patarė šalinti, šiandien sako , o kam  :blink:  Jeigu funkcinės tai tegu būna, jos nesupyktibės. Jau buvau apsisprendus ir suplanavus, o dabar pasimečiau  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 03 29, 03:46)
<p>bet cia labai jau  kazkaip ilgai..nes jei duoda dar pooperacini idekla(na ji kai kur taip pat kompensuoja)tai manau kad kazkaip greiciau turetu vislkas buti</p><p> doh.gif<span> </span></p>

Tai pati pirma proteziuka ir liemenuka galima gauti NVI, nes ateina atstovai is ortopedines ir parenka. Tada ir buna ideta kartu minkstutis proteziukas pooperacinis. Ir buna normalus idetas. O jau sekanti gausit tik po metu, arba pirktis uz pilna kaina, kuri nera maza, nes as pirkau , kadangi kai numeciau daug svoriu viskas tapo laaabai didelio ir tiesiog nebetiko, tad pirkausi, kainas buvau cia surasius, dabar jau nebeatsiminsiu.
Atsakyti

Tai delto ir klausiu ar geltonkunes :) nes pirma kart girdziu , na tiksliau niekas neakcentavo ir net neuzsimine, kad jos gali supyktybeti.  Man irgi buvo pastebeta tokia cista, labai issigandau uzsirasiau pas savo gone stebejimui , dar nuvaziavau I antakalni pas gone pasirodyt, tai tiek viena , tiek kita sake, kad Tokios po mmm is diva love, taip ir atsitiko.

gal siandien kas eis I reiki seminara NVI ? Uzsiregistrqvau , bet aptingau

Atsakyti

Tai del to  ir klausiu ar geltonkunes :) nes pirma kart girdziu , na tiksliau niekas neakcentavo ir net neuzsimine, kad jos gali supiktybeti.  Man irgi buvo pastebeta tokia cista, labai issigandau uzsirasiau pas savo gone stebejimui , dar nuvaziavau I antakalni pas gone pasirodyt, tai tiek viena , tiek kita sake, kad Tokios po mmm isvalo  pacios,  taip ir atsitiko.

gal siandien kas eis I reiki seminara NVI ? Uzsiregistrqvau , bet aptingau

Atsakyti

Mmm buvo prieš 2 sav. Šiandien kažkiek teplioja, kaži čia normalu nuo chemijos, ar čia jau skubiai lekt pas gine?

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 03 29, 13:18)
<p>Mmm buvo prieš 2 sav. Šiandien kažkiek teplioja, kaži čia normalu nuo chemijos, ar čia jau skubiai lekt pas gine?</p>

Visiškai normalu. Trinka ciklas. Man ir kas savaitę tepliodavo, paskui kad du menesius pasirodydavo, o po to isnyko visai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natūrali: 29 kovo 2018 - 13:44

jo jau buvo atejusi i palata susiderinau su ja ir vakar nuvaziavau pasirinkt bet tai jau toks s... atsiprasant:) ir pasirinkimo jokio...tai kad pries operacija galit drasiai rasytis pas reabilitologa iskarto:)o va nuvaziavau siandien be jokiu siuntimu be nieko i kita firma kur pasirinkimas nu super nuo.. iki... ir merginos sutiko padeti,ir siuntima joms uzvesiu kai jau pateksiu pas reabilitologa...nes sako ka jus 2 men vaiksciosit kankinsites ir lauksit kol pateksit...tai kad lb ziurekit kai NVI nesioja juos,ten 2 skirtingos firmos viena turi platu asortimenta o kita nekazka...

Atsakyti

o seip apie mane neprisistaciau sorry:( nu net nzn nuo ko pradeti:0

Atsakyti

ir dar norejau jusu paklausti kaip ten del tos biologines terapijos?

Atsakyti

Visiškai normalu. Trinka ciklas. Man ir kas savaitę tepliodavo, paskui kad du menesius pasirodydavo, o po to isnyko visai..

Ačiū labai, nuraminot👍

Atsakyti