Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(tali3 @ 2018 03 27, 19:25)
<p>Oj meginos, ryt einu profilaktiškai papus echoskopotis, kažkaip jau nerimas kirba. Baisu man</p>

Baik tik!!! Svarbu turi ka echoskopuot! Viskas bus gerai, pamatysi!O kad neramu tai normalu, juk esam gyvi zmones:) Apkabinu ir labai palaikau!
Atsakyti

Sveikos, na stai pabaigiau vakar svitinima ir jau esu namie, tai tokia palaima  :yahoo:. Svitinimo gavau 27 kartus, tai mazdaug po 13 jau pradejo truputi rausti oda, galvojau kad bus viskas gerai, bet po 20 karto prasidejo nemalonesni dalykai: atsirado niezejimas, pusleles ir jos slapiuojancios, nelabai bet jau skaitosi antro laipsnio nudegimas. Istepliojo sesute metileno meliu ir taip kasdien. Diskomfortas labai pazastyje, nes ten kazkaip jautriausia ir po krutim, zodziu kur maziausiai oda kvepuoja. Kai isleido vakar i namus, tai idejo ir to melyno ir dar padare kazkoki tepala ir reikia viskuo tepliotis, nes didelis niezejimas ir grauzimas. Kraujas kaip ir viskas gerai, kai kurie rodikliai ant ribos, bet siaip gerai. Tikiuosi, kad bus viskas gerai :rolleyes: . Nezinau kiek dar cia leis man ilsetis namuose, is ligonines gavau bileteni iki 6 dienos. 10 diena sueina 4 menesiai kaip nedarbingumas, tai nezinau ka su manim darys :huh2: . Jegu tai nelabai turiu kazkaip

Papasakok kaip praejo svitinimas, kokie šalutiniai? Kiek laiko truko? Kaip savijauta? Kraujas? Ačiū

Atsakyti

O kada po raudonos chemijos pradeda ataugineti plaukai?

Atsakyti

Man vos juntamas pūkelis, suteikęs daug laimės, atsirado praėjus mėnesiui po raudonos chemijos. Man patarė plauti galvą su iš sodos pasidaryta košele - tuo pačiu nuvalo seną odą ir palengvina plaukų augimą. :)

Atsakyti

Tali normalu, kad jaudiniesi, turbūt daugumai prieš patikrinimą kinkos padreba  :D  Kuo geriausiu rezultatų  :4u: 

Aš šiandien bandysiu pakliūti pas savo gine, žiūrėsim auga kas, neauga  :oh: tikriausiai nepavyks išsisukti be šalinimo kiaušidžių  :( 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 03 28, 09:41)
<p>Tali normalu, kad jaudiniesi, turbūt daugumai prieš patikrinimą kinkos padreba  biggrin.gif  Kuo geriausiu rezultatų  4u.gif </p><p>Aš šiandien bandysiu pakliūti pas savo gine, žiūrėsim auga kas, neauga  doh.gif tikriausiai nepavyks išsisukti be šalinimo kiaušidžių  verysad.gif </p>
[right][snapback]72052069[/snapback][/right]

Papasakok kai grisi kaip sekėsi smile.gif

TALI kaip tau šiandienos echoskopija?

LANCOM sveikinu užbaigus svitinima 4u.gif atsigaus ta oda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 28 kovo 2018 - 11:27

Tai va, skambinu rytoj Intaitei ir derinu dėl operacijos  :cray:  Vėl cistos ir nemažos, o vasario 12d. viskas švaru buvo   :oh: nu negalėjo kita gyd. nematyti 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 03 28, 15:15)
<p>Tai va, skambinu rytoj Intaitei ir derinu dėl operacijos  cray.gif  Vėl cistos ir nemažos, o vasario 12d. viskas švaru buvo   doh.gif nu negalėjo kita gyd. nematyti </p>

4u.gif

Cistos , cia tos geltonkunes ? Ar his kazko negerai ?
Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2018 03 28, 15:15)
<p>Tai va, skambinu rytoj Intaitei ir derinu dėl operacijos  cray.gif  Vėl cistos ir nemažos, o vasario 12d. viskas švaru buvo   doh.gif nu negalėjo kita gyd. nematyti </p>

4u.gif

Cistos , cia tos geltonkunes ? Ar negerai, kad jos vis atsiranda ?
Atsakyti

Aš po echoskopijos, viskas ok. Tik sveikam pape atsirado mikrocisteles, sake kad chemijos poveikis. Ir čia nieko tokio. Abiejose pažastyse limfmazgiai padideje, bet čia del neutropenijos.

Pasidariau krauja, po 7 Neupogeno doziu Neutr. 0.7 :oh: 

Atsakyti

Tali sveikinu dėl echo, o dėl kraujo  :console: 

Magno geltonkunės ar ne nežinau, gyd. spalvos nesakė :D o jeigu rimtai cistos po 40m. nieko gero, kadangi nera mm tai neišsivalo ir gali supyktibėti  :oh: 

Atsakyti

Sveikutes,visos.prisijungsiu prie jusu ir iskarto noriu pasiteirauti kompe.liemenkams ir "papukui" pas ka emete siuntima nes ryt reik nuvaziuot i NVI

Atsakyti
QUOTE(simpleGirl @ 2018 03 28, 21:12)
<p>Sveikutes,visos.prisijungsiu prie jusu ir iskarto noriu pasiteirauti kompe.liemenkams ir "papukui" pas ka emete siuntima nes ryt reik nuvaziuot i NVI</p>

Siuntima proteziukui ir liemenukui israso reabilitologe. Tas buna karta metuose. O suntima pas reabilitologe turi irasyt chemoterapeute ar onkologe, na pas ka gydotes .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 28 kovo 2018 - 22:15